E-bay тема 4

• 34 544
  • 801
  •   1
Отговори
# 675
  • някъде
Кажете на какви критерии трябва да отговаря телефона,за да е ползваем тук?И каква цена за доставка е приемлива?

# 676
  • Варна
Момичета, да ви кажа,пристигна анцуга на Дисни,купувайте 1 номер по-голямо
Взех 4Т и ще го носим най-много 2 месеца, но пък е жестоко

Люба, трябва да вземаш размер 4 (за ръст 107-112), а не 4Т (за ръст 99-104). Виж тук за мерките на различните размери.

# 677
  • sofia
Аз пък си мислех,че 4Т е за 4г  Joy , здраве да е
Мерси все пак

# 678
  • Варна
4Т е 4 toddler, а просто 4 е за детски размер. Peace

# 679
4Т е 4 toddler, а просто 4 е за детски размер. Peace
И аз си мислех ,че 4Т е за 4 годинки ooooh!

# 680
  • Варна
Az да кажа за картите дето питах. Аднах карта на мъжа ми на моя пейпал акаунт без проблем и да му пиша името, направих и едно плащане от нея пак без проблем.
Което си е леко притеснително по принцип за мен в смисъл... който ти докопа данните по картата/а те са си написани физически всичките на картата/ може да плаща без проблем предполагам не само в ибей. Както и да е  - купих една жилетка на Сиси от серията с черешите - тя ми е любима:-) и не само на мен като следя цените и интереса към артикулите които се появяват.
Досегашната ми равносметка е, че от английския ибей ми е доста по-евтино но пък не продават джембуре. Wink
Всичко пристига много бързо, само един часовник чакам от Хонг Конг от 12ти ...

# 681
  • Варна

ей това чудо направо ме уби  Shocked

# 682
  • на пистата

ей това чудо направо ме уби  Shocked
това е калъп за обувки според мен newsm78

# 683
това е калъп за обувки според мен newsm78
New Pleaser Metal Women's Shoes

# 684
Тези обувки да не би да са за едни "по-специални " филми, в които на жените не им се налага да ходят с тях, а само да ги вирят Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy

# 685
  • Варна
Сандали са някакви, изчанчени. Rolling Eyes На уреди за инквизиция ми приличат.

Да кажа какво стана с оня с безплатната доставка - писал ми е, че трябвало първо да питам и сега трябвало да доплатя 3 паунда за доставка, преди да ми прати пижамата. Отговорих му, че в обявата му е пишело, че доставката е безплатна до БГ и нямам намерение нищо повече да плащам. Ще видим развитието по-нататък. На вас как ви изглежда това:
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Razni%20snimki/E-bay-2.jpg

# 686
Аз имах преди време подобен случай. Харесах едни играчки и  пишеше, че доставката е фри. Аз обаче реших все пак да питам колко ще ми струват до тук. Чакам, чакам, обаче не получих отговор. Чак след като  свърши търга /в който не участвах, т.к. не знаех подробности за доставката/ , получих от продавача писмо, че и до тук било  безплатно. Естествено ,че нарочно е изчакал друг да го спечели ,че тогава да ми пише. Хитреци големи има.
Днес питах една за едни обувки, харесала съм си два чифта от нея, че да ми каже колко ще ми струва комбинират шипинг. Отдолу под стоката си пишеше, че за втори артикул доставката струва само един паунд повече, тоест примерно вместо 4 паунда за един , пет - за два. Та ми отговори, че е така, обаче изобщо не я знам дали е видяла от къде съм. Сега остава и утре да ги спечеля, ще видим каква доставка ще ми  поиска.

# 687
  • Варна
Почвам да се ядосвам на това питане. След като питам дори и да няма друг кандидат изведнъж в последните минути се появават няколко и почва гонка. И ако съм много мараклия плащам доста повече отколкото е било първоначално обявената цена.
chockolina, не вярвам да те огрее безплатната доставка. Повечето са се изхитрили и в обявите пише, че безплатната доставка си е само за страната. За нас да им пишем, да ги питаме.

# 688
  • Варна
Да де, ама тук си пише Free за България, откъде накъде да трябва да го питам предварително?!

# 689
  • някъде
На мен от Щатите ми пратиха фрии една гривна.Но друг случай не съм имала.

Общи условия

Активация на акаунт