Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 997
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро и от мен! wavey
Имам въпрос. Значи - пия мултивитамини и рибено масло, сутрин със тричавата закуска или на обяд с протеините?
Нали триците увличат ала-бала, пък Олисалвин са си есенциални мастни киселини, да не ми увличат триците полезното от тва дето го пия, че-е-е #2gunfire hahaha

Сънче, не се ядосвай само, сама си видяла, че не ти е добре от такова хранене, или по-скоро ядене Laughing, спазвай си стриктно правилата както досега Peace  bouquet
Свидничка, половин-половин, кой ти го дава! Аз си отразих моите 600 гр пък hahaha
Кри Hug С капак е крема в МВ, иначе ще пръска.
Геци 75 Hug Аз вече го свърших това, дето ще го правиш тепърва, бях първа в Метро hahaha Ама сега ме чака мръсната Вила-Вилекула и ужас направо Rage
kremena, честито минусче! Wink
Atrakcia, голяма работа, то пък сефте забиваме hahaha
denica17 Hug
vili bets, здравей и добре дошла, най-добре е мъжът ти сам да прочете за какво иде реч и да участва лично във форума, но като ги знам какви са мъжете - мъка ooooh! Laughing
Goody newsm76 Къде си душо-о! Не ги гледай тия грамажи фалшиви са! Joy
Славе, дано се оправи детенце! Praynig
angel_for_you, ще те приемем, какво да те рпавим Grinning, но защо си се отказала от режима? Thinking Wink
svetlat hahaha Така приказва две годишното хлапенце на комшийката. Simple Smile

Фу-у-у, няма ли да свършва проклетата формула, че да си повъртя на спокойствие newsm39 Angry

# 286
добро утро дюканки Hug Hug Hug Hug
как сте ,страхотен неделен ден е Hug
Днес аз отново нямам намаление ,но нямам и + Laughing Laughing Laughing
доволна съм Peace
След снощната тежка вечер днес съм станала в 7 сутринта , Sick
очертава ми се и тежък ден--на обяд сме на ресторант-на рожден ден сме канени
Ресторантът бил много готин с вкусни храни Cry-Табиет  newsm78
не го знам -не съм ходила
отново ще бъда подложена на изкушения Sad Cry Cry

Снощи-удържах фронта--искам потупване пред строя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
На всички свалили кг --браво момичета  bouquet  bouquet

# 287
привет,
да отбележа един ден в застой.
кофти ми е на бъбреците , наливам се с вода, та ако има нещо да излезе.
днес за сефте успях да сътворя правилна пала4инка, 4е даже я обърнах.
благодарности на вси4ки , които ми помогнаха тук и на ли4ни  Hug
мънки, табиет е уникален , наистина изкушаващ- внимавай Simple Smile

# 288
  • софия
Вери,с режима се свиква. Peace Не подхождай така негативно!Позитивизъм му е майката! smile3521
Лени, Hug с луна,без луна-шЪ си слабея и те така!!! newsm47
То_ни,Бермудез,Перле, Hug Hug Hugмерсаж за кафенцата и закуската!Пийнах,хапнах и сега ми е едно хубавоооооо!
Абе,Перле,кЪ можа в неделя,токоз рано да се излюпиш?То си е направо грехота! newsm12
Бермудез,как ме лъхнааааааа,направо се ококорих! Shocked
Мамче,и аз и аз!От както свалих 12кг. разбрах,колко са ми тежали!
Гуудиииииии, Mr. Green направо се е изпарило до утре! smile3521
Сънче,а шамари де! newsm53 Нали след протеиновия четвъртък щеше да се мериш?Ама и тези мазнотии,дето си ги яла Sick.Благодаря,че правиш тази жертви за да са ни от полза! smile3501
Вили Бетс,добре дошла!Ако успееш да го навиеш,цял живот ще ти е благодарен!  smile3503
Гецииии,мен мЪ забравиииии! smile3506И не сЪ лупай така по кратунката,че другият път пак ще ме пропуснеш! Mr. Green  Hug Hug Hug

Такаааа,първо да кажа ,че детенце е по-добре! newsm44
Второ:Стигнах до извода ,че сеХ му е майката! smile3521Хем слабееш,хем мускули тренираш,хем мАжо си ходи вечно ухилен(и аз покрай него).Та след това гениално умозаключение съм - още едно кило! Mr. Green
Хубава неделя!Аз ще си повикам малко,да събудя и останалите:Фолииии,Бачиииии,Крииииии,Вещииииии,Орелиаааааа,Мамсчеееее,Кукихалеевииии,Настиииии,Катетааааааа(всички) Mr. Green,Маринииии,Волнааааа,Абиииииии,Фенсиииии,ОХ! smile3517

# 289
Добро утро и от мен! Hug Hug
 При някой друг има ли такъв страничен ефект, да му се гади от мазно? Нещо съм се изкривила. Братовчедка ми си беше донесла вчера пица на парче с много майонеза и като я видях и ми замириса едвам стигнах до банята Sick
Свидни4ка и аз съм така - онзи ден си направих РЕЖИМНА супичка с пилешки бульон и.....  Sick Sick Sick
Не я погледнах повече ,а имай предвид,че изядох едва половин купичка с 300 зора!Просто сме отвикнали .....  bouquet
МЪНКИ Само така!Получаваш потупване мигновенно  55
kremena поздравления!  bouquet Peace И аз имам някои грамчета,но исках да ви питам кога смятате един килограм за налълно загубен? newsm78 При мен варира...И кога тегленето е реално?Сутрин на гладно ли? newsm78
vili bets И аз успях да навия и баща ми - от утре почва! И той така не може да сали ,или сваля и после качва двойно!Успех и на вас!  bouquet
Atrakcia - 8кг си е бая похвално,от утре почват да падат и другите,що така казвам аз!  bouquet  bouquet Hug
slaveБраво,супер си! PeaceРадвам се за детенцето   bouquet
И още един въпрос - когато си правите тричава палачинка пропускате порцияята с кис.мляко,нали?
Лек ден на всички! Hug

# 290
Здравейте!  Hug
Аз вчера унищожих огромно количество режимна храна /предциклично/ и днес очаквах поражения, но всичко е наред.  Peace Не пия вода от 8 дни вече, ама изобщо- само чашата кафе и евентуално следобед чай или кафе. Странното е, че уж бях посвикнала с водата, но отказвам да си давам зор вече.  Crossing Arms
Сънче, направо ти се възхищавам как се удържаш да не се мериш всяка сутрин -аз не мога така! Ако не яхна кантара след като си измия очите, цял ден ще го мисля.  Crazy Обаче за портмонето и заплатите съм съгласна...пфу чак се замислих, че вчерашното ми хранене надвишава доооста дневния ми надник.  Издигам лозунг- "Повишете моя надник, за да не ходя из офиса с дебел задник!" Те това е истината!

# 291
  • Sofia
Добро утро от мен, днес нямам нито намаление, нито увелиение. Свършиха ми дните ПЗ и от днес съм пак на П  Cry Толкова ми беше вкусно  Tired

# 292
  • софия
Мънкиииии,спешъли фор ю! Mr. Green  fight
Мариад, Hug Hug Hug
Цитат
"Повишете моя надник, за да не ходя из офиса с дебел задник!"
moresmile
Вода ТРЯБВА да пиеш!Ще си съсипеш бъбреците,ако продължаваш така.Въййй,сега видях ,че си в четвърта фаза ,а аз акъл ти давам!Сраааааам!!!

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 10:31 от slave

# 293
slave--мерсиииииииииииии Laughing Laughing Laughing Laughing

harmony_broken--вярно ли,
мале сега съвсем го закъсахSad

# 294
Добро утро от мен, днес нямам нито намаление, нито увелиение. Свършиха ми дните ПЗ и от днес съм пак на П  Cry Толкова ми беше вкусно  Tired
Е, поне не си качила  Mr. Green По принцип в ПЗ дните се задържа, така че всичко е нормално.  Hug

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 11:01 от Джини

# 295
Привет момечета.Как сте днес има ли минусчета,при мен върви чудесно за сега.
След малко ще проверя има ли разлика от вчера.
бЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА ПОМОЩА

# 296
Орелия,  Hug
Мънки, браво!  smile3501 Успех и довечера!  Hug Натоварена програма.  Wink
Хармони, с този режим се става почти виртуоз в кухнята.  Laughing
Славе,  HugРадвам се, че вече сте по-добре! А формулата ти е безотказна!  yes Честито намаление!  smile3501
Мариаид, аз киселото мляко не съм го ограничавала. Изварата - да, но "Култура"-та - не. Колкото ми се е ядяло, толкова съм си яла.  Peace
Джини,  Hug Лозунгът е трепач! Подкрепям го с две ръце!  newsm74 Увеличи малко водичката - поне 2 шишенца на ден, а ако успееш и 3-то да глътнеш преди да си легнеш, супер!  Peace

# 297
Sun аз май много объркващо си ададох въпроса - имам предвид пропускате ли порцията овесени трици ,ако ядете тричена палачинка? Joy Още не съм се събудила и задавам въпроси с повишена трудност! Joy Joy Joy

# 298
  • София
Здравейте, момичета!
vili bets, добре дошла   bouquet
Честито на минусчетата! Все така да продължава Peace
На мен днес ми е 3-ти ден на П, но нямам кантар...

Снощи-удържах фронта--искам потупване пред строя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Браво, МЪНКИ, ще се справиш и днес   Hands Thumbsup
Успешен ден на всички  bouquet

# 299
  • София
Добро утро на всички, днес съм в прекрасно настроение  bouquet

mmg, благодаря за уточнението за крем-карамела в микровълнова.

В тази връзка може ли някой да ме светне какъв е знакът за съдове, които са подходящи за микровълнова? Напоследък като си търся подходящи съдове, намирам предимно едни с картинка на фурна и надпис 100 градуса (Целзий). А на микровълновата надписите са във W, как да разбера дали става  newsm78

Sun, това е най-близкото до разрешените плодови млекца, което открих на нашия пазар. Повечето просто имат захар и мисля, че за изключение ще го преглътна проклетия му аспартам  Embarassed

krikri, млекцето е 200 грама, а съдържанието съм преписала точно от опаковката. Естествено, днес ще поровя повече и ще прасна едно запитване до производителя. Но все пак исках да събера предварителни мнения. Ще докладвам пак, де   chef

lenny_pld, сега да не се обидиш, ама тук, в тази тема, спазваме режима на Дюкан. Не броим калории, не гледаме луната  Naughty

По повод на добавките за отслабване, много пъти съм го казвала, за мен те са пълни боклуци и могат само да ви навредят. Казвам ви го от опит.

Аз нямам опит с тези неща, но съм абсолютно съгласна  Peace

И още един въпрос - когато си правите тричава палачинка пропускате порцията с кис. мляко, нали?

Не разбрах какво питаш? В палачинката аз лично не слагам кисело мляко. В кекса за микровълнова има някакви си 2 лъжици. И каква е тази "порция кисело мляко"  newsm78

Едит: сега прочетох какво всъщност питаш. Значи дозата трици за деня е 3 с. л. в каквато форма искаш => ако си ги употребила за палачинка, това е положението за деня - повече не може, нито на кекс, нито "натюр" с кисело мляко, нито никак. Ограничението е поради това, че в по-големи количества триците могат да започнат за извличат и полезни вещества от организма.

Джини, а защо не пиеш вода  newsm78

Лек ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт