Витамини за коса

• 38 302
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
  • През девет планини в десета...
Аз пия коприва на д-р Тошков Party

# 16
Аз съм много доволна от Мерц, действа ми страхотно и на кожата, и на косата. Най-доволна съм от факта, че ноктите ми спряха да се чупят. Пия го около година почти и не съм напълняла, все още съм си 48 кг.  Grinning

# 17
# 18
  • София
Пила съм „Мерц и бях доволна косата ми стана лъскава спря да пада, ноктите ми се оправиха. Сега след втората бременност пак ми се съсипа и косата и ноктите и мисля да си взема пак да пия. При мен няма напълняване от тях колкото и да ми се иска да кача 2-3 кг.

# 19
Еми аз витамини за косата не пия обикновено ги слагам в маските за коса - вит А и Е.
Peace

# 20
На Phito и Gnc можеш да ги намериш по аптеките.

# 21
  • Все на втория етаж
Пих и Фитовал и Ревалид - без ефект.

Мъж ми донесе от Германия, оххх, забравих ги, едни с П, имаше тема за тях  Embarassed , но още не смея да ги пия, заради бременността и чакат ред в шкафа.

# 22
  • София
Ревалид. По принцип витамини не бива да се пият на гладно. Първият път така направих и наистина ми стана тежко и неприятно в стомаха. От следващият ден ги взимах след храна и нямах никакви проблеми.

# 23
Мъж ми донесе от Германия, оххх, забравих ги, едни с П, имаше тема за тях  Embarassed , но още не смея да ги пия, заради бременността и чакат ред в шкафа.
[/quote]
Приорин.

# 24
Всекидневно приемам по една таблетка от витамините А, D и С.
За какво са ми витамини само за коса, като мога да захранвам и кожата, и имунната си система, например.

# 25
  • Все на втория етаж
Приорин.
[/quote]

Да, точно, Приорин. Blush Grinning

# 26
Рибено масло Peace 

# 27
Приорин.

Да, точно, Приорин. Blush Grinning
[/quote]
а каква цена са тези витамини?

# 28
от всичко което съм пила съм най доволна от Фито  Peace

# 29
  • Пловдив
ревалид Peace

Общи условия

Активация на акаунт