Отговори
# 150
Момичета идеята ви е много добра, нека се видим и ние с бебчовците, надявам се,че нямате нищо против, че пак направих нов албум  Embarassed

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=230974

Леле как се отнесох и забравих, днес ставаме на 2 месеца Wink честити 4 месеца и на Мария !!!

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 12:05 от ani4kata86

# 151
Сложих даже вече, ама в Семейния, щото все не ми остава време да се снимам сама с Ената Embarassed
Обещавам скоро и в албума на ani4kata86 да се изтипосаме Grinning

# 152
  • София
Честит празник днес!
Честит двоен празник на Усмивка!Порастна си и твоето момиченце Simple Smile

Идеята със снимките ми хареса и аз ще сложа една семейна!

Аз на Лъчи не и режа ноктите,те сами някакси се чупят,а тя не се и драска,ръкавици не ползваме Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 11:37 от slan4ogled

# 153
Усмивка - честито! Много щастие  Hug

Джули - да оздравяват всички бързо!

А пък Марти вчера каза - ма-ма (или по-скоро го изръмжа  Joy)

# 154
Момичета, аз не можах да ви изчета в тази тема и влизам само за малко, защото при мен положението пак стана напечено.
В четвъртък през нощта имах още една много тежка жлъчна криза и от петък ми дават антибиотик, за да се намали възпалението и да ме оперират, надявам се до края на седмицата. Защото аз в момента съм на ръба на силите си, даже почнах да взимам ксанакс за успокоение, че иначе съвсем ще се изфирясам.
Дано да ме вземат по- бързо за операция, че в момента се цедя и давам отделно на малката АМ, но имам някаква надежда че ще мога да я върна на кърма ако всичко е наред с операцията. Дано Praynig Praynig
Чао засега от мен, стискайте ми палци.

# 155
Ох, Салис, ще стискам много палци този кошмар да свърши час по-скоро Praynig
Пиши, когато можеш!

Ирка, и твойтУ ник много хубав станал Grinning

# 156
  • на плажа
 Grinning благодаря. От вас видях и се засрамих, че съм такава мързелана.

# 157
Здравейте,майчета!!!
Аз се изгубих доста време,но пипнах страшен вирус - явно свекитата ме заразиха и от една седмица съм зле.Температура от 37,4 до 38,9,страшна кашлица,ужасно главоболие,боли всяко място по тялото.Свекитата бяха дори на инжекции гентамицин,много трудно се пооправиха.Днес за първи ден ми е по-добре.След прегледа при лекар пия АБ,в комбинация с Нурофен и пръскам в гърлото Тантум Верде.Уж АБ ми го изписаха,че на бебо да не му спирам кърмата,ама онзи ден акото беше тъмно кафяво и вчера цял ден се цедих и хвърлях в канала.Но никоя помпа не може да облекчи така,както бебето,та от нощес пак се кърмим.
Джулка,да се оправят по-бързо болните мъници!!! HugСалис,и на теб бързо да се оправяш! Hug
Иииии,за малко да забравя - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!
До после,момичета!

# 158
ХА добър ден
аз само се разписвам засега. После ще накарам половинчо да ме щракне с бебаната и да се изтипосам и аз в албумчето. Даже ще се опитам да си глътна ширината, за да съм по-красива  Flutter Mr. Green

Джули, как е при вас?

# 159
сали, много неприятно, дано бързо да се оправят при теб нещата!
аничка, и на теб скорошно оздравяване, и на дечицата на джуличка също!

имам едно въпросче към мъжките мами. след като се забели пишлето какво се прави? ние го забелихме (доки малко ни погна Wink ) и сега го мием (поливаме) всяка вечер с преварена вода, ама то е едно такова червено и не знам необходимо ли е всяка вечер да я забелваме главичката? и трябва ли с марличка да се почиства или е достатъчно да се полее с водичка?

сложих и аз две снимки в новото албумче за мами и бебоци Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 13:56 от Пипилотка

# 160
Здравейте
Бързо възстановяване на болните и честито на Усмивка!
Аз да се включа относно времето за хранене - нашта педи каза че бебето се насуквало за 3 до 5 мин. Аз не съм много сигурна че е точно така и при нас всеки път е различно зависи колко са ми напрегнати гърдите и колко бързо тече, но сега определено се наяжда по бързо отколкото преди.
В това кофти време доста по бързо се изписва темата Simple Smile

# 161
Пипилотка, да, необходимо е всеки дена да се забелва до край, за да не срастне отново.

# 162
Мари-малката Даная явно добре се храни веч- пу-пу-какви сладки бузки има
аничката- оздравявай бързо
евито- Сашо като освирепе от глад не юмруа ами пръста си изправен в устата чак вкарва и като го зацуци и го чувам от другата стая, и на бързо тикам биберон в устата. На всичкото отгоре не едно, а две пръстета са зачервени от цуцкане все едно гладно го държа това момче.

# 163
Пипилотка, да, необходимо е всеки дена да се забелва до край, за да не срастне отново.

Пипилотка, и аз така знам. Ние също почти го забелихме. Аз не смея да напъвам много, за да не го боли, но предполагам, че до 2 седмици го забелим напълно, ако разбера до къде е края   Confused
Салис, дан овсичко мине леко и бързо да се възстановиш  Peace

И аз се изтипосах в албумчета на мамитата, дори едната снимка е от 8-ми март, когато си правих сешоар за мъжлето  Wink а другата е от погачата

# 164
  • Пловдив
Ние и днес не пропуснахме разходката Simple Smile Тук временцето бива, има слънчице.

И аз ще сложа снимка в албумчето довечера  Grinning
А можем да направим и албумче с татковците с бебчетата  Grinning

Anichka77, Салис бързо да оздравявате  Hug

Момичета, сложили ли сте нещо синьо против уроки на количката? И въобще вярвате ли на такива неща?  newsm78
Днес минах през работата да си оставя болничния и много ахкаха и охкаха колежките като видяха малката, пък честно незнам доколко бяха искрени  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт