Четох за един метод IQS, който уж давал 70% ефективност
www.iqsbulgaria.com
Ама и струвал 500 лева, но се правел с авангардна технология от физиотерапевт
Кажете ми моля какво мислите по принцип за тази напаст цигарите
. Що се отнася до цената- направи си сметка колко пари месечно харчиш за цигари. Лично за мен тези 500 лева са сред най-добре похарчените пари в живота ми.
. На 21 г. забременях и веднага спрях цигарите- без нищо, само мисълта че в мен расте едно малко човече беше достатъчно силна причина и мотив. Не съм запалила цигара през цялата бременнос и докато кърмех после. След като спрях с кърменето постепенно и неусетно се завърнах към вредния навик
. Детето ми е вече на 11 години- а аз не направих никакви усилия да спра цигарите, напротив- пушех по кутия на ден. Миналия октомври след един поход сред природата се почувствах доста зле- нямах въздух
. Изпуших последните 1-2 цигари и се прибрах вкъщи без да си купя нова кутия. Оцелях първата нощ. Отидох на работа отново без цигари/ а при нас доста се пуши/. Адски много ми се пушеше, но остисках .... и така ден след ден . Не мога да отрека че първите 1-2 седмици бях доста поизнервена, беше доста трудно. Но ето че не е и невъзможно- и то без никакви по-специални помощни средства. Само инат. Е, вярно-по-честичко похапвам, ама май не изглеждам толкова зле с няколко килца отгоре!
Успех!