LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 490
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 585
Wb, може ли линк за ленения панталон.

Не съм WB, но мисля, че това е панталона. Отдавна съм им хвърлила око Laughing
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00002

# 586
Съжалявам за спама, но по- бавна страница от prodavalnika.com не съм засичала из нета  #2gunfire

# 587
[quote author=red shoe link=topic=278199.msg6957457#msg6957457 date=1206476980

Отговарят си, аз поръчах +1 и са ми големи, та ще заминат при племенника.
Много са хубави, могат да се носят и високи, а може и да се подгънат
[/quote]

А как става това подгъване? Те до къде са високи? И като са висока не приличат ли на дамски? Питам, защото момчето е много претенциозно, вече е на възраст, в която проявява и свой вкус и не иска да носи нищо, което му заприличва на дамско!

# 588
Съжалявам за спама, но по- бавна страница от prodavalnika.com не съм засичала из нета  #2gunfire
Пробвай след полунощ!Хвърчи направо! LaughingАз тогава го разглеждам. Peace

# 589
  • Варна
Поръчах си 38/40 и не съжалявам. Само нямам идея дали няма да ми се смъква при натоварване. Може да си взема още едно в друг цвят и по-малък номер.

Моята талия е 71, а ханша 92, дали ще се побера в 34/36? Бански си взех 36 и ми е идеален. Искам го точно за по-динамичен спорт, да не стане така, че 38/40 да ми се свлече.

# 590
момичета съжалявам за нахалството,ама се затрупах от стоки и кодове,и моля за помощ .как е по изгодно-всяка стока с отделен код и поръчка или на куп?мерси за разбирането Heart Eyes

# 591
А как става това подгъване? Те до къде са високи? И като са висока не приличат ли на дамски? Питам, защото момчето е много претенциозно, вече е на възраст, в която проявява и свой вкус и не иска да носи нищо, което му заприличва на дамско!

Снимката в сайта е много хубава и дава абсолютно точна представа.
На снимката са подгънати, ако се разгъне езика и там където са връзките - стават по-високи, но за мен лично толкова високи не са никак практични- обуването ще е по-трудно.
Относно това дали приличат на дамски- за мен са си уни секс, но мъжът ми каза, че му бият на женски с тези червени дракони, но той си е консерва.

# 592
момичета съжалявам за нахалството,ама се затрупах от стоки и кодове,и моля за помощ .как е по изгодно-всяка стока с отделен код и поръчка или на куп?мерси за разбирането Heart Eyes

Ами не можеш ли да си направиш сметката? Зависи какво поръчваш Naughty Ние откъде да знаем какво имаш в кошницата  ooooh!

Не забравяй само, че за всяка поръчка с код за намаление си плащаш доставката. Така, че е по-добре да пуснеш една поръчка (освен, ако кода не дава и намаление и БД). Ако нищо няма да намаляваш все едно как ще ги пуснеш. Единствената полза е, че можеш да поръчваш до 2 кг (ако можеш да прецениш) и да идват по-бързо

# 593
  • sofia
spam2
Много е дразнещо на всяка страница да питаш едно и също,четем всяко мнение и ако някой е искал е щял да ти отговори!
Не го пиша с лоши чувства Naughty

# 594
  • Бургас
Случайно някой да има 36 или 38 размер от тази рокличка???
Може ли за точните мерки?

Никоя ли няма 36 или 38 размер  Cry Cry Cry

# 595
ani4ka,може ли линк към рокличката? Praynig

И пак да ви питам(колко съм досадна днес Blush).Стелката на номер 23 колко е дълга?Става въпрос за маратонки?

# 596
  • София
На спортните мъжки тениски(adidas, lotto, nike....), как вървят номерата. Мисля,че четох че идват по-големи от такива в България Thinking
Мерси отсега за отговора, за да не спамя после

# 597
Ами моя мъж носи XL по принцип. Гледам обаче, че на един потник Nike пише L.

# 598
  • София - Бургас
Добър вечер на всички.Тези дни се запознах с LaRedoute и съм очарована вече си набелязах някой неща за поръчване на мен и на бебчо.Успях да си направя регистрация,горе долу всичко свързано с поръчката ми се струва лесно.Единственото което ме затруднява е превода и  поради тази причина явно немога да разбера точно кой код е подходящ да използвам за да намаля тези: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4127510& … ue&ksource=-1 маратонки и дали изобщо е позволено за тях.Разбрах че може да се намалява само продукт който вече не е намален,но може би има и други фактори.Ще съм благодарна ако някой ме ориентира   bouquet

# 599
  • София-Лагера

Тези сандалки да ги има някой?
Хубави ли са?
С 58157 успях да ги намаля малко ,но пак се връзват над 40лв

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4605772& … ue&ksource=-1

Общи условия

Активация на акаунт