КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 11

• 21 693
  • 292
  •   2
Отговори
# 90
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Добро утро.
Деси , мерси за кафенцето!

Янче , не го казах с някакво пренебрежение , че твойте са нашенски , а просто , че има разлика. Тези семки където ще сея таз год. са испански и има разлика ,
та незнам кви ще излязат. Но френските са с огрооомни цветове.
Зиче , ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО ФЕМИЛИ!
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ!

Лек и хубав ден!

# 91
  • Пловдив
Деси -сутринта рано биричка ли бе пиле .Ще се изпонапием. Drunk На мен една чаша ми е достатъчна и ще съм под масата  Joy Joy Joy Joy
Янче -пак забегна на някаде.Китките довечера ще ги сложиш не се ядосвай.
Жабче- благодаря ти мила
Аз вече съм готова с приготовлението за празника чакам гостите да си чукнем яйцата както му е реда. easter
Хайде лек ден за сега на всички.

# 92
zi4e,
Аз предлагам биричка за тези,които са снощни(като клин - клин избива).
Иначе аз не долюбвам пиенето камо ли от сутринта.Но едни за бира други за охлюви...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Жена пратила мъжа си за охлюви, но по пътя той се отбил в кръчмата. Почерпил се с приятели и тръгнал да се прибира. В градския парк събрал няколко охлюва. Изсипал ги пред входната врата, звъннал, жена му се показала, а той казал:
- Хайде момчета, стигнахме! Влизайте!

# 93
  • София
    Момичета,здравейте..! Не можех да събера кураж , да вляза няколко дни,защото се случи нещо много лошо и тъжно...Дъщеря ми загуби бебето си...Знам,че нещата са поправими, че ще дойде време да има дете, но не мога да я утеша...Това и беше първа бременност и сега се страхува, че може следващият път да се повтори...А аз не мога да я гледам как плаче.Мъча се да и дам кураж и сили.

# 94
Бабо Яге , съжалявам мила  за бебето на дъщеря ти. Млади са ще работят за друго. Дай и кураж , всички сме минали по тоз път. Остави я да си пореве и ще и олекне. Прегръдки.  Hug

# 95
  • София
Колко жалко, горките.Такова нещо трудно се преживява.Но от друга страна нали казват, че природата се грижела така,че ако е имало увреждане по-добре по рано, от колкото да се роди , да се разбере и да се мъчи цял живот и те с него. Нека си поплаче, ще се успокои с времето.

# 96
Бабо Яге,
Най - голямата мъка е да загубиш детенце.Дай кураж на момичето си и бъди до нея,неотлъчно.
Сега има огромна нужда от тебе,като майка.
Наистина все си казваш че са млади и имат време,но ....
Всички тук сме с тебе и се молим за вас.

# 97
Бабо яге много съжалявам  Cry за бебенцето прочети тази статия много е хубава и мисля че ако е прочете и дъщеря ти ще и е някак си по леко доколкото е възможно или поне няма да се самообвинява http://www.bg-mamma.com/site/content/view/1009/65/ . С нея сме  Hug Hug Hug

# 98
  • Пловдив
Бабо Яге искрено съжалявам.Знам какво е защото и аз имам един спонтанен аборт в 4 месец бяхи напълно и съчувствам.Но времето лекува още повече когато пак забременее и всичко ще си дойде на място.Ти бъди до нея и и давай майчина подкрепа това най много ще и е от полза.
Моля се Praynig за нея дано да се оправи.  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug

# 99
  • София
Нали сте фенки на  вицовете, ето ви малко за след обедното ви кафенце...

Тъщата  идва на гости и носи палма подарък.
Мъжът казва, маймуната си пребута сега и палмата и носиш.

Отива дядо на лекар и споделя:
-Ставам от сън и хоп оправям бабата,излизам от вкъщи и хоп съседката и нея,после срещам другата съседка и нея оправям,излизам на улицата и там...съседки,магазинерки,направо чедо незнам кво да правя...
-И от кога така бе,дядо?
-От утре ако може чедо,от утре

две кокошки си говорят
-твоите яица от колко стотинки са?
-от 10,а твоите?
-от 12
-тая па за 2 ст.ще си разпори газа

две прасета пият кафе и си гледат едното врачува на другото:
-виждам топла кочина,хубава храна добър стопанин е малко неприятности по коледа.....

две безопасни игли си вървят през пустинята и си говорят:
-ох топло ми е
-еми разкопчай се

Отишла една новобогаташка да си купува куче пазач. Казала на продавача:
- Искам скъпо куче.
Предложил й ротвайлер за 1000 лв.
Не й харесало, поискала по-скъпо. Предложил й доберман за 2500 лв. Тя попитала:
- Имате ли по-скъпо?
- Имаме едно за 10 000 лв - пинчер нинджа.
Жената поискала да й демонстрира какво прави кучето, че е толкова скъпо. Продавача го сложил в една клетка от масивно дърво и му казал :
"Пинчер нинджа клетката' - кучето се развъртяло и след 5 секунди не останало нищо нищо - само трески.
Жената платила, сложила си кучето в чантат и се прибрала.  показала кучето на мъжа си, като му казала колко струва, той побеснял и казал:
-Защо струва толкова?
-Защото е пинчер нинджа.
-Пинчер нинджа кура ми!!!

