LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 485
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 405
  • София
съжалявам, но ми се отпечата 2 пъти - изтрих го но като пост не мога да го премахна

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 13:51 от Валентина

# 406
  • София
Бях помолима 2 мами да ми измерят горе на талията
№40-79,5см
№38-39/40см, дълга 63 см
Това са ми писали.

# 407
  • Варна
Валентина, всичките такси, които си цитирала, са за София само. В останалите градове (които са посочени) нищо не се плаща. Някоя мама от София може да ме коригира, но от четенето на темата съм разбрала, че плащаш първо 4 лв. (за освобождаване на пратката или някаква друга подобна измишльотина на митницата), а след това още 4 лв. + 0,20 ст./кг.- за доставка до вкъщи.

# 408
Опитвам се да си направя втори акаунт. При регистрацията ми излиза това:Certains champs du formulaire posent un problème:
Votre adresse n'est pas correcte: merci de la saisir à nouveau.
Превеждам си го, че има някакъв проблем с адреса, но не разбирам какъв. Моля за помощ Praynig

# 409
Днес получих две поръчки от 17.03-едната с 65137,при другата  си използвах ваучера и е с шоколадовия тренч подарък Simple Smile
Много искам да похваля тази туничка
-страхотно ми харесаха и цветовете,и модела,и това как стои!И материята й е хубава-тъничка като за лятото,но трикото е стегнато и леко еластично Heart Eyes
2 лота по 2 мъжки блузки-тип Lacoste-кафяво райе и розова;сиво райе и бордо:
-също много ни  Mr. Green харесаха-много свежи и хубава материя,от онази леко релефната Blush Взех лотовете в разл. размери-L и XL,за да видим кой ще пасне по-добре-и двата му стават,но L му стои по-добре,вече да си знаем.

И отзиви за тренча-подарък:верно,тъничък е,но мен това ме устройва за летните вечери,материята е леееко промазана,мекичка някакси,с коланче,джобчета и малка платка покрай тях,38/40 ми е точно и аз много се харесвам как ми стои.Според мен си заслужава.Но мирише ужасно Mr. Green Цветът си е точно шоколадово кафяво.Реални снимки в албумчето ми Peace

# 410
  • на пистата
нали ми бяха отказали поръчка с код 65129 а аз им писах да питам най-нахално що са я отказали,та днес вместо момчето което ми писа преди ми отговаря сабине и пише,защото не съм получила кода на имейла си и вече да не ползвам чужди Mr. Green

# 411
момичета, може ли някой да каже нещо за ТОВА САКО  Praynig

В описанието пише, че има освен памук и 37 % синтетика. Най-вероятно ще изпотява.

# 412
Кой беше взел такива,да ми измери и да каже отговарят ли си?http://www.laredoute.fr/vente-espadrille-prix-mini-bebe.aspx?pro … e&pagesize=16

# 413
Бингъл би ли дала размерите на мъжката блузка Л и Хл. Praynig

# 414
  • София
нали ми бяха отказали поръчка с код 65129 а аз им писах да питам най-нахално що са я отказали,та днес вместо момчето което ми писа преди ми отговаря сабине и пише,защото не съм получила кода на имейла си и вече да не ползвам чужди Mr. Green
Добре де, то аз и не смея да ползвам чужди кодове (ако изобщо проработят при мен  #Cussing out ), за да не стане проблем с поръчките, все пак за други хора ги правя, но един въпрос ми се върти в главата. Защо тогава има персонални кодове, които не можеш да използваш и да искаш, а има и не персонални? Та като не искат да ползваме не персоналните кодове, да ги направят всички персонални и готово. Какви са тези простотии да ни следят, да отказват поръчки и т.н.? Според мен приета ли е веднъж поръчка, то тя трябва да се изпълни, а не като по намаленията още да не мога да се оправя от не пристигнали пари и ваучери  #Cussing out

# 415
  • София
Кой беше взел такива,да ми измери и да каже отговарят ли си?http://www.laredoute.fr/vente-espadrille-prix-mini-bebe.aspx?pro … e&pagesize=16
Ние имаме, 27 номер- подметката е 18см, според мен са малко уголемени.

# 416

ти си една видна интернет хулиганка! Simple Smile много ме кефиш - ползва ли моя код, който намалява 15 евро от при мини - вчера следобяда го постах?

# 417
  • на пистата

ти си една видна интернет хулиганка! Simple Smile много ме кефиш - ползва ли моя код, който намалява 15 евро от при мини - вчера следобяда го постах?
кой Rolling Eyesне съм го видяла

# 418
Да похваля раничката-пингвинче-наистина е много сладка (повече от калинката  Mr. Green).
Това долнище също е хубаво и отговаря на номера: http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-puma.aspx?productid=32413 … e&pagesize=12
И това бебешкото: http://www.laredoute.fr/vente-combi-jupe-cocoon.aspx?productid=3 … e&pagesize=12  много е сладко!Взех 81 и мисля,че ще й е добре на бебка до лятото.  Peace

# 419
Ей, страхотни неща получих днес, много съм доволна! Всичко е само за големия ми син, само сандалите ще му бъдат големи, но по-малък номер нямаше. Лотове от джинси, потници и тениски - много са добри!

Общи условия

Активация на акаунт