Отговори
# 90
Здравейте,
за бабите - мога да кажа  - Да е жива и здрава майка ми, тя ми помага много . И винаги когато се наложи ние с мъжа ми да излезем оставям детето на майка ми.
На Свеки - НЕ  !!! За сега съм категорична, че това няма да стане . За по - късен етап - не знам .
Иначе ние си живеем отделно тримката и през деня когато мъжа ми е на работа аз се оправям самичка .
Не се оплаквам , добре ми е .

За ваксините - Пентаксим от м. Април / нали Мими се роди по - рано / и чак сега ще ги слагаме .

Днес времето е топличко и е страхотно .

# 91
  • София
Impatient, кажи как трябва да процедират кърмачките според Дюкан?
В книгата пише следното:
Ако майката кърми. Колкото и да е напълняла жената, през периода на кърменето не е разумно да се спазва стриктен режим, който би се отразил на растежа на новороденото.
Препоръчителното поведение е да се прилага превантивният режим - олекотен Протал III (Протал - от прот:протеини и ал:алтернативни), чрез:
*добавяне на втори плод към първия(по принцип разрешена е една порция дневно);
*консумиране на мялко и млечни произведения с 2% масленост(иначе се консумират обезнаслени);
*неспазване на протеиновия четвъртък.
Повече инфо за останалите фази и за режима, като цяло, има освен в темите в красива мама, но и тук: http://dukanskirecepti.wordpress.com/
Дано съм била полезна (поне до известна степен), защото е доста обширно иначе, а и се оказва, че е по-сложно от колкото мислех, но за сметка на това има ядене  Embarassed. Иначе аз още не съм започнала, за сега се настройвам психически  Crazy, като стартирам ще кажа Simple Smile.
Тук заваля Sad.

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 15:16 от Impatient

# 92
[Честно да ви кажа не бих искала да се ангажирам.

Не  Naughty! Не се притеснявай !
Няма да те тормозим с нищичко . Само исках да разбера как стоят нещата с поръчката по нета. Нищо повече .
Аз се сетих още - мога да проверя в Англия  / кума ми е там / какви са цените и да ни ги изпратят по пощата като " подарък " - нали тогава не се плаща ДДС и глупави такси ?!

# 93
Здравейте и от мен  wavey. Да се разпиша набързо , че почва да ми пуши главата . smile3515
1. Баткото ми е болен . Ходихме на лекар - пред пневмония .  ooooh!Пием 100 лекарства и само повръща .  Cry
2. Днес сутринта и каката се събуди с Т  Ill. Дадох и Калпол - и тя започна да повръща .  ooooh!
Чудя се как да преустройвам легловата база  , за да няма никой при бебето Thinking
3. Развали ни се големият телевизор в хола и цял ден се занимавахме с майстори . Не можаха да го оправят и го взеха в сервиза.  smile3511
(Не мога да си представя довечера как ще я караме без телевизор . Калпазаните ще издивеят smile3540 , а в стаята при бебето няма да ги пусна да гледат Naughty , щото само това остава - и него да заразят) .
4. Какво , по дяволите става с мойта кърма  #Cussing out??? От както проклетият цикъл ми дойде , така и не можем да влезем в крачка , а май даже и към провал вървят нещата .  smile3518
5. Ние живеем при моята мама - е , не може без да се поскараме понякога  newsm03, ама доста ми помага (когато е вкъщи де , че тя работи 6 дни в седмицата).
Е , това е . Оплаках ви се . И с две думи - нямам думи . Някакъв карък ни е подгонил .
Чакайте , че забравих : Честито християнче на Ести , на Валя дечицата са много сладки ... и това е за сега . Нямам време за повече .     love001

# 94
аз пък като правя диета и само готварската книга чета.... към всичко друго губя интерес  smile3506

# 95
  • София
Джули голяма лудница ти се е струпала на главата,дано се разминете с по-леко боледуване,а бебо да не разбере за лекарствата в къщата.

Аз съм получаваа колет от Америка и не съм плащала нищо на митница,но това май е за стоки под 100$

# 96
  • Бургас
Джуличка,оправяйте се бързо.Кърмата може и да е понамаляла от стреса покрай болничките.Стискам палци да удържиш на напрежението.Една голяма прегръдка от нас и пази бебо. Hug Hug Hug Heart Eyes
Тедсан,забавна както винаги . Hug

# 97
Усмивка- над определена сума се плаща пак ДДС, но не се сещам над колко евро беше или 60лв или 60 евро не съм сигурна, като плащаш ДДС само на разликата, т.е ако струва 65  плащаш ДДС на 5 евро, а мито на 65.
Алекс- все се каня да те питам твоите сладунки в какво са се гушнали  Laughing
Вале- опасни сте- кога успяхте и на парада  Grinning много сте готини  Laughing
Джули- не се предавай с кърменето  Hug
А какъв сняг пак ни затрупа ... направо съм дива подивяла вече с тоя сняг...

# 98
  • Варна
Алекс- все се каня да те питам твоите сладунки в какво са се гушнали  Laughing
В коша на количката  Mr. Green На пода в хола  Laughing

Джули, дано бързо се оправят всички болнички у вас  Praynig

# 99
  • София
Алекс- все се каня да те питам твоите сладунки в какво са се гушнали  Laughing
В коша на количката  Mr. Green На пода в хола  Laughing

Това е любимото място на Светльо за игра,едвам се завира в коша и в кошницата ,но все геда да се пъхне Simple Smile

# 100
  • София
Бързам да се запиша ,че моята сиянка все проплаква и пъшка и не знам дали ще успея да напиша това което съм решила.

Първо честито на Ести ,!

Маги е много сладка.

НюВаля - Много сте сладки!

Мия- за храненето- Сиянка си хапваше преди ваксината много добре- после почна нещо да се мръщи. Понякога бута шишето още като го види и пищи иска вода или чай на Хип. Така че реших на своя глава да разредя храненията на 3часа и половина и детето почна да си изяжда по 130-140 на ядене- Минахме на шест дневно хранене , но не за сметка на нощното- в три часа си иска яденето- Тогава може и да не изяде повече от 80 , но си го иска иначе много пъшка.
 Embarassed Rolling Eyes

На мен цикъла ми дойде за втори път. Първия  път беше почти веднага след локхите и доктора ми каза че най.вероятно не бил цикал, но аз съм сигурна че не беше прав. И тогава ми беше криво , плачеше ми се и ме болеше кръста. Винаги така ми става преди цикъл ,така че ... Embarassed

Браво на тези които се справят без родители. Аз в началото бях само две седмици без помощ и направо се побърках. Сега майка ми ще си тръгва  и направо не знам как ще се справя сама. Поне да беше почнала да спи през нощта , а тя има няма 4 часа-  на мен явно толкова малко не ми стига . EmbarassedТака че от другата седчица сигурно няма вече да мога да се включвам. Много ще ми липсвате.  Heart Eyes Heart Eyes
дано да стане чудо и Сиянка да почна да си поспива Praynig Praynig

# 101
Ле-ле, Джуличка, стискам палци да се оправяте бързо, че с болни деца е ад! Що не ги инсталираш на компютъра, докато нямате ТВ. Пусни им http://www.poptropica.com/index.php и ще откарат часове (от опит). И не се предавай за кърмата! Hug

dama, дано се оправи бързо и вашия батко! Hug

# 102
Джуличка, дано да се нормализират нещата с кърмата , че и малките да се оправят по -бързо Hug
Моята майка си тръгва в петък и вече няма на кого да разчитам, съвсем самички сме си тук Sad Но добрата новина е ,че юни се прибирам Grinning
Ести, поздравления Hug

# 103
Мари, а твоята снаха французойка ли е? То вярно, че майка ти там свекърва се явява, но няма ли да прескочи и до брат ти да помогне евентуално и за Жан-Габриел? Извинявам се за нахалството, ама пуста клюкарска душичка..  Tired

Джули, дано се оправите и бебчо не прихване от големите. А за кърмата.... дано е просто криза. Но и ти трябва да си спокойна и да не се даваш. Hug

# 104
Джуличка, с теб сме  Hug децата бързо да се оправят и дано опазите  baby_neutral

При нас се разрази същинска буря, дъжд, градуша, страхотен вятър..егати времето  Confused

Отивам да правя гюведжета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт