LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 093
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
размера мисля че е 90/200 , поне на такова ми изглежда  newsm78
ако искаш точно, ще измеря като се събуди малката  Peace

# 61
  • Попово
Добре де-според превода това - http://laredoute.fr/vente-drap-housse-goal.aspx?productid=324132 … ize=16#DescDetail

е долен чаршаф с ластик-ама размера къде да видя? newsm78
стандартен ако е е 85/185

# 62
  • на тавана в кошницата
Къде се пишеше номера на валчера?

# 63
В края на предишната тема имаше код за подарък комплект за пикник. Някой виждал ли го е на живо  и какво включва? Ето линка:
http://www.hiboox.com/lang-fr/image.php?img=81ttq6k2.jpg

# 64
Аз да попитам за тази рокля - как мислите, предвид високата талия, дали ще става за бременно коремче?

# 65
размера мисля че е 90/200 , поне на такова ми изглежда  newsm78
ако искаш точно, ще измеря като се събуди малката  Peace

Ако не те затруднява! Hug

# 66
  • Варна

а случайно да знаете как точно се връзват връзките,?  Embarassed Имам я от две седмици и ми се виждат адски дълги,или аз не правя нещо като хората  Rolling Eyes Ще съм ви благодарна ако ми помогнете  Praynig
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

В единия край има дупчица, през която промушваш едната връзка. Дългички са и аз моите ги умотавам около кръста си и ги връзвам отпред или встрани.

# 67
  • Пловдив
Аз да попитам за тази рокля - как мислите, предвид високата талия, дали ще става за бременно коремче?

Според мен ще е идеална за коремче  Peace Плюс това е и много еластична според описанието  Laughing

# 68
Момичета и за двете ми поръчки в суивито пише EN COURS DE PREPARATION  :

Когато ги изпратят маха ли се този надпис или какво пишат на негово място.... newsm78А за първата ми поръчка са си изтеглили парите,тогава могат ли пак да ми я откажат заради прословутите кодове..... newsm78

# 69
Момичета и за двете ми поръчки в суивито пише EN COURS DE PREPARATION  :

Когато ги изпратят маха ли се този надпис или какво пишат на негово място.... newsm78А за първата ми поръчка са си изтеглили парите,тогава могат ли пак да ми я откажат заради прословутите кодове..... newsm78

На една дето я поръчах в началото на януари още и седи това. Да не ти пука Simple Smile

# 70
  • Mediterraneo
Аз да се похваля- на 19 март получих поръчката, направена на 9 март. Супер очарована останах от бързата доставка  Simple Smile Не съм и сънувала, че за 10 дни ще си получа нещата, като се има предвид, че предните поръчки все около месец ги чаках.

# 71
Запис  Laughing
Шегичка.

Искам да пипитам някой има ли тази пола.

Ето и линк
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7343655& … ue&ksource=-1

# 72
  • София
Момичета , някой има ли кода за хубавите прибори / 24 бр / .Не мога да открия , а искам да пусна поръчка с тях

# 73

Според мен ще е идеална за коремче  Peace Плюс това е и много еластична според описанието  Laughing

Казваш и елестичност има... това ми е убягнало и сега влизам в друга дилема - дали да си поръчам моя номер или по-голяма?

И да се похваля и аз - в петък получих малка поръчка от 12 март. Тези дънки, нищо че са детски, в размер 180, взеха че станаха на мъжа ми.

# 74

Тези дънки, нищо че са детски, в размер 180, взеха че станаха на мъжа ми.
Колко е висок той? Колко кг е?
И а зим се чудя. Моя е 175 и е 80 кг.

Общи условия

Активация на акаунт