Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 42 014
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 240

Днес за пръв път си купих Exquisa 0,2%.

Какво е това ,нещо съм пропуснала  newsm78
Момичета SOS ,сигурно е обсъждано хиляди пъти но какво помага най-много за  smile3550   Редовно си хапвам триците и пия чай -сена ,но всеки ден ли ще е така проблемно  и "насилствено",моля ви споделете ? Hug

# 241

сирене с мляко - като топено сирене е, мммм...

# 242
mmg, променя се сладостта по време на термична обработка, независимо, че става за печене подсладителя - и аз го установих това. Thinking Ако имаш вентилатор на обикновената фурна - може и без водна баня да правиш крема Peace
FEN, "най-много" и със сигурност помага клизма. Peace А и най-безвредно.

# 243
Очертават се мъки  Sad

# 244
Момичета - кокичета, здравейте!
Прочетох ви.
Росченка  Heart Eyes, миличка, бързо-бързо да се възстановиш и да нямаш повече поводи за притеснение! И да се похвалиш скоро!
Вещи , newsm51 Няма как тая тема да е без теб! Не си го представям!  Hug
Благодаря, че ме има в списъка. За табличката съм съгласна с предложенията!
Жана и Поли Уоли изглеждате супер! Heart Eyes
Перле, браво! Кефя се като чета за липсващи кила!  И то в 3 фаза! Hug
МАМS, честита годишнина!

След тия мъже, дето ги размятахте тука снощи, сънувам сън, с леко еротичен привкус. А кои мъжаги мислите бяха в главната роля?!! Иван и Андрей от Сблъсък!!!  ooooh! Joy Joy Joy

Днес правих пилето по ямайски на ЕлиКарагьозова(къде е тя, заедно с Мишето са причина за моя ентусиазъм), кексчето на Джини и крем карамела на Лео. Млякото със степче и канела намери в мое лице верен фен. Не съм го желирала още, но тогава има опасност да изтрещя от кеф.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 245
Очертават се мъки  Sad

Не, че от това ще ти стане по- лесно, но няма да си сама по мъките Cry . Такова чудо не ми се беше и присънвало, ужасТ. Колежката- Дюканка си помага ефикасно с парафиновото олио. Ще взема да си взема (макар че ми звучи много... хм, странно). По аптеките ли се намира newsm78 ?

# 246
MAMS, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! БЕЗОБЛАЧНО ЩАСТИЕ ОЩЕ ДЪЪЪЛГИ ГОДИНИ!  bouquet
Росченка, възстановявай се бързо и никакви такива плашещи ситуации повече!  Hug
Лека нощ, мили мои! Heart Eyes

# 247
Момичета,благодаря за отговорите!  bouquetХапна си кюфтета -те са меки Peace
Лека нощ!

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 23:16 от perlata

# 248
Ох,пак се включвам само за малко Embarassed Чак вече ме е срам Embarassed Embarassed
Четох ама много на диагонал,та:
Кри със закъснение честити 11 месеца Hug
Честито на всички с минусчета  bouquet
Сънче щом не те е страх,експериментирай,аз се оказах голяма бъзла явно Crossing Arms Хем ми се ядът разни неща,хем ме е страх.Веднъж на седмица се решавам нещо да си кусам и като се отприщя и става едно голяяяямо гала ядене.Вярно,че си е веднъж в седмицата,но все пак...Ще чакам да кажеш понеделник сутрин как се е изказал кантара Hug Hug
Цвети как си?Мина ли пак във втора или още се чудиш? Hug
Аз уж трябва да вслизам в 4-та след пет дена,но няма да вляза Laughing На трети заминавам за Гърция за 4 дена и смятам до тогава да се възползвам само от плода и кашкавала в трета фаза,а там да си кусам това онова по малко
Иначе онзи ден за първи път от 2 седмици видях 48 и 600 на кантара и много се зарадвах,но след 1 ПЗ и пак + разни гадни....
Перле къв е тоз метаболизъм бе,де го намери?Хем баници,торти и разни други(позволени за 3 фаза неща) хем пак си в -?Издай тайната плииийз Praynig
За всички много прегръдки и кураж Hug Hug

# 249
  • Пловдив
Момичета, внимавайте със сухата храна. Пак ще го повторя, но има доста нови и проблема още в началото си го има. Вярно е ,че се яде главно месо, но можете да си го готвите - супи през П дните, задушено или печено със зеленцуци през ПЗ.
За момента - овесените трици помагат, поне в някои случаи. Ленено семе - ситно смляно. Парафиново олио - това е течен парафин - продава се в аптеките. Чаша студено прясно мляко. В краен случай чай Сание. Не е много за препоръчване, но ако няма друг избор ...