Мъж и жена в леглото. Изведнъж жената вика:
  -Бързо ставай и скачай през прозореца - мъжът ми си идва !
  -Ама как да скачам, виж какъв дъжд вали ?!
  -Скачай веднага, мъжът ми носи пистолет, ще ни убие и двамата.
 Нямало какво да прави, скача мъжът през прозореца и както си е чисто гол тича под дъжда. Пътят му минава през парка, а там трима тичат за спорт и здраве. Нашият тръгва след тях и единият го пита:
  -Често ли тичаш в парка?
  -Мда..всеки ден - полезно е за здравето.
 После другият го пита:
  -А защо тичаш гол?
  -Ами така е добре за кожата да диша.
 И третият:
  -А винаги ли тичаш с презерватив?
  -Оо, не, само когато вали.

Срещат се двама приятели. Единият носи лопата. Другият пита:
- Абе, откъде с тази лопата?
- Ходих на погребение на тъщата.
- Е, че защо е цялата в кръв?
- Ами дърпаше се гадината му с гадина...

Една нощ, мъжът, страхлив човечец, не може да заспи. Навън буря, гърми, трещи. Него го е страх. Жена му до него си спи спокойно.
Изведнъж в стаята влиза с черно наметало и коса в ръката един образ и казва:
-Райчо, аз съм Смъртта. Дошла съм за душата ти.
И той мигнал, мигнал, преглътнал, сръгал жена си с лакът и казал:
- Душа, за тебе са.

Малко момиченце:
- Мамо, може ли да изведа кучето на разходка?
Майката:
- Не, скъпа. Кучката е разгонена!
Детето:
- А какво означава разгонена?
Майката:
- Иди в гаража, намери баща ти и го питай него.
Отива в хлапето в гаража и пита бащата:
- Татко, искам да изведа кучката на разходка, а мама не ми разрешава. Казва, че се била разгонила...
Бащата мълчаливо взима тубата с бензин, топва в нея един парцал, а след това маже кучката между краката...
- Готово! Сега можеш да я изведеш. Никой няма да я подуши...
Момиченцето тръгва на разходка и след 10 минути се връща без кучето:
- Тате, на кучката през две преки и свърши бензина. Сега едно друго куче я дърпа на буксир към къщи...

Майката на Иванчо се оглежда в огледалото, облечена в кожено палто: - Виж Иванчо,какво палто си купих!
-Защо? Татко нали ти обеща,той да ти подари?..
Е-ех,Иванчо..,аз ако чаках от баща ти, и теб нямаше да те има на този свят!...

Малко момиченце в детската градина плаче. Учителката го пита:
- Какво става, кой те обиди?
- Петьо.
- И какво ти каза?
- Каза, че тъщите трябвало да се избиват още от малки.

Свекървата посреща новата снаха в къщата - веднага решила да й покаже кой командва:
- Дъще, като станеш сутрин и видиш, че китката ми е от лявата страна на забрадката, да знаеш, че съм в много лошо настроение и изобщо да не ме заговаряш, а направо да почваш да метеш двора. Ако китката ми е от дясната страна да знаеш, че не съм в добро настроение, изобщо да не ме заговаряш и направо да почваш да готвиш обяда. А като видиш, че китката ми е по средата да знаеш, че съм много сърдита и изобщо да не ме заговаряш, а цял ден да ходиш тихо подир мене и като ти поискам нещо да ми принасяш.
Снахата отговорила:
- Добре, майко. А ти като станеш сутрин и видиш, че съм седнала да си пия кафето и да си пуша цигарата да знаеш, че ми дреме на хурката на коя страна ти е китката.

Между приятели:
- Най-обичам да правя секс, когато жената е с противогаз.
- А стига бе! Не ти ли е противно?
- Напротив, даже си е много хубаво: първо, когато е с противогаз жената мълчи, второ не и гледам противната мутра, и трето, когато стисна маркуча, знаеш ли как почва да мърда!

Възрастен милорд и млада милейди в първата си брачна нощ.
- Милорд, почнахте ли?
- О, да.
- Тогава оххх...

# 100
  • София
ООООО Бабо Яге, сега видях за дъщеря ти... Много съжалявам!!!  Hug Май вицовете ми не са съвсем на място!  Embarassed

# 101
ООООО Бабо Яге, сега видях за дъщеря ти... Много съжалявам!!!  Hug Май вицовете ми не са съвсем на място!  Embarassed
----------------------------
Срещат се двама приятели. Единият носи лопата. Другият пита:
- Абе, откъде с тази лопата?
- Ходих на погребение на тъщата.
- Е, че защо е цялата в кръв?
- Ами дърпаше се гадината му с гадина...

То станалото , станало вече. Неприятно , но живота не е замрял - продължава къде с  болки , къде с радости...  Hug

Joy Joy Joy Копирания виц ми най-Ареса , нооооо нИ сЪ давам. Вида ли лопата у ръцете на зетя , палим джапанките.  Joy

# 102
  • Кубрат/ Пишурка
Ето ме и мене.Пресадих саксиите,написах план-сценарий от 4 страници,заболяха ме пръстите,но "за един удар имам сили йощ".

БАБО ЯГЧЕ, съжалявам за бебенцето,но такъв е живота. Те са млади,живота е пред тях.Ще й остане тъгата в сърчицето,но времето лекува.Пък и нали е със своите близки - ще го преодолее!

Жабче,ти защо мислиш,че едва ли не съм се обидила,че чак се извиняваш за китките! Пошегувах се,бе мила, то аз на тоз етап никакви нямам.Да ми пратиш малко по скайпа!

# 103
Рекох да те незасегна, та бързам да се извиня.   hahaha
Де да можеше , на драго сърце бих ти пратила.  Hug На Зичето дадох , ма тя близо , ей го де е Пловдив , а тииии..... ooooh! За догодина в колет, обещавам.  Peace

# 104
Я да ви питам какви цветя гледате и присаждате?

Общи условия

Активация на акаунт