Техника за Емоционална Свобода

• 139 690
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
nikolexa, много ти благодаря!!!

# 406
Николекса,можеш ли да покажеш още точки,които се масажират при други ситуации,ако ги имаш на картинки? Praynig  Например,при голямо напрежение,като интервю...или каквото имаш ..? Благодаря ти предварително. Hug

# 407
Николекса,можеш ли да покажеш още точки,които се масажират при други ситуации,ако ги имаш на картинки? Praynig  Например,при голямо напрежение,като интервю...или каквото имаш ..? Благодаря ти предварително. Hug

При стрес и притеснение:

При нервност:

# 408
Много ти благодаря! Ще си ги запаметя. Някой да сподели нови резултати с ТЕС? Аз съм много по-спокойна,откакто го правя,но имам още да работя по въпроса.

# 409
  • в света на неограничените измерения
Николекса    bouquet Благодаря ти и от мое име. Много е разбираемо така онагледено с картинки.

Това вместо запис

# 410
# 411
  • Варна
Имам резултати, но са предимно на болежки, при които мога да видя резултата веднага  Simple Smile
Още се пробвам, така да се каже  Wink

# 412
Аз ще се похваля, простих на човек на който нямаше да простя и след 3 живота, и то само с тес. Peace и сега съм свободна Simple Smile

# 413
Идната събота и неделя на 29 и 30 август ще се проведе семинар, на който ще бъдат показани две техники, които са различни от ТЕС, но в някои случаи дават по-бърз резултат.

Ако някой се интересува от подробности, да ми пише на ЛС или да пише на Иван в неговия форум.

# 414
Момичета,купих си книгата  с толкова ентусиазъм -тесвах ,тесвах ,тесвах и нямам успех -явно нещо бъркам ,имах толкова надежди че ще успея  ......  Sad

# 415
Най-вероятно имаш бъркаш с формулировката /декларацията/ - т.е. не адресираш правилно проблема.

Не си единствена, прочети предишните страници на темата и ще разбереш.

# 416
Моми4ета признавам си 4е не съм про4ела цялата тема и се извинявам, ако ве4е сте писали някъде.

Книгата Иван ми я прати на e-mail, но без филм4етата към нея.
Има ли ги някъде в интернет пространството ка4ени, за да мога да ги гледам или някакъв друг на4ин да си ги набавя.

# 417
Писала съм ви юли месец,сега сме 12 октомври,болките в краката,които имах и оправих не са се появявали до сега ! А от тогава не съм се Тесала..но от днес пак ще започвам,защото си имам други неща,които ми напомнят,че е редно да подновя техниката..не се отказвайте, аз съм много доволна,а и вече имам опит.. Wink

# 418
Към книгата няма дискове - но в youtube могат да се намерят много филмчета. Ето:
http://www.youtube.com/watch?v=aQp0kA5a5OI
http://www.youtube.com/watch?v=27u6AbcWTFc
При мен в момента не се отваря,надявам се да е ок линка  Peace

# 419
Отварят се. Отивам да гледам.

Благодаря.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт