На море в Турция - all inclusive

• 206 749
  • 657
  •   1
Отговори
# 510
Марги*

полетите на акватур са обявени под цените на всеки хотел  Peace
там където е секцията "пакетните цени включват" в зависимост от това дали е в събота или четвъртък часовете са различни

ето
http://www.aquatour.bg/02/981-31-33/summer2008/hotel.html?hid=24 … 343&ohid=1377

Аз гледах ето тук: http://www.aquatour.bg/02/981-31-33/antalya-chetv/hotel.html?hid … 99&ohid=29600 Разликата е в дните на полетите и за четвъртък няма никаква информация.

Иначе съм написала абсолютна глупост. Въобще не са едни и същи полетите на Он травел и Астрал. Сравнявах внимателно номерата на полетите и явно съм видяла пълно съвпадение м/у FB 8887 на Астрал и SHY 687 на Он Травел Simple Smile Толкова си приличат...
Отивам да трия предишния отговор. Embarassed

Видях в разписанието на излитащите от София в четвъртък самолети, че към Анталия лети Пегасос. Може би този полет ползват Аква тур и Он травел, а в събота на Скай.

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 18:13 от Марги*

# 511
На Караджа турс и Он травел за едни и същи полетите.  Peace

# 512
Да, ад имах в предвид полета в събота, защото само тоъ ме интересува. Освен това, в Аква цените за полета в четвъртък са една идея по-скъпи от тези в събота.
Организатор на полета е Он травъл, Аква са закупили места от тях. Другите агенции продават техен продукт

# 513
  • Paradise
Разликата в цените на Аква тур за пакетите в четвъртък и събота се дължи на факта, че превозвачът е различен.

# 514
дънди ние също ще почиваме тази година в Кемер. PeaceПоздравявам те за бора!Минала  година бяхме там за първи път и щом  сега сме се запътили на отново значи наистина е страхотно!Аз винагио съм казвала ,че Кемер и Бодрум са за почивка без деца(въпреки че има много 5-звездни хотели с прекрасни условия и за дечковците)Но самият полъх на курорта е за забавление и дивеене!
Не съм сигурна обаче дали хотелът ти е точно в самото градче или в околността.Погледни ,но дори и да н а3-4 километра от градчето си има малки автобусчета,с които да се предвижвате или пък можете да си вземете и кола под наем на доста прилична цена!

# 515
Мами, в събота пътуваме за Анталия. След злополучното море миналата година, където детето ми беше нон стоп болно сега съм се подготвила с огромна аптечка. Може ли някой да ми каже има ли проблеми през граница. Имам над 40 различни вида. Четах, че в Турция много ровили в багажите по летищата  newsm78.

# 516
  • в джунглата
:tsve_te, мерси че ми отговори. Много малко отзиви прочетох из нета за Кемер. Към кой хотел сте се насочели? На нас този ни го препоръчаха от Он травел и е изгодно като цена.

# 517
  • София, България
Мами, в събота пътуваме за Анталия. След злополучното море миналата година, където детето ми беше нон стоп болно сега съм се подготвила с огромна аптечка. Може ли някой да ми каже има ли проблеми през граница. Имам над 40 различни вида. Четах, че в Турция много ровили в багажите по летищата  newsm78.

Ger4o,
не ми се вярва да имате проблеми  Peace
И аз нося много лекарства, но досега не са ми бърникали по багажа, нито са ми правили проблем. Само последният път бяха отворили багажа на чичо ми, защото носеше табла, а вътре магнитен шах и сигурно не са могли да разберат какво е  Mr. Green

# 518
  • Варна
Благодаря ви момичета! А случайно някой да знае да ли някоя агенця прави с полет от Варна?

# 519
Сигурно няма човек, който да пътува с повече лекарства от мен. Не сме болнави и въобще не знам за какво ми е такова презастраховане. Взимам хапчета за всички болежки, които ми дойдат наум. Като пътувахме нанякъде /не помня къде/ ни посъветваха да носим листовките на лекарствата, за да се види какво съдържа съответния медикамент и да не се усъмнят, че е забранено вещество. Не е добре да се носят кутийките обаче, за да не изглежда, че ще се продават. До сега не са ни ровили из багажа. Не съм чела, че в Турция обичат да преглеждат багажа, но ако бях, щах да оставя в БГ марихуаната. Laughing Майтапя се разбира се, но съвсем сериозно мога да кажа, че рядко съм излизала по-бързо от летище, както от Анталия. Бързо, бързо минахме паспортен контрол и много скоростно ни пуснаха багажа. Може би се дължи на факта, че пристигнахме в 6:40 сутринта и не е било много натоварено и ако им се е спяло на митничарите, въобще не им е било до багажа на съседите. Simple Smile

# 520
  • Стара Загора
Здравейте момичета, днес като си преглеждах списъка за море се сетих че не знам има ли комари по турското крайбрежие. Трябва ли да си нося машинка и някакви репеленти срещу комари, тъй като аз съм най потърпевша от тях Laughing

# 521
  • София
Здравейте момичета, днес като си преглеждах списъка за море се сетих че не знам има ли комари по турското крайбрежие. Трябва ли да си нося машинка и някакви репеленти срещу комари, тъй като аз съм най потърпевша от тях Laughing
аз не съм виждала, но сега на връщане другите българи се оплакваха в самолета, че при тях е имало много. даже бързаха да звънят на свои познати още от летището на анталия да си купят репеленти,  защото познатите им пътуваха с обратния чартър на почивка.
на мен ми се струва странно, защото би трябвала да пръскат Rolling Eyes

# 522
  • Стара Загора
Благодаря ти bibi, много ценна информация за мен. Ще се запася от тук с всичко необходимо с/у гадинките, а ако няма още по-добре Peace

# 523
Благодаря ви момичета! А случайно някой да знае да ли някоя агенця прави с полет от Варна?

http://www.almatour.net/a7/cp/dir/a.jsp?page=19189

# 524
  • Варна
http://www.almatour.net/a7/cp/dir/a.jsp?page=19189
Таяна благодаря, но датите не ни устройват, за съжаление  Sad. Ще си имаме първолак през септември!

Общи условия

Активация на акаунт