Арабско слънце тук изгрява и с нежна обич ни дарява~::~60

• 27 167
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
За Хайфа не знам, но за Нансито гледах филмче. Бре, тя направо меко казано е ужасяващо грозна като девойка. Сега е хубава, но не е мой тип, аз харесвам мургави хора. От арабските харесвам старите певци/певици и артисти също, Фейруз и т.н. поне се държат на положение, и затова и хората ги обичат, а не да се правят на маймуни за пари

Амал, да те издразня за банята, в работата си имам баня, когато ми скефне мога да се къпя Sunglasses ................................Но дори през летните жеги не съм я пробвала, щото някой ако минава ще чуе течаща вода и ще разправят, че имам любовник  Mr. Green
Иначе да, пълна съм с идеи какво да кажа и да направя, и как на мен да ми е весело, а на тях кофти, но боя се,че не се осъществими на практика, защото все пак въпреки всичко и въпреки всички, един ден май ще ни се наложи да си преглътна гордостта (доколкото ми е останала)  и да си заживеем на тяхна територия Thinking
А и имам подозрения,че някога и на мен като на Сабинка ще се наложи да се грижа за свекито, когато вече е стара и немощна, а дъщерята вече няма да има нужда от нея да й гледа децата и помага в домакинството Whistling

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 16:46 от tahmine

# 151
Момичета, някой днес знае ли нещо за Мама Мия?
Дали е тръгнала към София?

# 152
писах й на скайпа, но все се разминаваме. От следобед е офлайн, но едва ли е тръгнала. Така й не можах да я ориентирам за гарата. А аз клиниката знам горе-долу къде , нали всеки ден минавам по тоя пусти Горнобански път Sick

Айде, девойки, изоставям ви, добре си побъбрихме днес, всички бяхме свръх активни, отивам при бебето, че брат ми днеска има рожд.ден и снахата иска да му напарвим изненада Simple Smile

# 153

I~Abra~I -научил те е хабибито на музиката им hahahaКъде ще се срещате?

Ааааа то са песни то са музики, че и той ми попява понякога  Laughing 
Ей това е клипът на който се чудих и маех защо певецът няма чалма и къде са камилите (много бях зле, добре че той е търпелив и не реагира остро като задавам тъпи въпроси, че ако някой чужденец ме пита примерно защо поп певците ни не са с ямурлуци и криваци и около тях не бродят овчици бая ще го насмета)  ooooh!  hahaha
Между другото като поизгледах още клипове към песни наблюдавам една тенденция в повечето от тях - жените предимно спят в едни легла, а мъжете бродят ли бродят и пеят тъжни песни  Joy
За мястото на срещата - отначало планът беше той да дойде през юли, за концерта на Металика, ама сърце юнашко не трае да чака чак до юли  Flutter, така че аз ще пътувам за Дубай през май.

Мама Мия, благодаря за предложението  Hug , с оглед на опита и  успеха, който имаш по отношение на визите непременно ще се консултирам с теб, ако възникне проблем. Хабиби е възхитен от служителката  в консулската ни служба в Дубай, била много любезна и според нея нямало да има проблеми при издаването на виза за граждани на Египет, а за моята виза за Дубай каза че той ще има грижата.

Дезърт принцес какво е масри?  newsm78

# 154
  • по пътеката

имаше и в по-млади години, около 20те ама не ги откривам, бяха на сайт за сравнение на ^промените на певиците, имаше на ширине, нанси,хайфа, алиса и др!може би е бил арабски и затова не се открива на латиница!

# 155
хора не съм се ядосала,много ми се вдигна прага на ядосването-нали имам 2 тин4ета изкъщи и едно дето кара бебешки пуберитет ,та съм свикнала да 4увам всякакви  интетесни мнения-щях да пусна друга дума,ама хайде от мен да мине Laughing
а сега за шоуто-много сладко го бяха направили-Сами/да е жива и здрава стар4и над вси4ки-нали у4илището им е от 1-6 клас/ и едно друго хлапе бяха водещи,освен товя откриха с една песен,всекли клас бяха подготвили понещо-театър,танци,песни
снимки няма защото снимах видео
сега отивам да правя шоколадов сладкиш по нова рецепта-нес съм на въглехидратен ден,ако стане хубав ще пусна снимка
уро4асахте ни времето,вятъра от БГ сега пристигна при нас и се захлади,но е поносимо
сабинка, дуа бързо оздравяване на де4ицата Praynig  bouquet
а и свеки ми поръ4а нещо-2ка близнаци мом4ета Laughing,тъкмо се 4удих 4е отдавна не беше засягала темата

# 156
Мили мои,
прилагам още 2 интересни проекта, финансирани по различни програми, за култура, танц интеграция. Като дойде време за аблумчето- ще пусна и снимки от директната работа, но сега - давам само сайтовете, че са с "одобрени снимки": т.е. няма опасност някой клиент или неговите родители да видят и да се стресират.
От предишните сайтове - най-много обичам проекта ISO 14001 за деца, понеже показва как една образователна програма, разработена в Япония може да бъде приложима навсякъде по света и показва, че когато хората са добронамерени, между тях няма разлика.

www.amicidance.org

www.anjali.co.uk

Супер супер проект за еко-строителство и интеграция:
 http://www.worldhabitatawards.org/winners-and-finalists/project- … -9900BBA4F68107AE

ааааа, искате ли да направим "ударно толерантно представяне ТУК?"

http://www.issrpl.org/      - така хем да ви въведа .... Имате ли каки /големи момичета/, които бихте пуснали малко да са в друга култура?

Аз и мъжът ми ще сме по това време там, живот и здраве и ще направим всичко възможно да участваме. Сериозно говоря.         

Много съжалявам, че като пиша, правя много грешки!!

dtti: хайде ,2 момчета така ще ти "ходят"

# 157
http://www.issrpl.org/      - така хем да ви въведа .... Имате ли каки /големи момичета/, които бихте пуснали малко да са в друга култура?
dtti: хайде ,2 момчета така ще ти "ходят"
катя а ти знаешли 4е имам още 2 моми4ета освен това в подписа newsm78,и още 2 мом4ета и съвсем ще лудна #Crazy
а по предния въпрос-големите са в досег с 2 култури,не мисля засега да ги запознавам с 3та,след някоя и друга година оба4е може

# 158
Abra добре дошла  Simple Smile супер за ходенето в Дубай, ох как ми липсва атмосферата там, въпреки че за малко бях.... само че май месец ще е вече жежко времето мисля.

Според източници в нета, рождения ден на Хайфа е 10.март.1970

марси, мерси че питаш за моя милост. Засега се "потя" на тръстиката  Confused, в скоро време отпуски не се задават....

# 159
Кате  скицо, радвам се че днес си в настроение  Hug честит рожден ден на братчето , да ви е жив и здрав   bouquet  добре си решила първата вечер да останеш в тях и да пропуснеш посрещането  Peace  а вуйчото за колко време е тук ?  И аз днес съм щастлива, майка ми е тук ,и аз малко да отпусна душата, че цяла седмица нямаше сън за мен с тези болести  Whistling  а малките вече са върха на глезотията   Simple Smile Crazy  Амал това за огледалото е страшно, да пази господ  Praynig точно заради това в къщи махнахме големите огледала,само в банята има , че малките както се гонят и блъскат ......... иначе за палатка и аз не се наемам , точно заради къпането ,сестра ми всяко лято ходят на палатка на Доспат с още семейства за по 3седмици, приказно е  Party  Дуа много лош е вируса, и аз чаках доста но , няма как .....Деска браво на Сами , целувки и на другите 2 принцеси  Heart Eyes   Дезърт  сега видях това за Ахмед, към такива претоплени супи не се връщай , изобщо не мисли какво е целял и какво не,хубаво си отговорила  Peace гледай напред  Hug  Магде  как сте  Thinking  Марси  може, предлагам ти да си шефа  Party все пак си със 20 годишен стаж  bowuu а и я какви градинарски супички правиш за посрещане, специално без сол  Wink че и млекцата си отстъпваш  Hug  обаче аз си имам и помощница в борбата , Йоанка такива и ги нарежда..... Simple Smile без аз да и казвам нищо, против наговарянето съм, децата най-добре усещат и най- истински определят  Peace

# 160

ето кекса,направих го-хлапетата по 3 пар4ета изядоха докато е още топъл
кате 4естито-р.ден на брат ти и ботушите Hug  bouquet
сабинка и аз гласувам за марси
http://www.d1g.com/show?id=1830913
ето и един поздрав

# 161
Momiченца мили,

Минавам за малко да ви видя.

Честито ма всички празнуващи ! От здраве да не се отървете и много усмивки и късмет !

Другарче, не те даваме на болестите, че без теб закъде, Ъ ?

Дуа, аз като магаре бях натоварена, ама като прочетох какви сме били дами и  Mr. Greenпоправих походката, забравих ти в момента израза къде с енамираше, че да го цитирам, но беше много ентусиазиращ.

Кате, ти тегло си теглиш с този гостенин, ама аз се разсмях на описанията , че и старо, развалено и пр. си хапвал, нишо не му се опирало, да не са му уруки на човека. Кате, мила, съхрани си нервите, тепърва деца ще раждаш и ти започва живота, не се хаби за такива хора. Ти пак си гледай домакинството и и се уважавайте с твоето момче, ама онзи си му сервирай, ама не си го слагай на сърце като тежест. То съвети лесно се дват, а трудно се изпълняват, ама ти мислено си прейивей опасенията от срещата и ще видиш, че реално после по-малко ще се тормозиш.

Принцес Бг прекрасни снимки.

akhyal_katya, направо основавай агенция за запознанства - толкова мераклии братовчеди и познати да се женят за българки като има, а ти си ни бизнес-лейди, та друго не ти остава. Ти ни дай снимките на кандидатите, ние тука една комисийка ще заформим да решим кой на коя да предложиш.  Че и подкупи в натура (баклава, шам-фъстък и пр.) взимаме.  Mr. Green

dtti, направо ти се възхущавам за диетата ! аз никаква воля нямам...

Ей оф Ра - прекрасна легенда, мерси, че ни запозна, не я знаех.

Всички поздравявам и ви пожелавам лека и приятна вечер !

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 19:24 от Debka

# 162
здравейте,
princesa_bg-да искам да се видим много ясно Hug
РАЛИ-оправих се с гадните курсови работи Mr. Green
днес ми беше мн кофти ден,мои приятел идва до нас сутринта в 7h и ме вдигна като за пожар,откраднали му колата и някакъв му звъня
да му иска откуп.беше големия филм.ама оня нещо не беше помислил и му звъня от gsm-а си и от полицията го засякоха и го хванаха и сега вече момчето си прибра колата.в последно време на много мои познати им изчезват колите.егати тъпата българия само се краде.после защо младите хора бягали навънка?ами защо ли?
дано на никои не се случва подобно нещо защото е ужасно.а също много ми стана смешно ходихме на турски ресторант и аз ядох някаква телешка супа ама без теле.ахахааххаха сигурно сервитиорката по пътя го беше изяла.ахахаххаах
ЛЕКА ВЕЧЕР И ПРИЯТНИ СЪНИЩА-много е рано за сънища ама важи за по-късно Mr. Green

# 163
Как сте мами Simple Smile,
привет от мен.Днес доволно си бях на открит басейн ....самичка ,никой няма ...кеф, гледах си откритото небе и си плувах. Външния е по топъл от вътрешния Wink... сега след навъртяните ''километри'' вземам и не мисля от кекса на Деси.Тези шоколадовите са едни от любимите..
.Кате ...нямам аз думи за твоите гости....Аз не бих издържала  ThinkingНе че не мога ,просто не виждам смисъл някой да ме лишава от заслужено спокойствие и релакс. Я да те питам аз...ви що отваряте вратата бе моме изобщо. newsm78

Марси децата са добре,дивеят, разхвърлят ... Simple Smile сега малко е тишина ,че книжките от училище си гледат.Иначе поничка расте ,хитрее ,командори.,хубавее.. Wink и ние  като вас .

# 164
akhyal_katya, направо основавай агенция за запознанства - толкова мераклии братовчеди и познати да се женят за българки като има, а ти си ни бизнес-лейди, та друго не ти остава. Ти ни дай снимките на кандидатите, ние тука една комисийка ще заформим да решим кой на коя да предложиш.  Че и подкупи в натура (баклава, шам-фъстък и пр.) взимаме.  Mr. Green
Да, заинтересовахте ме и мене. Кате пиши ме в списъка на крайно нуждаещите се, първа група Simple Smile
Секси, за съжаление напоследък и аз съм много разочарована от живота в БГ, аз която мислех дори че съм националистка вече с едно око и половина гледам навън. Знам, че и в чужбина нещата не са по Некерман, но поне има закони. Тук все още си е пълно безхаберие въпреки членството ни в ЕС.
Хубаво е, че сте попаднали на глупак, та се разкрила кражбата. Нас като ни обраха есента полицаите да им се смееш ли да плачеш ли оттях...пълна скръб  и просто отбиха номер с присъствието си...

Общи условия

Активация на акаунт