Уффф, днес се размазахме от разходки, много съм доволна, ама и съм гроги.
Пак кърмих Дарена навън, даже останах на заведението, където бяхме седнали, а не тръгнах да търся пейки наоколо, както мислех да правя.От де тая смелост у мен
Всичко е дискретно, разбира се, дори не личи, че я кърмя, ама все пак.Честито ти християнче, ести!

Май доста от кърмачките са се сдобили с цикъл, така ли?
Тези дни мисля да питам ханна и ДесиТ, съжалявате ли за избора си сами да се оправяте още от начало, без помощ от баби?
Мия, отдавна съм си наумила, ама все забравям, от какво оперираха мъж ти?
И последен въпрос
към майките с второ/трето дете-гледате ли сега бебетата по-спокойно, отколкото предният път?При мен, въпреки грижите за и около Преското, се оказва че с Дарена съм в пъти по-спокойна, много се кефя

Не че съм им забранила да идват, но само за да му се радват. А и да си призная на майка ми й имам пълно доверие, но на свеки... тя също е отгледала 2 деца, но....
(надявам се и да не ми дойде скоро) Доки видя пукнатия фоликул и каза тези 2-3 да внимаваме
Преди олющваше матката и идваше цикъла, а сега какво става?

Да има да ме гръмне някой тогава ма нали педи слушам....глава проста!!!!! 
Сладки сънища.

). Баби – в краен случай за по 2-3 часа (случвало се е с месеци да не ги викаме и тогава пощуряват, горките). Трудничко ни е, таткото много помага, а без баба е единственият начин той да си създаде здрава връзка с децата. А ти имаш ли помощ за Преско и Дарена?
Така да си поспивам с децата е нещо което ще е щастие ако ми се случи.Ако единият спи,другият не спи.А ,когато не спи някой от тях иска внимание.Пък имам и още хиляда неща за вършене. Абе моите са си направо дзверове.