# 250
  • София
Здравейте на всички   bouquet Таман бях подготвила един прилично дълъг пост  Embarassed и тез идиоти от Чез решиха, че е много добре да праснат един токов удар  #Cussing out  #2gunfire  #Cussing out Да наберат малко лайка не искат ли  #Cussing out  #2gunfire  #Cussing out

За съжаление поста го писах бая време и затова само ще маркирам някои моменти, без да цитирам обръщения, защото наваксвах от 2 дни темите и бая ми дойде.

* Най-първо, на всички с поводи - ЧЕСТИТО! И специално на КРИ  bouquet zazu1Hug

* Нова рецепта за микровълнова има (крем карамел)   chef - бравас - надявам се да е съответно заведена в темата с рецептите  Embarassed Който е пробвал, ако може да сподели:
1. количество на подсладителя?
2. става ли без капак - благодаря предварително 

* Питанка към Вещи и ползващите кисело мляко Герма и Култура: какво мислите за ползването примерно 2 пъти седмично на следния продукт:
средно съдържание в 100 грама продукт: мазнини: 3,2 грама.
състав: краве мляко, сухо мляко, закваска за българско кисело мляко, стабилизатор Е401, аромат ягода, аспартам Е951, оцветител Е122 и/или Е124

* По скорошното питане за проблема с нуличките:
- прясно мляко на гладно (да се следи дневното количество всичко 250 мл. прясно мляко максимум)
- триците да не се пропускат...
- ... и достатъчно вода
- супички
- в ПЗ дни - подправка на салатките с течен парафин (бяло шишенце с жълт етикет от аптеките е изпробвано - няма вкус и мирис). Удобно за носене в чантата  Embarassed Да не се ползва прекомерно, защото се получавало привикване и изчезване на ефекта. Да не се обработва термически, защото става канцерогенен. Има повечко информация и в блогосайта.
- ленено семе (да се смели преди консумация и да се държи в плътно затворен съд в хладилник). Има дискусия следва ли да се приспада от количеството трици за деня - да се помисли по въпроса. Някои го слагат в сутрешната закуска (кисело мляко, кекс, палачинка). Аз лично нямам в какво да го смеля и затова дъвча яростно 1 ч. л. сутрин, докато си глася торбата с манджа за работа. Препоръчаха ми да си купя начупено (немско), малко по-скъпо е, но е за директна консумация, а и били подбрани семената. Като издъвча това - ще купя и ще пиша.
- не се препоръчват разните му шоколадчета, защото не са режимни.
- някакъв чай беше (Сание  newsm78 ) не се препоръчва, защото в дългосрочен аспект вреди на червата и нещо още имаше, но аз нали не ползвам такова нещо и не съм запомнила подробностите. Нещо за някакви власинки май беше, че се изглаждали или изчезвали, нещо подобно  Embarassed

Редакция: Их, Вещи ме преварила, ама здраве да е  Embarassed

Лека нощ   bouquet

П.С. Таковата... вчера много мъже, много нещо, а и някои по без дрехи... Мъжчето проточи око чак от кревата и като ги видя  ooooh! Режим, а?, вика, какъв е тоз форум, нали уж за манджи четеш, а то  Naughty и т.н.

# 251
Рокси,след голямото плюскане направих 3дниП ,четвъртък изядох един шоколадпетък и събота пак на П,което нее правилно ,но е мое решение.От утре нормална трета Peace

# 252
mmg, променя се сладостта по време на термична обработка, независимо, че става за печене подсладителя - и аз го установих това. Thinking Ако имаш вентилатор на обикновената фурна - може и без водна баня да правиш крема Peace

Орелия  Hug

Зеленко, сложих подсладител на око, ей така пръснах малко, но не повече от 1сл. После опитах преди да мушна в микровълновата - не беше много сладко. След първите няколко лъжици горчивото като че ли придобива вкус на горена захар, или пък аз успявам да си внуша. Не е чак толкова лошо.
 Препоръчвам с капак да ти е съда, понеже сместа ври и кипи и по капака дори имаше крем.

Лека нощ от мен и утре да се похвалим всички с минуси!

# 253
  • Пловдив
Аз слагам течен Хуксол и вкусът му не се променя. На 1 литър слагам 4 чаени лъжички. Ако правя нещо с 250 грама значи ще сложа една. Става нормално сладко.

# 254
  • Варна

сирене с мляко - като топено сирене е, мммм...
Това позволено ли е във втора фаза? newsm78 Извинете ме ако въпроса е коментиран, но мислех че сиренето не е позволено.

Общи условия

Активация на акаунт