Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 898
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 825
Цвети, поздрави за твоя юбилей Hug

# 826
  Фоли благодаря, че се сещаш за мен. Няма отказване. То с тази приятна компания човек не може така лесно да се откаже. Вие ме стимулирате с резултати, снимчици и т.н. Благодаря ви.  А пък и аз съм твърдо решена, че ще отслабна. Но ако бях сама щеше да ми е много по-трудно.   bouquet   bouquet   bouquet

# 827
  • Варна, а по празниците в Ямбол
хелоууу! Mr. Green
Признавам, че много не съм ви чела...Четох до някъде, а и сега нямам време.... ще ставам!
Само ще маркирам три неща:
1-Сузи, да сестра ми е вече в Заралийка!
2- Мишле  Hug thumbsup babydust7  fingerscrossed
3- Днес два пъти ходих насреща с него първия път badscale бяха за 3 дни Пз, паднали само 100 грама и пустото 14-то кило все още не щеше да пада!!! #2gunfire Ядосах се и след разходки хиляда до 00, се срещнахме пак goodscale тогава установих загубата на още 200 грама, така ,че отчитам за 3 дни ПЗ - разлика от -300 грама  и АУТ на гадното 14-килце!!! Утре очаквам да видя вече 84 и нещо  Mr. Green Ако имам време ще намина пак!
.. и извън предвиденото - ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ!  bouquet

# 828
Даниа , привет, как си? Ще те чакаме на срещата Hug
Виви, сам човек заникъде , влизай по-често при нас и ако имаш възможност ела на срещата Hug
Катяджин,  Hug

# 829
Кременка, имаш малко за сваляне, но аз бих ти препоръчала да започнеш с 4/3 и после да минеш на 1/1 или 2П/7ПЗ. Честито минусче!  Hug "Култура" има на Билла и на Кауфланд.
Славе, супер разлика! Браво!  smile3501 А дъгата е прекрасна!    Hands Clap
Атракция, честити нови дънки! Ще ни се покажеш ли с тях?  Wink
Амери, аз вече се престраших да подновявам гардероба. Само да видим дали ще вляза в размера, който съм си нацелила.  Joy
Духи пухи, не забравяй, че освен месо, има и много други неща - млечни, яйца, зеленчуци. Съгласна съм с момичетата!  Peace Съветът на Пиленцето също е много добър - периодично е добре да се правят изследвания.  thumbsup
Цвети, благодаря ти, мила!  Hug Heart Eyes
Лени плд, благодаря, слънце!  Hug Heart Eyes
...............
Мариаид, благодаря ти!  Hug С яйцата наистина по-добре да не се прекалява.  Peace А за да си най-сигурна, избягвай шунките, по-добре филе от време на време.
Евче, благодаря ти!  Hug
КатяДжин, честито минусче!  Hug

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 21:50 от Sun

# 830
Ето и малко мои снимки - някои са ги виждали, но да има за новичките за нахъсване...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=230840

# 831
Фоли, привет! Добре съм , с нетърпение очаквам срещата и стеснявам дрешки Hug

# 832
 Shocked Shocked Shocked Shocked

мале момичета--ей сега видях Сънчето
Сънче--супер сииииииииииии

изглеждаш страхотно Джини-- Hug Hug Hug Hug Hug

# 833
  • София
Джини,невероятна разлика!!!Два пъти се връщах да гледам снимките,браво,поздравявам те за постигнатата визия! smile3525

# 834
Сън, Джини, браво момичета Hug

# 835
Джини страхотен резултат, от кога си на режима?

# 836
Sun  докарала си супер осанка ,изглеждаш перфектно smile3501
Джини нямам думи  smile3525

# 837
  • София
Сънче,поздравления и за теб,просто постигнатото радва окото!!!Супер си!!! smile3525

# 838
оле, хора... падам Simple Smile
Сън, изглеждаш уникално Shocked  #Crazy Впечатлена съм. Аз съм виждала 1 твоя снимка, но на тези(особено на последната си страхотна мадама!мн хубава и слаба Peace Просто разликата е повече от очевидна... разхубавил те е тоя режим. И преди си била сладурка,ама сега...  Hug Браво за постигнатото! Peace
Джини, страшна си! Все едно разли4ен човек #Crazy Много добре изглеждаш Hug

# 839
Сън,Джини, много впечатляващо  Peace   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт