Пролетта заради Юнските деца, цялата земя застла с цветя!

• 24 218
  • 275
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ехооооооооо, къде се запиляхте всички  newsm78?

Сети, още чакам снимки от РД на Лора  Crossing Arms

# 211
  • някъде ... тук ...
Аз съм си тук, когато съм тук Rolling Eyes
Нямам желание, а и не знам какво  да напиша - живота си върви, децата растат.

# 212
Здравейте, и аз не съм се включвала отдавна но имам много работа, из къщи и ми е изморено вечер, ходим на обучения до София  и сили не ми остават ooooh!
Вече взехме да мислим за рожденните дни на порасналите ни дечица, еееей кога станаха на 3 годинки неразбрах newsm78 Ние не сме мислили още къде ще празнуваме но най-вероятно ще ум украсим на двора, ще и купим една пързалка- малка/ в метро има много хубава в момента/, люлка си имаме, кола, колело, къщичка и куп играчки та ще си напраят купон хлапетата. така мисля поне за момента, на Цветница украсихме с балони, ленти.... стана супер.
Някой да се е чувал с Маги, не се е включвала скоро изобщо?????
Бети, много лоша случка, ама аман от тъпи доктори извинете ме че така говоря но вече до гуша ми дойде #2gunfire
Мона, добре е викаш сутрин с кафенцето пред компа а? Wink Чак да се зачудя? Laughing
Много са пораснали дечицата пу-пу сладурчета.
Айде стига толкова, че се увлякох
Приятна вечер!

# 213
  • София
Роси, и аз ако имах двор, щях да направя като теб. Най-много може да помислиш за някой аниматор, който да ги занимава дечицата (но наистина да ги занимава), но може и без него.
Аз вчера резервирах най-новия Мики Маус. На тях им имам доверие, плюс това Яна, която беше на Мики Маус 1 и е страхотна отива там. Той още не е отворил врати, в края на май отваря, вече имали записани партита. Мона, и вие ли там имате резервация или бъркам?
Само като се сетя за броя деца, който ще поканя направо свят ми се завива, но важното е да се забавляват.

# 214
  • София
Да се включим и ние с Мели.Двечките сме с и в къщи от началото на седмицата.В понеделник ми се обадиха да си я прибера от яслата.Беше с 38,след това нищо.Само зачервено гърло.
Обаче от вчера и аз цъфнах,явно ме е заразила,но нямам право да съм болна,че няма кой да я гледа.
Иначе е добре,щурее и е във вихъра на ината си,когато е с мен.Отпуска се все повече да говори /нали ми е от недобре говорещите/.Голяма кокона е!Играта и се състои в смяна на тоалети.То и майка и има вина,че и купува  Embarassed,ама това е друга тема.
Мисля тези дни да отидем да видим един детски клуб близо до нас.Ако там не ми хареса съм харесала "Островът на съкровищата",че има и двор и при хубаво време могат и там да лудуват.
Да кажа,че всички дечица,чийто снимки разгледах много са пораснлаи!!! Heart Eyes
За Мели казват същото,но на мен ми се струва мъничка и дребна.
Мона мерси за инфото за Френгов.Иска ми се през следващите няколко седмици да успеем да я заведем при него.
Хубав ден от мен!  bouquet

# 215
Сънчо, така сме ние преди рожденните дни...
Аз по този повод реших да направя голямо парти в събота и като казах на мъжа ми колко народ съм поканила у дома той  Shocked ,а 2 от семействата заедно с децата им - на вечеря, закуска и обяд;))няма почивка този уикенд.

Мона и ние сме на контролен преглед при специалист точно по същите причини като при Ади.Педи ни изпрати за всеки случай...Няма хрипове, но беше с 2 ушни инфекции след възпаление на очите.Снимките ви са супер, сега разгледах повечето, Адам толкова е порастнал да ви е жив и здрав!Ти изглеждаш в прекрасна бременна кондиция;)Как е корема?

Илияна разкошни снимки!!!Хубавци! Алекс е копие на мама?...мисля;) Кой го плете този венец за каката?Wink сладурана.

Съкровище, моите съболезнования!   Praynig Hug

Браво на Емма!

Аз съм с леко контузия на крака ( отново;) и днес Натали си е в къщи понеже не можах да стигна до колата. Учихме малко букви на БГ  - К, З, П, Я, О, Е, Д, Н и названия с тях. Има празненство на 30ти в детската. Научила е някакъв танц и песен към него. Учителката каза че било голяма изненада и само тя щяла да пее соло;)) Само че аз вече изненадата я знам наполовина понеже тя днес като се разтанцува и разпя...и някакви движения ала-техно-рап;) тия новите поколения от малки са в час.

За рождения ден, вече започнах да го планирам. Цялото Бг общество в Хавай ще е на линия, колегите на мъжа ми с децата им и приятелките й от детската градина, ...Сега обмислям какво да е менюто.

Честит медал на Мия! Не разбрах за какво но важното е че има медал и още много да спечели Wink

Маги...нямам време да пиша, целуни дечицата от нас!

Теди как е Марина?

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 10:56 от Jungle

# 216
  • София
Сиси, чудесни е, че имате двор. Ще се получи страхотно парти, сигурна съм  Hug

Инес, бързо да се оправяте с малката кокона! Дай снимки, де! И моля за сайта на "Острова", че не ми се търси  Embarassed

Петенце, къде успя да се контузиш? Браво на Натали, да ни пуснеш снимки от тържеството! А малката принцеса Елоди как е?

# 217
Оооо, Петенце  Hug
Беше ми домъчняло. Да нацелуваш госпожиците от нас, не съм гледала снимки, дай някой линк да ви видя трите хубавици. Корема е добре, мерси, много е шавлив. Иначе съм добре, настройвам се за РД и после за море, и накрая за раждане, дано не ми се объркат плановете само. Гадно е това със сливиците, ама ще го израстат децата, те са здрави. Целувки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бети, да, имаме резервация за Мики Маус 3, за 31.05, ама трябва да се обадя да питам как върви, дали ще отворят дотогава. Гадно е това с приятелката ти  Wink Бях те питала нещо за старите ни бременни теми, намери ли ги някъде, че ги търсеше по едно време?
Сиси, идеята ви е супер, аз мисля, че повечето тук си мечтаем за двор, на който децата да дивеят на воля.  Grinning
Инес, бързо оздравяване и на двете!
Ние вчера имахме тържество в детската градина по случай края на учебната година. Беше страхотно, толкова вълнения за има-няма 1/2 час, супер беше. Децата бяха много добре подготвени, Ади беше от малкото /някъде 5-6 от общо 20-ина/ деца които участваха в програмата, даже имаше две изяви  Embarassed  Embarassed да си го похваля.
Хубав ден  Grinning

# 218
Добро утро малки, големи и още по-големи! Heart Eyes
Чувствам се виновна Embarassed, че дълго не съм писала, но просто 24 часа в денонощието са ми недостатъчни за изпълнение на задълженията ми, а к'во остава за удоволствия...в някои дни дори в огледалото нямам време да се погледна Crazy
Изчитам новините около вас и съпреживявам всичко, което споделяте.
София и Васил са добре - здрави и усмихнати - Слава Богу!
В градината на София се нанизаха куп тържества - ден на славните българи, спортен празник, открити уроци по допълнителните занимания, предстои тържеството за края на учебната година и Балът! LaughingТрескава ни е подготовката по отношение на тоалети, прически... Twisted EvilИначе я записах в училище - художествена паралелка. Чака с нетърпение ваканцията!
Васил си посещава ясличката, където за мое изумление постоянно бива целуван  ooooh!- от лелите, директорката, от момиченцата и момченцата Whistling Много е миличък и добричък. За привкус върши щуротии и бели.
За осми март направиха тържество в яслата - момченцата бяха клоуни, а момиченцата - пеперудки. Танцуваха, пяха и рецитираха стихотворения - беше страхотно изживяване. Сега ми поискаха мечове за някакъв танц на Васил по случай първи юни Shocked, на което аз реагирах: "О-о, на мама Рицаря!", а лелята отвръща:"Не е точно рицар..." Laughing. Та ще почакам до тържеството, за да разбера танцувалната роля. Wink
По отношение на уменията - пее и рецитира стихчета на български и на английски, опитва се да разказва случки от ежедневието... и в тази връзка - страшно много си измисля и си вярва абсолютно сериозно на изфантазираното Party За белите, които върши, винаги ги приписва на някой друг hahahaнай-често на баща си. Иначе се забавляваме учейки цветове, форми, букви, цифри, пространствени положения на хора, животни и предмети. Не се справя добре с употребата по предназначение на пишещите помагала...но пък проявява интерес. От спане и ядене не му остава време за усъвършенстване на способностите.
На всичкото отгоре правим и цялостен ремонт на детската стая, преобразуваме я от бебешка в такава за "големи" деца. Докарахме я до етап обзавеждане и разбира се, аз нямам време да проектирам и оразмерявам мебелите Mr. Green. Ще си ги направя по поръчка, за да са ми удобни, да имат всичко, което ми е необходимо и да пасват по цвят, форма и големина на стаята.
Почвам работа...до скоро и целувки на всички малчовци и мами Hug Heart Eyes

# 219
  • София
Петя,Маги радвам се да ви "видя"!
Хот това е сайта http://sakrovishte.com/.
Но нещо постен ми се струва,най-добре е да се отиде на място.
Оставям Ви,че хич не ми е добре  Sad.
Хубав ден!  bouquet

# 220
  • София
Маги,  Hug, много се радвам да те видя! Постингът ти е написан на един дъх, личи колко ти е забързано ежедневието. Браво на Васко и София  Heart Eyes А ти се поспри малко  Hug Навестявай ни, когато имаш време!

Мона, ще се хвалиш, я! Има за какво  Hug

Инес, да оздравяваш!

# 221
Дзак-щрак  Hug

# 222
  • София
Бети и Мона, кажете повече за тоя Мики Маус, много го хвалите. И къде се намират 1 и 3 без този в Банишора. Голяма чуденка ме е хванала за РД на Емма. Доскоро мислех пак да сме в Барбароните, но нещо взех да се колебая  Thinking
А за Патета отзиви?

# 223
Ели, аз съм много доволна от Мики Маус 2, а ме увериха, че 3 е много по-добър и понеже съм доволна се доверявам. 3 се намира срещу Шел-а на Орион, ама май ти е в другата част на града.
Аз ходих в петък да си платя капарото и говорих с момичето / готината Яна, за която Бети спомена/, обясни ми как е що е и каза, че по хубав клуб не е виждала  Wink Тя е пристрастна, ама все пак. Като си минем по реда ще докладваме повече. Засега знам, че го откриват официално на 1.06, т.е ние сме там един ден преди  Grinning
Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 224
  • Варна
Само да благодаря за комплиментите!!
Ние пак сме болни и Сашко е пак на АБ:(
Ще пиша повече като се оправим!!

Общи условия

Активация на акаунт