оплакване от Kaufland

• 11 528
  • 84
  •   1
Отговори
# 30
  • На черешата
Аз също правя седмичното пазаруване  в Кауфланд въпреки че Била ми е на 100м а Кауфланд на 2 км но ми харесва разположението на стоките  и цените - по- уютен ми е някъкси Кауфланд отколкото Била

Е точно това пък на мен не ми харесва. ooooh!
 Обичам като си тръгна по щандовете да си ги обиколя всички,без да ми се налага да правя слаоми.
 То бива разхвърлян магазин,бива-ама този ми е в повечко.

# 31
И аз съм доволна, по евтинко е и досега не съм попадала на развалена стока. Винаги гледам срока на годност  Peace
Билла и Хит са ми по уютни, но и тук не е никък лошо.
Скоро предстой откриване на Кауфланд в Овча купел 1 и в Света тройца  Hug

# 32
Аз редовно хода в Кауфланд въпреки че ми е по далеч от била.Цените там са по ниски и избора е по голям.До сега не съм попадала на стоки с истекъл срок на годност.Стоките които са с истичащ срок ги слагат на определени места,там съм виждала пюрета които истичат същия месец но са на смешни пари-пюре на Нестле по 40-50ст ShockedДокато в била всичко е доста по скъпо ooooh!

# 33
  • Ланкър, планините Овнерог
И Била(скъпо), и Кауфланд(кофти стоки) не ми харесват. Само ХИТ е ОК, но пък ми е далечко, да му се не види.

# 34
Аз редовно хода в Кауфланд въпреки че ми е по далеч от била.Цените там са по ниски и избора е по голям.До сега не съм попадала на стоки с истекъл срок на годност.Стоките които са с истичащ срок ги слагат на определени места,там съм виждала пюрета които истичат същия месец но са на смешни пари-пюре на Нестле по 40-50ст ShockedДокато в била всичко е доста по скъпо ooooh!
Това което съм забелязала е , че месото не е прясно, а е полузамразено! Случвало ми се е да купя от там месо , точно когато зареждат и не беше прясно със сигурност.
Ако трябва да избирам , предпочитам Пикадили за редовен пазар, а веднъж в месеца Метро. Peace

# 35
  • В сърцето на ММ
Не знам кое е прясно и кое не,но на мен вече няколко пъти ми се случва да ми таксуват едно и също нещо няколко пъти или да си взема нещо на "най-ниска цена",а на касата да ми го чукнат на по-висока.Но понеже винаги купуваме от там много неща,не мога постоянно да си записвам кое колко струва на щанда и колко ми излиза на касата.И аз вече нещо го недолюбвам този магазин.
Отделно,че уж влизам за пампесри и прах за пране,а излизам с още десетки ненужни неща ooooh!

# 36
  • Там....където всичко е възможно ....
И на мен не ми харесва Кауфланд!Това което предлагат на по ниски цени е с ниско качество.И въобще не съм съгласна ,че персонала е учтив #2gunfire,може би зависи къде ,но определено в Хасково не е така.И ме дразни политиката на тези супер маркети правиш им оборот за 100-150лв.,а те ти хващат и торбичката . #CrazyОнзи ден взех бони бон 8бр. и искам една обикновенна наилонка да ги сложа-НЯМАЛО #2gunfire
Общо взето навсякъде едно и също Crossing Arms.Кога и ние ще ги стигнем тези европеици не се знае newsm78

# 37
За храна - предпочитам да пазарувам в Била, а за препарати, джиджавки и  други не планирани покупки - Кауфланд

# 38
И на мен не ми харесва Кауфланд!Това което предлагат на по ниски цени е с ниско качество.И въобще не съм съгласна ,че персонала е учтив #2gunfire,може би зависи къде ,но определено в Хасково не е така.И ме дразни политиката на тези супер маркети правиш им оборот за 100-150лв.,а те ти хващат и торбичката . #CrazyОнзи ден взех бони бон 8бр. и искам една обикновенна наилонка да ги сложа-НЯМАЛО #2gunfire
Общо взето навсякъде едно и също Crossing Arms.Кога и ние ще ги стигнем тези европеици не се знае newsm78
Найлоновите торбички се купуват, за да се ограничи използването им, защото като я изхвърлиш след това са нужни не знам си колко години, за да се разгради. Не е приятно да си плащаш торбичката, но така се прави в повечето европейски държави. В Германия пазаруват в торбички от плат или в кошници.

# 39
Найлоновите торбички се купуват, за да се ограничи използването им, защото като я изхвърлиш след това са нужни не знам си колко години, за да се разгради. Не е приятно да си плащаш торбичката, но така се прави в повечето европейски държави. В Германия пазаруват в торбички от плат или в кошници.
В Кауфланд на касите има малки, прозрачни, за нищо не ставащи торбички, с които може да си занесеш до вкъщи по-дребни неща, защото са толкова слаби, че почти за нищо не стават. Освен на касите, навити на рула ги има и на щанда с плодове и зеленчуци.

# 40
На развалена храна до сега в Кауфланд не съм попадала.Друга случка ме накара обаче да се откажа да пазарувам оттам.Преди седмици с мъжо отиваме да пазаруваме.Но на щанда със замразените храни виждам няколко врабчета кацнали върху тарелките с бутчета и си кълват ли кълват.Обърнах се към едно момиче от персонала, за да я предупредя за посетителите върху храната.Отговорът беше, че те там си живеели птичките(върху пилешките бутчета, от които съм си взимала и аз многократно  ooooh!).Обслужването не е на ниво, но го бях преживяла този факт.Но с тази хигиена направо ме ужасиха  ooooh!.Лошото е, че дори не се направиха на изненадани  ooooh!.

# 41
Направо не ми се пише за този магазин #2gunfire.Всеки път като пазаруваме от там съм ''приятно''изненадана като се приберем и видя ,че съм купила поредния боклук #Cussing out.Омръзна ми да ходим и да им връщаме разни некачествени стоки.Затова избягвам да пазарувам там Peace.Предпочитам Метро или Пикадили.

# 42
  • София
Не харесвам Кауфланд. Но пък и вие какво очаквате ?! Не може хем много евтино, хем много качествено. За това има различни магазини за всеки джоб и всеки вкус.
Аз съм се убедила, че най-хубавото, качествено и контролирано месо е в Метро ( и като цена е доста добро), всичко останало пазарувам от Пикадили. Много са им скъпи плодовете обаче.
Била не ми е "под ръка", но наистина има голяма разлика между отделните магазини. Европа имам до блока, и от там чат-пат пазарувам, но винаги имам едно на ум.

# 43
Първия път като ходихме в Кауфланд /след самото отриване/ , месото беше леко вмирисано  Thinking за да не казвам много ... Доста време не бяхме го посещавали след този неуспешен опит. Повторихме наскоро, но месо от там определено не купуваме  Naughty В Била е същата боза, че и по-голяма  ooooh!

# 44
  • Пловдив
Хресвам Кауфланд за определени неща. Памперси например. Пакета там беше 27,50, а другаде до 30лв стига. Мокри кърпички, брашно, ориз, захар - ей такива пакетирани неща си ги купувам от кауфланд, заради ниската цена. Не купувам пиле, риба или месо. От плодовете и зеленчуците - ако ми харесат.

Общи условия

Активация на акаунт