....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 6

• 16 861
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И кво за Офците? Идялни сме си Mr. Green Whistling

# 196
  • СОФИЯ
И кво за Офците? Идялни сме си Mr. Green Whistling

И оФчар май се намери  Whistling

# 197
Маргало, чак сега виждам снимката..страхотен е тауса  Grinning
Аз обмислям още една- на рамото. Трябва да се обадя да си запиша час, ама да взема заплата първо.  Mr. Green Голяма краста е... Blush

# 198
  • Испания
за мазане-Вита Мерфен
 точно така ! и аз със това си мазах татуировката Simple Smile имам силует на котка  Laughing  ах много си я обичаммммм   Heart Eyes  сега обмислям къде да сложа и втората  ooooh!   Crazy

# 199
Айде! Търся си вече официално картинка
за ниско долу, под пъпа, ама по- у лево... Crazy
Предложения? Whistling

# 200
  • София
Айде! Търся си вече официално картинка
за ниско долу, под пъпа, ама по- у лево... Crazy
Предложения? Whistling

Тарантула Mr. Green  http://www.suddenrx.com/wp-content/uploads/2007/10/tarantula.jpg

# 201
Да ви се оплача кво сънувах......

Сънувах, че отивам да се татуирам и......по едно време ми прави впечатление, че ме бодат не на мястото, на което съм казала. Изправям се, поглеждам си гърба в огледалото и кво да видя- целия ми гръб нарисуван с разни картинки, които изобщо не ми харесват.Събудих се почти разревана, щото беше много истинско. Rolling Eyes ooooh!

Аз все още издирвам някой филолог. Фиданката не ми е отговорила на ЛС-то. Confused

# 202
Петуно- ако смениме пак датата за средата на Май ше дойдеш ли?

# 203
Брех, вече на май ли отидохме.   Shocked Април някой няма ли да се престраши????  Whistling

Аз все още издирвам някой филолог. Фиданката не ми е отговорила на ЛС-то. Confused

А за какво ти е филолог?

# 204
Брех, вече на май ли отидохме.   Shocked Април някой няма ли да се престраши????  Whistling

А за какво ти е филолог?

Само идея е.А и се сетих, че в кроя на месеца е Великден, много почивни дни има и ще  пътувам най-вероятно на някъде.

Филолог ми трябва, защото искам да се уверя, че изписвам правилно името на детето на глаголица. Има по 2 букви за "И" и "Й" и не съм сигурна дали изплзвам правилните.

# 205
Мда не се бях замислила, че се задават празници, има резон за май месец.
За името ще трябва някой с българска филология, че аз съм с гръцка  Flutter

# 206
  • София

Еееееееееее, аре сега април, докат не съм се разкандърдисала, че съм на косъм от отказването Praynig Praynig Praynig

Аера, вече те обичам много с тоз гръцки, мнооооооооого ми е сехи като говорят Crazy

# 207

Еееееееееее, аре сега април, докат не съм се разкандърдисала, че съм на косъм от отказването Praynig Praynig Praynig

Ми добре, аре казвай кога.

# 208
  • София

Ми добре, аре казвай кога.

Ми другата седмица началото? Че тази съм много кофти смени на бач - днес, сряда и петък съм следобед, вторник и четвъртък сутрин ooooh!

# 209
Маргало, чак сега виждам снимката..страхотен е тауса  Grinning
Аз обмислям още една- на рамото. Трябва да се обадя да си запиша час, ама да взема заплата първо.  Mr. Green Голяма краста е... Blush

Мислех да мина тия дни да ти я покажа на живо и да пием по-кафе,ама не знам как си с работата....
И  мен взе да ме "сърби" май пак  Joy мисля си долу на глезена как ще ми ходи нещо дребно и цветно Rolling Eyes ама някои хора ще се гръмнат!!! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт