LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 372
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 285
Pantalon forme trompette avec son foulard   и превод   Pantalon за мен разтръбява с неговия удушвач   hahaha

# 286
  • на пистата
туниката от 8 е е друга,но иначе е същата и е страхотна,ето я

# 287

Тази туника я имаше и в старата колекция и е безумна! Още тогава веднага я препоръчах. Беше за 8 евро, но само в два цвята - лилав и оранжев. Ето и стария ми пост за нея:

Stefoni,добре дошла отново!Искаше ми се от теб коментар за една лилава дълга риза/тунико-рокля Grinning -много ли е дълга(до къде ти е и колко си висока?!) и много ли се набръчква в кръста,т.е. вталена ли е или просто коланчето я прихваща на талията?!Ако не се сещаш ще издиря линка...

Добре заварили  Laughing Няма нужда от линк, много добре се сещам за коя туника говориш - направо избих рибата с нея  Laughing Laughing Laughing Е, много добро попадение е!!!! Виждам, че я има и в "новата" колекция, дето Алекс веднъж беше казала "Само моделките и снимките са нови"  Grinning
Обещавам скоро да я снимам (в момента съм сама с двамата разбойника и просто ми е невъзможно...), но ето ти размери:
размер 36, от рамо до рамо - 38см, под ръкавите 45см, дължина (от рамото до ръба долу) 85см. Коланчето е "ниска талия", връзва се на средата на ханша някъде (намира се на 51см от ръба на рамото). Аз съм 168см. и ми идва точно над коляното. Да, леко се набръчква на кръста, но стои ефектно, малко се и мачка, все пак има лен. Цвета (поръчах лилавата) е като блед, пастелен, но в никакъв случай не избелял!  Peace

Момичета а тази туника дали е със същите размери номер 36...... newsm78
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00003

# 288
туниката от 8 е е друга,но иначе е същата и е страхотна,ето я

Начи викаш еднакви са?  Thinking

# 289
  • на пистата
така изглежда

# 290
код 15741 намаля зелени, червени и при мини с 15 евро и прави доставката безплатна.

# 291
.

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 20:51 от The same myself

# 292
код 15741 намаля зелени, червени и при мини с 15 евро и прави доставката безплатна.
щеше да е супер да работи при мен ама не ...на никой от акаунтите не минава

в този ред на мисли...да вземем да направим един списък с кодове за следващата 1-ва страничка а?
аз последната седмица поизрових доста....и съм си направила един ексел само с работещите при мен
има доста хубави които не минават ..като например...-30Е от 49Е

# 293

в този ред на мисли...да вземем да направим един списък с кодове за следващата 1-ва страничка а?
а моя любим? Намалява повече+ тренч дори. Я пробвай.
Taille 38/40 : 60720
42/44 : 60739
46/48 : 60747

# 294

да - личен е - пратен ми е на мейла .....аз съм за - не само да се подпитваме Peace

# 295
Няма да стане, понеже не може да се редактира първия пост след като минат 24 часа,а  кодове все изникват.
А и какво се подпитвате? Като видите някой да пише код, пък вземете си го запишете.

# 296
Мамице..обичам те....този е почти като 50 от 100
аз си ги записвам, но повечето не...и все се пита
ясно за редакцията на 1-вия пост, но поне ще се ориентират повечето

# 297
Pantalon forme trompette avec son foulard   и превод   Pantalon за мен разтръбява с неговия удушвач   hahaha
С кой преводач го преведе пък това? Моя дава това: Брюки образовывают трубача со своим платком - на руски и това: Trousers form trumpet with his neckerchief на английски. На мен поне ми е ясно и от двата - Панталони, заедно с платката образуват форма на тромпет.
Не че не разбрах, че постът ти е само да се посмеем, но исках да кажа, че има и по-грамотни преводачи и да си подновя предложението да се сменят тези от първия пост.

# 298
Няма да стане, понеже не може да се редактира първия пост след като минат 24 часа,а  кодове все изникват.
А и какво се подпитвате? Като видите някой да пише код, пък вземете си го запишете.

ами записала съм си ги.

# 299
И да се похваля с последната получена поръчка – поръчана на 11.02, получена на 18.03 (от поща). От нея искам да похваля тази чанта в кафяво (позакъснелия ми осмомартенски подарък  Grinning). Чантата е страхотна, аз успях да я намаля с 40% и въпреки че и намалена не е евтина, смятам че определено си заслужава парите!!!
Иначе кода който използвах е 17523, публикуван по-горе а и преди време пак тук, аз го получих и на e-mail, подозирам че е персонален.

Можеш ли да я снимаш?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт