LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 373
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 990
Казва ти да се свържеш с банката си.
Да не си поръчала под 10 евро?
Не,поръчката ми е за 23евро, а картата е Виза Електрон на ЦКБ. Вчера като я взех ми казаха, че няма проблем с нея да се плаща в международни сайтове. newsm78

# 991
Казва ти да се свържеш с банката си.
Да не си поръчала под 10 евро?
Не,поръчката ми е за 23евро, а картата е Виза Електрон на ЦКБ. Вчера като я взех ми казаха, че няма проблем с нея да се плаща в международни сайтове. newsm78

Щом си я взела вчера, е възможно все още да не е активирана  Peace

# 992
Днес ще пробвам отново, дано да стане. Praynig

# 993
  • София
не мога да се сдържа да не го кажа,чак не мога да повярвам четвъртък вечер и само 48страници,браво
Влизайки отново тази вечер, очаквах нова тема. А то - изненада, Зара я няма и всичко е спокойно. Joy
Напротив тук е,но вече се казва kaloqnis2007   Wink (на предната страница)

По какво позна, че е тя  newsm78 ..........принудихте момичето да си направи нова регистрация ейййй  Laughing

# 994
Здравейте,
може ли някой да ми каже дали е поръчвал от тези маратонки и отговарят ли си на номера?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5978025& … ue&ksource=-1

Синът ми сега носи 21-22. Дали 24 ще е прекалено голям номер за лятото?

Благодаря ви предварително.

Аз ги получих за дъщеря ми, но в лилаво. Тя носи 25, аз се застраховах с 27 и са и с един пръст по-големи - така че, мисля че си отговарят на номера. Алекс вече ти е отговорила, че 24 на сина ти ще е доста голямо и я подкрепям, иначе маратонките не са лоши. Една мама беше писала, че са най-грозните маратонки, които е виждала, но на мен лично ми харесаха. Не са тежки, не са и груби, дори и големи стоят доста добре на крачето (дъщеря ми откакто ги видя толкова ги хареса, че няколко дни ги носи като пантофи вкъщи Mr. Green). Не знам само с тази синтетика дали няма да запаряват при по-продължително носене ....

# 995
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Да ви попитам нещо. Rolling Eyes

Снощи пуснах една поръчка. На финала ми изписа нещо в оранжево поле с една удивителна, което не помня какво беше, но реших, че не е станала поръчката и повторих. На втория път ми отказа картата - със същото послание, написано преди няколко поста. Поръчвала съм и преди от този акаунт и с тази карта, не е имало проблем.
Всъщност въпросът ми е колко време, след като се направи поръчката, се махат нещата от кошницата? Не съм сигурна първия път какво съобщение ми изписаха и се притеснявам да не дублирам поръчката, ако все пак е станала тогава. Веднага ли се изпразва кошницата, щом си пуснеш успешно поръчката, или след като я обработят от ЛаРедут, ти се случва тази радост?

# 996
  • в реалността
Здравейте мами,приключиха ли с изпращането на офертата за мишката,така я искам ако има някой с две такива оферти,защо не свирка.  Praynig

# 997
Някой поръчвал ли е това: Отзиви?
А тази ролкличка? 

поръчах го за една приятелка 156 и в двата цвята. като пристигне ще пиша (за панталона става въпрос)

# 998
  • пловдив
Здравейте мами,приключиха ли с изпращането на офертата за мишката,така я искам ако има някой с две такива оферти,защо не свирка.  Praynig
Офертите са персонални!

# 999
  • София

Снощи пуснах една поръчка. На финала ми изписа нещо в оранжево поле с една удивителна, което не помня какво беше, но реших, че не е станала поръчката и повторих. На втория път ми отказа картата - със същото послание, написано преди няколко поста. Поръчвала съм и преди от този акаунт и с тази карта, не е имало проблем.
Всъщност въпросът ми е колко време, след като се направи поръчката, се махат нещата от кошницата? Не съм сигурна първия път какво съобщение ми изписаха и се притеснявам да не дублирам поръчката, ако все пак е станала тогава. Веднага ли се изпразва кошницата, щом си пуснеш успешно поръчката, или след като я обработят от ЛаРедут, ти се случва тази радост?
Може би имаш продукт, който в момента не е наличен и трябва да го махнеш. Иначе щом валидираш всичко, кошницата веднага се изпразва и това значи че поръчката си я направила успешно.

# 1 000
  • в реалността
Офертите са персонални!
Ясно ми е,че са персонални,но ако някой има две и няма да ги ползва може да ми направи поръчка веднага давам паричките просто и двете ми деца са луди по мишката.Аз съм от Русе

# 1 001
Кошницата се изпразва веднага след като е направена поръчката. За да не я изпразни е имало проблем - тази удивителна не е била случайна, нещо не е било наред с поръчката (изчерпан артикул, например). Най-сигурният начин да провериш дали си направила поръчка е да отвориш веднага Suivi de commande - там се отразява всичко - поръчка, дата, артикули.  Peace

# 1 002
още веднъж ви моля за помощ, моля! Praynig
ако някой може да ги намали с повече от 29 евро моля да каже:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8390606& … ue&ksource=-1

# 1 003
Вчера като я взех ми казаха, че няма проблем с нея да се плаща в международни сайтове. newsm78
Моята я взех в събота, но забравили да я активират и чаках до понеделник, за да направя поръчка!

Kreo, аз поръчах 22 номер, стелката е 14см, много са сладурски, !

# 1 004
  • Варна
Имаме я рокличката. По-скоро е в зелената гама, отколкото синята. От тънък памучен плат със ситни копченца отпред на гърдите. Не е лоша като цяло, но според мен не си струва за тия пари,
 освен ако не я намалиш с някой код.
Намалих я на 2,36 (май беше). Искам да я взема за всекидневна  рокличка... за игра...
Да за толкова пари си струва роклята. Аз си се набутах, ама много ми хареса как изглежда на картинката, а на живо не чак толкова.

Общи условия

Активация на акаунт