Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за майчинство във Великобритания?
Какви са някои интересни атракции в Ливърпул?
Какви са изискванията за влизане във Великобритания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за майчинство във Великобритания?
Във Великобритания работодателите плащат майчинство, ако отговаряте на условията за SMR (Statutory Maternity Pay). Ако не отговаряте, но сте плащали НИН (Национален осигурителен номер), можете да се класирате за MA (Майчинство позволение), което се отпуска от HMRC (Нейно Величество's Revenue and Customs). Детските надбавки, известни като детски, се изплащат директно по сметка от HMRC.
-
Какви са някои интересни атракции в Ливърпул?
-
Какви са изискванията за влизане във Великобритания?
-
Какви са цените за транспортиране на багаж от САЩ до Великобритания?
-
Какви са препоръките за кафе машини и кафе в домашни условия?

Би било чудесно да я запишем на нещо такова. Аз действително си представях да я давам така за малко докато свикне с децата и езика.
Колкото до зодиите - еми колкото и да ме убеждават, че няма значение, то детето си е виден представител на зодията - типичен дребен рогат добитък
утре пък сме на първа имунизация/да са ми яки задните части
/и така.Ходим по разходки храним се сменяме памперси и така.Свърши ми соц.живота и нямам с какво много да се похваля.А излъгах онзи ден се сдобих с преса за гладене много е удобна и бърза препоръчвам за тези от вас които имат голямо семейство и малко време.ето това представлява
Затова пък като изгрее слънцето, макар и за час-два, хората свалят якетата и са само по блузи, дори засичам с къс ръкав. Абе шантаво време... Вземете си тънки пролетни якета, блузи с дълъг и къс ръкав, дънки. По-сериозна жилетка ако сте зиморничави. За мен лично това е приятно топло време, въпреки всичко