LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 260
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 140
Извинете за глупавия въпрос, но относно томболата, аз като съм жена кое отмятам на първия ред, тоест  кое е съкращението за жена? И съответно за детето ми като е момиче F или М. Не мога да разбера. и предварително благодаря!

# 1 141
mary_jane  f за момиче  Peace

# 1 142
Но много интересно, когато избера 38 и зелено, ми дава, че ще налични след 6 седмици. А като си поиграя да сменям номерата няколко пъти, вече са налични и ми дава да ги сложа в кошницата без проблем.

И аз поръчах зелени по същия начин, 37 ми дава, че няма, като мина на 36 има и като се върна на 37 вече са налични.

# 1 143
  • Бургас
Но много интересно, когато избера 38 и зелено, ми дава, че ще налични след 6 седмици. А като си поиграя да сменям номерата няколко пъти, вече са налични и ми дава да ги сложа в кошницата без проблем.

И аз поръчах зелени по същия начин, 37 ми дава, че няма, като мина на 36 има и като се върна на 37 вече са налични.

Мда, и после и в кошницата са си налични, нали?

# 1 144
Ама този код с раничката Рататул е много готин,намаля ми 16 евро на prix mini Peace

# 1 145
 Превеждах регламента на томболата с един преводач и изписа, че е за държавата Франция, нейната столица и близките райони. Weary

# 1 146

Мда, и после и в кошницата са си налични, нали?

Ми да, така ги поръчах, пък да видим дали ще дойдат  Mr. Green

# 1 147
  • varna
Moмичета, имате ли код работещ за зелени цени, конкретно спортни стоки, благодаря  bouquet
отиди в другата тема за кодовете там публикувах няколко за при верт-работещи Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=278511.new#new

# 1 148
tina, видях ги, но не сработиха повечето, както и да е, сега искам да взема подарък за бебе, моля ви да ми кажете Cocoon дали отговарят на размерите, спомням си че една от детските марки вървеше по- голяма май newsm78

# 1 149
  • пловдив
Ама този код с раничката Рататул е много готин,намаля ми 16 евро на prix mini Peace
Сигурно, ама малко са щастливците,които  получиха офертата Cry

# 1 150
  • varna
tina, видях ги, но не сработиха повечето, както и да е, сега искам да взема подарък за бебе, моля ви да ми кажете Cocoon дали отговарят на размерите, спомням си че една от детските марки вървеше по- голяма май newsm78
отговарят си

# 1 151
отговарят си

Не според мен Cocoonса оголемени! Имаме няколко неща. За лятото например поръчах едни гащички с къдрички отзад, размер 74, ами те са като за дете на 1 година. Но все пак е и много относително колко е голямо детето.

# 1 152
mary_jane много ми хареса болерото на малката.От ларедута ли е???
Сори за спама Embarassed

# 1 153
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00003
Харесала съм тази рокля за дъщеря ми. Моля ви, кажете си впечатленията от тази марка. До сега не съм поръчвала нищо на тази фирма и незнам как върви номерацията. Как са като качество и евентоално някой код Hug Търсих , но не намерих нищо по въпроса. newsm78

# 1 154
  • Sofia

[/quote]
 Не според мен Cocoonса оголемени! Имаме няколко неща. За лятото например поръчах едни гащички с къдрички отзад, размер 74, ами те са като за дете на 1 година. Но все пак е и много относително колко е голямо детето.
[/quote]
Ами те децата на 1 година са около 74 см, а иначе аз купувах на Cocoon за подаръци и всичко беше мн качествено и ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт