За мамите,чиито татковци пътуват по суша 2

• 17 387
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Честит празник newsm59

Да ви е жива и здрава и много, много щастие заедно  bigdance2

# 196
Много благодаря,момичета.  bouquet  party023.Жени още в 6 е станала от вълнение.Чао от нас за сега-довечера ще имаме включване отново.

# 197
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ЖЕНИ!!!

Боби , да ти е жива и здрава и много щастлива. Весело и щастливо детство и желая. Весел празник!

# 198
Честит рожден ден Жени!Пожелавам ти да растеш здрава,щастлива,палава и игрива!                                               

# 199
Къде зачезнахте всички?  newsm78  Да не сте на рожден ден на Жени.  Joy
Тез дето са с мъже добре , а тез дето са без.... да не са на чуждо.  hahaha (матапче)

# 200
Аз съм болна и днес съм доста зле. На всичкото отгоре докато лежа, детето гази върху мен, тика ми в лицето разни неща...ужас! То си иска своето, няколко пъти ми носи ботушките си и ме подканя да излизаме, ама аз...

# 201
  • София
Оф, де тоя късмет де! Че с тая телефонна любов..... Mr. Green

Ние се приготвяме за градина, гладене, пране и всички екстри..

# 202
mousy , да оздравяваш бързо и много пази детенце да не прихване някой бацил.  Heart Eyes
Ванчееее , айде де , дай ще гледаме по часово децата. Белким излезе тоз късмет.  Joy Joy Joy

# 203
Жабке, мерси за пожеланията, бацилите май от детето ги хванах..... То се оправи, ама аз се тръшнах #Crazy
Татко й писа току-що, бил в Чехия и довечера в 22 ч тръгвал за БГ. Добре, че не карат през Сърбия, че е страшно!

# 204
  • София
Моя, като го заплаша с някой виртуален любовник, все се смее, че като разберат за децата, всички ще избягат презглава от мен smile3515

# 205
mousy скорошно оздравяване.Днес си починах малко от моето диване-свекървата беше тук та я гледа LaughingАма сега пак е на моята глава и хич не си личи,че съм оправяла smile3511

# 206
Ванче , то за едното е.ане никой не го интересува имаш или нямаш деца.  hahaha Ма ей , без такива това само за майтапче беше.  Crazy

mousy е пак го пази мъника , а ти се лекувай , е е много гаден. Зет ми беше много зле 3-4 дена. Оправяй се, бързо.   bouquet

tina_elena , ееее ма пък все чисто ли да е. Как ще си уплатниш утре времето.   Joy
Аз всеки ден съм с парцала и прахосмукачката , ма на внука не ме е яд като разхвърля. Майка му все се кара , не е приятно , но това са децата. Да са живи и здрави , да ни разхвърлят.  Hug

# 207
  • Malgrat de mar

Тез дето са с мъже добре , а тез дето са без.... да не са на чуждо.  hahaha (матапче)

Бабче,много ти черен хумора беее.Некои палят от половин оборот....

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 19:17 от мама емили

# 208

Тез дето са с мъже добре , а тез дето са без.... да не са на чуждо.  hahaha (майтапче)

Бабче,много ти черен хумора беее.Некои палят от половин оборот....

Joy Joy Joy Joy Да не тръгнахте всички на лов за чужди мъже.  Crazy
Човек да не ви даде идея.  hahaha Joy hahaha

# 209
Привет отново,момичета.Ей дълъг ден беше днешният.Чак сега сколасах да ги тръшна по креватите и да заспят дечурлята.Рождения ден мина добре-дивяха хлапетата на воля.Само дето от сутринта поскофтиха празника с новината,че на мъж ми баба му починала сутринта-Бог да я прости-ама какво да се направи"човек се ражда,живее,умира-необратим процес".Утре ще опитам да кача снимки,ама като съм тъпо парче незная дали ще успея-ако не стане ще пратя по скайпа на тези,на които го имам.Сутринта опитах да пратя картинки да почерпя виртуално,но уви неуспешно. smile3538 smile3537.Това за сега от мен,пиленца.Отивам да се тръшна,че как ме цепи празната кратуна smile3507  sleepuuЛека нощ. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт