LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 249
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 185
А за мен - нито една оферта няма...  Sad В акаунта на мъжо ги има и двете. Съвсем ме забравиха мен.  Simple Smile И каталог не ми пратиха...
Някой да има един излишен, да го даде на другарчето?

# 1 186
Даааа, много нечестно, не ми изпратиха офертата за мишлето, а компенсират с две за чаршафи... Едната вече е пусната, ето я и втората ако някой се интересува:
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=3a0d6b07a3196d3b3e

# 1 187
А за мен - нито една оферта няма...  Sad В акаунта на мъжо ги има и двете. Съвсем ме забравиха мен.  Simple Smile И каталог не ми пратиха...
Алекс, да ти изпратя моя. Няма да ме затрудни.
Но мисля, че няма никакъв смисъл от него. Само го попрехвърлих и така си седи.

# 1 188
Благодаря, Дикси. Една мама ми писа вече на ЛС и ще взема нейния. Аз знам, че няма никакъв смисъл, но си успокоявам нервите по този начин, а и Виктория много обича да разглежда списания с дрешки /и да пазарува/. Няма на кой да се метне...  Mr. Green

# 1 189
С кеф да си го ползвате  Hug

# 1 190
Даааа, много нечестно, не ми изпратиха офертата за мишлето, а компенсират с две за чаршафи... Едната вече е пусната, ето я и втората ако някой се интересува:
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=3a0d6b07a3196d3b3e
Тя офертата всъщност е за да плащаш разсрочено (3 месеца) с карта Кенгуру, а не за да намали чаршафите. Чаршафите само ни информират, че са намалени. И кодът в нашия случай (за България) е напълно неприложим. Но са ги изпратили май на всички. Предполагам, че не нарочно ни изпращат такива оферти, ама им се ядосвам. Имам три акаунта и от трите поръчвам често, често, а от два месеца са ми изпратили само една що-годе добра оферта. Като изключим тази за безплатна доставка за заявка над 80 евро, т.к. рядко правя чак такива заявки.

# 1 191
# 1 192

И аз се бях поразсърдила за каталога,даже го бях отписала,но днес сутринта отидох до пощата,та взеха и ме зарадваха с него,таи че има шанс за всички на моята приятелка и доиде 1м по-рано,а моя днес................ Peace

# 1 193
Някой поръчвал ли е тези дънки?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3618285& … ue&ksource=-1

Може ли рамери? Трябват ми 40 номер, но и по размери за друг номер ще се ориенирам  Grinning

# 1 194
  • София; Дружбето
Търсих, пулих се, но не разбрах къде е тази томбола Embarassed Някой може ли да обясни по-побробно къде да натисна

# 1 195
Заринаха ни с оферти, които са неприложими за нас - нито доставят такива работи до България, нито пазаруваме с карти Кенгуру. Имам чувството, че ни отмъщават за colis и другите масово ползвани от нас кодове  Sad 

Хм, аз пък мисля, че на случаен принцип ги пращат тия оферти...Не знам, само предполагам Peace

# 1 196
  • гр.Пловдив
Здравейте момичета!
Вчера французите ми писаха, че са ми пратили поръчката от 06/02 на 29/02. Отивам аз до пощата и им обяснявам за какво става въпрос. А те- " Ми няма", " Ще чакаш", "Може да е на митница все още!" #Crazy
Казаха ми да съм изкала от французите "баркод" с който да се проследи поръчката. И аз питам искате да кажете номер на колет? Не баркод, всяка пратка си има баркод!  newsm78 Знаете ли за какво става на въпрос?
Какво мога да направя в този случай, като изключим, че ще чакам, разбира се? Има ли някой който чака все още от тази дата?
Мерси на тези, които ще ми отговорят!

# 1 197
vickey, ако се чудиш между два номера, вземи по-малкия от тези дънки, защото имат еластичност

# 1 198
  • Шумен
http://ems6.net/a/?E=XTC-XAY-LB8TJ-DD-BNR43G

Това е на акаунта на мъжо ми.Който иска да си праща покана Peace

# 1 199
Моята поръчка от януари дойде вчера. Беше ходила до Украина. Не се притеснявай, ще дойде.

Момичета, една молба. Преди няколко страници, тук, в темата, една майка беше дала линк към сайт на магазини, които продават дрехи от Ла Редут. Да, ама сега не мога да го намеря. Рових 20 страници назад и не успях. Моля, ако някой си пази линка, да ми го пусне на ЛС или тук. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт