Отговори
# 60
Здравейте!

Уффф, днес се размазахме от разходки, много съм доволна, ама и съм гроги.
Пак кърмих Дарена навън, даже останах на заведението, където бяхме седнали, а не тръгнах да търся пейки наоколо, както мислех да правя.От де тая смелост у мен WhistlingВсичко е дискретно, разбира се, дори не личи, че я кърмя, ама все пак.

Честито ти християнче, ести!   bouquet

Май доста от кърмачките са се сдобили с цикъл, така ли?

Тези дни мисля да питам ханна и ДесиТ, съжалявате ли за избора си сами да се оправяте още от начало, без помощ от баби?

Мия, отдавна съм си наумила, ама все забравям, от какво оперираха мъж ти?

И последен въпрос Crazy към майките с второ/трето дете-гледате ли сега бебетата по-спокойно, отколкото предният път?
При мен, въпреки грижите за и около Преското, се оказва че с Дарена съм в пъти по-спокойна, много се кефя Grinning

# 61
aanet: много ти благодаря за телефона. Мисля утре да запиша час  Simple Smile
ести: Честито   bouquet нека расте добро и умно дете
MIA: И малкият Иван  миналата седмица ядеше по 80-90 мл. в продължение на няколко дни и ми беше много странно, защото преди това хапваше по 120. Сега пак си възвърна апетита и си хапва по 120-130 мл. Явно е на периоди  Hug
Филипа: Мила, нито за секунда  Hug Много съм щастлива, че го гледам сама. Бабите хич не ми се месят със съвети. Явно им допада начина ми. Така ми е по-спокойно. Но когато ми се наложи да отида на лекар или да изляза някъде идват да го гледат за час-два. Само чакат да ми излезе някоя работа, за да дойдат, но това рядко се случва (само 2 пъти досега) - та нали сега работата ми е да го гледам малчо  Joy Не че съм им забранила да идват, но само за да му се радват. А и да си призная на майка ми й имам пълно доверие, но на свеки... тя също е отгледала 2 деца, но....
Аз в четвъртък бях на преглед - първия след раждането. Всичко ми е ОК. И... бях в овулация  Joy въпреки, че нямам цикъл #Crazy (надявам се и да не ми дойде скоро) Доки видя пукнатия фоликул и каза тези 2-3 да внимаваме  Rolling Eyes Чудя се, понеже не съм чак толкова запозната какво ще стане с пукнатия фоликул като не идва менстурацията?  newsm78 Преди олющваше матката и идваше цикъла, а сега какво  става?
Аз си намерих отговор в Уикипедията, защото м ие интересно: "Внезапният спад на хормоните в кръвта предизвиква появата на менструалното кръвотечение."

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 09:03 от DesiT

# 62
  • София
esti честито ви Християнче! Разкажи повече за събитието! Къде? Как? Чакаме и снимки.

~Фил~ ингвинална херния - нищо особено, ама следващия месец не трябва да вдига повече от килограм, а пълното възстановяване е след 6 месеца. И секса му забраниха  Sad

До преди седмица бях много спокойна с Жоро. Даже бих казала, че е доста пренебрегнат заради сестра си. Но сега с това нежелание да яде ми се е свил корема. Не мога да си го обясня и не знам нормално ли е Confused Мислите ли, че щом през останалото време е сравнително доволен му има нещо. Или дали защото в началото изяждаше зверски количества, сега си дава почивка. Нещо психясвам, но може и да е от преумора  Tired

А може да е и от поредния ми цикъл - и неяденето и нервността ми. Не е истина колко ме боли корема. Така ме болеше като момиче. След първаото раждане спряха болките и сега пак.
Хайде наоплаках ви се, сега ще си лягам.
Лека и спокойна нощ на всички!

DesiT, мерси за успокоението! А за цикъла, може сега да ти дойде. И това да е първата овулация след раждането  newsm78

# 63
  • София
Хоп.....ето ме и мен в късните часове. Simple Smile
Вече децата спят и е време малко за разтуха в Интернет.
Баткото ми е болен. Тръгна на градина и след 1 седмица е болен. Хрема, кашля и Т вдигна. Пусто не мога да му набия в малката главичка да не се вре при бебето....ами точно обратното, сякаш сега иска най-много да е близо до него. Whistling Киха кашля и аз на тръни, да не кихне и другото. ooooh!
Днес излязохме на разходка, времето си ставаше следобед. Само дето почти не иска да спи навън бееее. Наложи се и ние да се кърмим в един ъгъл. Grinning
Усмивка, слънчоглед аз и в това се влюбих Laughing http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2003&e=demo&pid=38840. Аз съм навита. Моя мъж каза, че ще пита в работата дали няма да ме огрее но ако не аз също съм навита за една обща пратка. Стига да не ни излезе колкото тук, че не си струва да занимаваме коконка. Иначе я чака голяма почерпка. Laughing  Laughing
На мен пък още цикъл не ми е дошъл. То на мен си ми тече почти 2 месеца де, нека сега малко отдъхна.
Моя не знам колко яде, все ми се струва, че е малко и когато се размрънка все на цицка го слагам,То се дърпа аз пъхам щот все си мисля, че не му стига..нали с баткото нямах достатъчно. Rolling Eyes А нас вероятно (защото не знам от какво друго може така да плаче истерично понякога) още не са ни минали коликите. Макар да съм на такава спартанска диета и пак. даже давам Колиф и Саб симплекс и пак. Много са ми чувствителни мъжете. Rolling Eyes Баткото рева до 7-я месец от колики...пък аз сокчета му давах. #2gunfire Да има да ме гръмне някой тогава ма нали педи слушам....глава проста!!!!! Sick
Айде, да ходим да спим. smile3524 Сладки сънища. Hug

# 64
DesiT, мерси за успокоението! А за цикъла, може сега да ти дойде. И това да е първата овулация след раждането  newsm78

Дано ме пропусне поне още няколко месеца  Praynig

# 65
Здравейте най-сетне. Аз от Великденски емоции не мога да стигна до компютъра. Днес бяхме на Великденския парад - много беше хубаво, ето малко снимки http://www.flickr.com/photos/kalindimit/sets/72157604220232837/detail/

Аз боядисах яйца и за този Великден - католическия, но ще боядисам и за Православния, просто сега се бяхме събрали с роднините от щатите и ни се падна да празнуваме. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ  към канадските мами - козунака от българския магазин е много гаден и пак е 15 долара - като миналата година. По-добре си вземете от италианските, ако не месите. Ние ще си месим за нашия празник.

Филипа, ако знаеш колко ми е спокойно без баби .... направо мога да кажа супер. Където излизам си водя децата с мен - по паспортни служби, зъболекари, пазар - всичко с тях. Но пък няма глезотии и всеки си знае задълженията. И ако реша цял ден да си ходя по пижама и да си полягвам с малкия - го правя, върха е.

Получихме много подаръци за Великден - малкия се сдоби със вибриращ стол, което обезмисли люлката, защото стола може и да се люлее, освен това получи едно нещо на Фишър Прайс - връзва се като обиколник на леглото, по него са нарисувани животни, облачета, цветя, и като ритне някое почва песничка, звука на животното или както го ностроиш - може да казва цвета, азбуката - и малкия го рита и се хили - много е готино. А и каката получи доста неща и е щастлива.

# 66
дама, усмивка, слънчи- обещавам утре сутринда съм по - подробна. Сайта на канадските пощи е www.canadapost.ca моят пощенски код е L5G1H7- така може да проверите ориентировъчно колко ще струва транспорта от Канада. Обаче пратката до България има ограничение в размера общият сбор не трябва да надвишава 300см и 30кг.
Слънчи- моят съвет е да провериш в www.e-bay.com. Предполагам някои магазини изпращат до България, обикновено използват USPS- обикновена поща
Дама- гледах в www.toysrus.ca, но мисля, че не видях точно такова.
И не забравяйте, че колкото и да струва транспорта, на българската митница се плащат ДДС и мита.
Честно да ви кажа не бих искала да се ангажирам.

# 67
  • Пловдив
Добро утро   bouquet
Днес съм най-ранобудна  Crazy (не че сама се събудих де  Laughing )

Значи така - цикъла ще обвиним, че децата ни са малко нервни и не искат да ядат. Дано за ден-два отшуми това неразположение  Praynig
M_I_A, много кофти, че те боли корема  Sad Аз преди бях с адски болезнен цикъл, сега нищо не усещам. Дано така си остане  Praynig
И не се притеснявай за Жоржи, щом е спокоен, значе не е гладен, ще му се възвърне апетитът след цикъла ти.
dama, бързо да се оправя баткото  Hug
~Фил~, никак не съжалявам, че избрах да се оправям сама с бебето. Въпреки трудностите, които имах с възпаления нерв, с преливащите гърди, образуващите се бучки и онова ти ми отхапано зърно  Rolling Eyes ..... Просто така добре се разбираме, усещам нуждите и, опитвам се да разгадавам всяка една нейна гримаса .. просто бебето трябва да се наблюдава и гледа с любов, то така общува с нас.
Веднъж дойде свекърва ми да му се порадва и уж аз да си почина. Накърмих я аз Михаела и и я дадох да я оригне и да я приспи. Да, ама .. хем свекито е мед. сестра на педиатърка  Laughing знам, че знае как да се държи с бебе, нещо не успя да се справи. Пък аз стоя в другата стая и нервнича (уж си почивам  Crazy ).  Пък и знам, че както се тръгне отначало така ще бъде - мнението ми е, че бабите трябва да се радват на внуците си, но не и да ги отглеждат  Peace

New Valia, голямо е сладурче зайчето ти  Hug

# 68
  • Варна
Добро утро и от мен!
Деси, аз мисля че щом си имала овулация, значи съвсем нормално е да следва цикъл. И аз забелязвам че при януарките вече много имат цикъл, а дечицата нямат още 3 месеца. Дали природата се променя  newsm78
Филипа, аз също съм по-спокойна поне засега /да видим след захранването как ще е, че Мони е малко капризна/. Като реве, а е нахранена и наспана, ами да си пореве малко. За кърменето по-малко се притеснявам, за обличането, за хигиената също.

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 07:50 от Alexandra

# 69
Добро утро, момичета!

esti, честито християнче! Аз чакам с нетърпение да дойде юни-юли, да направим и ние кръщене. Решила съм, че тогава ще е.

Фил, много по-спокойно гледах второто си дете, а сега с третото също ми е много спокойно, даже бих казала, че му се радвам най-пълноценно. Само да ми е здравичка!  Praynig Мен не ме питаш, ама и аз сама си ги гледам. Навсякъде ги водим с нас (паспорти се вадят от 1-годишни   Sunglasses). Баби – в краен случай за по 2-3 часа (случвало се е с месеци да не ги викаме и тогава пощуряват, горките). Трудничко ни е, таткото много помага, а без баба е единственият начин той  да си създаде здрава връзка с децата. А ти имаш ли помощ за Преско и Дарена?

NewValia, много сладък е Гого! Скоро и ние ще боядисваме яйца  newsm44

# 70
Ести - честито кръщение!  Hug

Филипа - и мен сега ми е мнооого по-спокойно, а и по-лежерно го давам. С Ивана като бебе постоянно лъсках и чистех, всички имаха стрес от мен - Не се пипа бебето, ако не се измият ръцете, ама само точно с определен сапун и т.н......

За хапването - Марти яде 6 пъти на ден между 120 гр. и 200 гр на хранене - колкото му се яде.

За цикъла - на мен ми дойде на 8 януари и от тогава няма никой. Кога ли ще се регулират тези хормони  newsm78

# 71
  • София
Здравейте момичета.Simple Smile
коконка, благодаря за информацията.Досега никога не съм получавала нещо от вън и не съм запозната как става. Въобще не се притеснявай, няма да те тормозим.Всички сме с деца и знаем какво е. Hug
Сега малкото се надриска и ми подвиква...отивам да се мием. Laughing Баткото нощес имаше почти постоянно Т и сега съм му дала Аналгин та да видим.

# 72
  • Бургас
Здравейте и Добър ден вече !  Laughing

И аз сама си гледам децата,ама дзверовете ми спират тока. #CrazyНезнам,май аз съм прекалено изнервена.  ThinkingТака да си поспивам с децата е нещо което ще е щастие ако ми се случи.Ако единият спи,другият не спи.А ,когато не спи някой от тях иска внимание.Пък имам и още хиляда неща за вършене. Абе моите са си направо дзверове. Mr. Green

Валя много сладки снимки. Peace

Ести - честито кръщение!  Hug

Дама - свежарка както винаги.Кефиш ме тотално! Heart Eyes

За яденето плътно 7 хранения ,но веднъж 130 - 140,друг път 100.Различно .Но си ги търси,не сме пропускали час за хранене,на вън също. Blush

Сега се чудя да ги извеждам ли? newsm78При нас вчера валя дъжд цял ден и си бяхме вкъщи.Сега не вали ,ама е мокро,кално и представям си големия как ще се омърля ,а ако се умори и иска пак да го нося ще се омърляме и двамата докато се приберем. Joy Joy
Ех,колко беше хубаво и баща им,когато си е вкъщи през деня,ама това е само един ден в седмицата. Sad

На всички хубав ден!  bouquet  bouquet  bouquet

# 73
Привет и от мен!
Фил, аз също си гледам малката сама, защото ние нямаме баби и дядовци. Таткото много ми помага, гледа я когато аз трябва да излизам и се справя много добре.  Laughing Баткото също ми помага, или поне има голямо желание, но аз не смея много да ги оставям сами. Сега определено ми е много по-спокойно, въпреки че за 10 години почти съм забравила как се гледа бебе. А и нещо много важно - сега няма баби които да ми се бъркат непрекъснато и да ме объркват тотално. Тогава по тяхно настояване прилагах ЕБХ и целия ден беше едно непрекъснато кърмене и сменяне на пелени. Направо чудо! Сега таткото не ми се бърка и аз сама вземем решения какво и как и се доверявам на инстинкта си.
ДесиТ, щом си била в овулация сега след 13-15 дни очаквай менструация. Няма какво друго да стане с неоплодената яйцеклетка освен да се изхвърли с цикъла от организма.
Аз също кърмя и още нямам цикъл, а лохиите ми текоха около 20 дни.
Желая Ви слънчев и усмихнат ден  Grinning

# 74
Добро утро    bouquet
При мен няма и следа от цикъла и незнам кога ще дойде  newsm78
New Valia много готини снимките Heart Eyes
ДесиТ определено чакай цикъл,няма как иначе да стане  Peace
Относно яденето,не мога да определя,че се кърмим,но няколко пъти съм давала АМ и изява около 100,после давам гърдата.

Общи условия

Активация на акаунт