По гащи или без гащи? Това е въпросът No 68 в Германия.

• 20 966
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Мле4ните продукти пре4ат на усвояването на желяzото, това го zнам от zахранването  Laughing

# 181
Серди, не бъркам! Hug Всеки път, когато се налага да пия желязо, ми изписват и фолиева към него.
Сърфи, майка ми е на 50, но кво значение има възрастта? Предполагам, че и на 50 една жена може да има нормалко желязо  newsm78 . Мислълта ми беше друга и не беше с цел заяждане!  Heart Eyes Според мен наистина на някои хора им помагат меса, а на други зеленяшите.  Peace

# 182
А защо всъщност сме зараздавали акъл, като Вечка и без това си знае, все пак 2 чеда има  Flutter
Ами Пепи докато човек е жив се учи.
Ето това н.р.не го zнаех.
Mg  и Fe не се понасят един с друг
Вzемах ги и в двете бременности и то zаЩото лекарите така ми бяха каzали.
Мле4ните продукти пре4ат на усвояването на желяzото, това го zнам от zахранването  Laughing
И това не zнаех. Хапвах си плодови млека и си пиех айрян в несвяст.
Тя Вечка не е длъжна да прави каквото ние пи6ем.Тя отбира нужното и ново zа нея инфо.  Wink

# 183
  • Germany
Седмицата, в която пих желязо по време на бременността ми беше най-гадната в живота - изкарах я в банята до тоалетната чиния и то не седнала на нея, ами коленичала  Sick Sick Sick
Успех, Вечи  Peace

# 184
Зиме, просто да се сравнява тялото и реакциите му на една 50 годишна и една 25г.(или 23 г. - извинявай не помня на колко беше ти) жена е нелепо, особено ако майка ти е навлязла вече в критическата. За фолиевата е така - тя играе роля в производството на нови и жизнени кръвни клетки Peace .
В същност най-добре усвояемото желязо се съдържа в кърмата - т.че препоръчвам на Вечка да организира една взаимноспомагателна банка за кърма, а като роди да връща с лихви полученото Grinning.

# 185
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
един път пих желязо. и аз незнам защо ooooh!
получих такъв кръвоизлив като ми дойде #Cussing out
не пия нищо вече на своя глава Blush

и аз съм с високи стойности на хемоглобина, а баба ми все ме заплашва, че ако не ям месо и ще хвана анемия  Rolling Eyes

кой храни съдържат желязо и кои магнезии?
аз ползвам сол с фолиева киселина, защото от нея ми се заздравяват ноктите  Peace

# 186
Та не разбрах при кого да ходя да ме накърми? Joy
Шегата настрана, но си вземам едни хапчета сега, които доктора ми изписа веднага, пия си фолиевата киселина като поп, снабдила съм се с кройтерблут и ще нагъвам пак спанак, магданоз и коприва до припадък. Добре, че копривата тамън изникна.
Пепе, права си за едно - опит имам, ама не заради двете деца, ами заради тежката кръвозагуба след раждането на малкия. Две години я влечах. ooooh!
Някой да ми каже обаче дали мога да ползвам солариум като съм бременна? Навремето много ми помогна, тъй като УВ лъчите помагат на организма по-добре да усвоява приетото количество желязо (обикновено е 40 % от дозата на капсулите, а със солариума се качва на 70%).
Сърфи, снимки имам на суперновата, суперпресни, още парят, ама не съм ги сканирала hahaha
Ако се натуткам по някое време, мога и да ги пусна. Расте, дебелее (за сметка на майка и), има си всичко и гърба и е затворен и няма дебел врат. Mr. Green

# 187
Расте, дебелее (за сметка на майка и), има си всичко и гърба и е затворен и няма дебел врат. Mr. Green
Aма стана ли вече ясно, че ще е мома (че говориш в женски род)? Wink

# 188
Вечке,преди бременността с Мартин ходих редовно на солариум. Като zабременях го спрях. 99% съм сигурна,че не е добре.

# 189
  • в сърцето на един мъж...
Солариум, вряла вода, вани, къпане в горещ басейн, сауна и подобни са забранени при бременност. Може да се предизвика аборт.

# 190
Вечи, къде я намираш тая прясна коприва? newsm78
Аз не съм виждала...а ми се дояде след нашата дискусия  Wink !

# 191
уфффффффффффф, да пуска вечито рецептата.
сори, мамун. не съм внимавала в час. и моята е гепена от готварския и модифицирана. тази от баба ми я изгубих Cry

стига с тез претенции, сурова коприва. взимате суха, попарвате. те ти булка коприва Mr. Green цур нот става и с чай от коприва. малко скъпичко излиза, ама така е с екстра желанията.

# 192
Сърфи, те затова са ни взели франкеландците! Като "бу'аме" тестото в тезгяхя, да се чува у съседното село, да се знае, че харна мома има в къщата. Mr. Green Свекърва ми се хваща за главата като почна да меся и бяга надалеч, че й дожалява как ще счупя кухненския плот.  Laughing Последното ми го напомня по няколко пъти.

Ще ви разочаровам, мацки. Понеже не можахме да се сетим къде точно беше будката Шпаркасе, утре го навих да обиколим пак селата. Въоръжавам се с фотоапарат и търпение и дано намерим отново.
Мразя и коприва , и дроб мразя.
Гледахте ли новата глупост по ARD Ich weiß, wer für dich gut ist ?

# 193
Мате, какво стана с рецептата? Великден ще мине, да знайш  Wink ! И като си тарикат казвай ти от де я купуваш тая суха коприва! Hug
Риенски, да не забравите да си заредите батериите на апарата  Laughing , щом ще издирвате караванкенкассето.

# 194
молим   http://www.google.de/search?hl=de&rlz=1G1GGLQ_DEDE265&sa … cknet&spell=1
оказва се обаче, че тук е храна за коне Mr. Greenи гризачи.
инак е без пари................евтинджос.
рекох, Вечка да даде рецептата. аз я  дадох на нея. инак докато пак я измисляяяяяяяяяяяяяяяя.

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 02:28 от matakosmata

Общи условия

Активация на акаунт