Пролетта в БУРГАС ни завари на среднощно съботно сафари - 50

• 13 016
  • 286
  •   1
Отговори
# 150

Шушонче стискам палци да се оправяте. Ама ме изненада с тоя урбазон, да не е някакъв алергичен бронхит, задушава ли се че чак урбазон  Rolling Eyes Стана ми странно, защото на Николай слагаха веднъж урбазон за ларингитен пристъп и останах с впечатление, че го слагат в много крайни случаи. Скорошно оздравяване  Peace

# 151
Фитнес има в хотел Приморец но някъде отстрани се влизаше (ако още съществува де). Колегата редовно ходеше да вае снагата  ooooh!
Ама ако питаш мен само ядове можеш да си навлечеш със фитнес. Я по-добре се впусни в повечко разходки, а и шопинг терапия много добре се отразява  Mr. Green За бебчето да пазариш естествено, е какво ти пречи и на тебе да си вземеш нещо. Постави си цел и по магазините разходки - сега ти се е паднало, после няма  Tired Ще висиш в онлайн магазините като мен и много като мен  Mr. Green

Да се оплача и аз - ами имаме си бронхит вече, благодарение на личната ни лекарка и моето доверие с което подходих към нея. Да си блъскам сега кухата глава. Правихме снимка, ясно се вижда, няма  шест-пет. Сега урбазон му бият на милото и ако до неделя няма файда ни чака пеницилин и болница. Не искааааааааам  newsm45

Фитнеса на Приморец , определено го няма, живея много близо до хотела и наблюдавам как с всеки ден се променя, събориха едно крило, укрепват друго, ще надстрояват трето и така... По магазините си обикаляме , но определено май повече за мен и за таткото гледам отколкото за малката Simple Smile за нея съм си решила май месец  да пазарим... както и да е, все ще го измисля, но определено ми липсва старата активност

стискам палци да се оправяте бързо и да се разминете без болници и още лекарства, хайде че идва време за игри на вън  family

# 152
  • Бургас
Ми де да знам за какво го слагат, ама обяснението беше че с урбазон вероятността да се оправи е по-голяма отколкото ако си караме само със Зинат. Ама тя като му чу кашлицата и хич даже не го гледа ами направо на снимка (то вярно че във вторник бяхме при нея ама...). Ама имам доверие на тази лекарка, а не на личната. Дано ни се размине.

# 153
Ми де да знам за какво го слагат, ама обяснението беше че с урбазон вероятността да се оправи е по-голяма отколкото ако си караме само със Зинат. Ама тя като му чу кашлицата и хич даже не го гледа ами направо на снимка (то вярно че във вторник бяхме при нея ама...). Ама имам доверие на тази лекарка, а не на личната. Дано ни се размине.

Дано  Grinning с урбазона ми се струва, че няма начин да не ви се размине   bouquet

# 154
Ели много сериозно станало при вас положението? Чак в болница....
Ми нали сте на антибиотик...? Би трябвало да се оправи!
Урбазона доколкото знам се дава за подсилване на организма!

Даре ако наистина приятелките ти четат тук, ще е много добре за теб, защото са прочели и писанията на мамите след всичкото което си писала за тях! Т.е хубаво са се погледнали отстрани и може би са си направили изводите! Имай си наистина едно наум за тях!  Wink

Относно въпроса за фитнеса - не прочетох , писахте ли на момичето за този до Икономическия техникум- джимбо ли как се казваше? Ама може вече и да го няма...

А пък аз искам да ви поканя в събота от 12:30 на детско парти /вкл.песнички и танци доколкото разбрах/ в Кукления театър!- 3лв е входа!
Всяка събота се организира! И миналата събота за първи път исках да го заведа малкия, но нямало хора/деца и следователно няма и парти!
Катка също ми каза,че споменала тук преди време!
Та който желае да дойде нека да драсне някой ред!

# 155
шушонче, стискам палци да се оправяте по-бързо  Praynig
оф, дано ви се размине болницата

# 156
  • Бургас
Фитнеса на Огито - до икономическия - Джимбото.
Шуши да се оправяте, до неделя ще ви се е разминала болницата - споко.
Ах-нето - Дарито я видях да се шматка по магазините, пак с приятелка. Момиче, пак ли искаш да ти откраднат идеите, гърлите без фантазия и без собствено мнение!!!

# 157
Ми то хубаво детско парти в събота ама тоя час малко не ни удисва - точно по обяд, ми то повечето деца сигурно спят и затова не идват.

# 158
       Снежи, ако стане чудо /дано/ и Николай се оправи до събота ще дойдем  Peace Не знам какъв е тоя вирус, ама ми се къса сърцето като си гледам детето, виждали ли сте 3 годишно хлапе кипящо от енергия 2 дни да лежи  Thinking Чак накрая молих педито да му изпише АБ преди малко, добре че жената не ми се връзва  Tired       

И едно въпросче имам, има ли някой който ползва услугите на Бургас нет да ми даде някакъв телефон за връзка плийззз  Praynig

# 159
 Ох, Иве, моя малкия есента беше така, цял ден лежа, за мен беше страшно необичайно.Имаше и висока Т и от Панадола ли от какво ли през два часа спеше.

# 160
  • Burgas, Bulgaria
урбазона се слага да поттисне имунната систма един вид и най ве4е да не направи спазъм детенце в слу4ая бебока. един вид е и антиалерги4но понеже това са рискова група пациенти -не ме питайте от каде знам за съм половин лекар за жалост  Confused

# 161
Правилно за градините по добре е там ,защото детето ще е целия ден а в училището само до обяд. А после кой ще е взема? Много време имаме още но все пак реших да се допитам за вас. Баба и на малката е учителка  и много хвали предучилищните групи в училищата и не само това даже се възмущава на майките които водят за ръчичка децата си в предуч. на детската градина. Трябвало детето да ходи само, пеша!!!Не е от Бургас но все пак само дете на 6, 7 год в това време...............  Хайде, сега ще се наслаждаваме на градината, много сме доволни.

# 162
Ох, Иве, моя малкия есента беше така, цял ден лежа, за мен беше страшно необичайно.Имаше и висока Т и от Панадола ли от какво ли през два часа спеше.

Същата работа, само дето няма температура  newsm78, друг път не мога да го сложа да спи, сега не мога да го вдигна. Абе ще се оправи ама дано е по бързо. Хайде дано няма повече болни, че напоследък много станаха  Hug

# 163
 Ще се оправи, къде ще ходи. Wink
 Моите утре, живот и здраве, отиват на дълго гости. LaughingХем се радвам, хем ми е мъчно. Cry

# 164
  • тъгата в мен
ДЖИ,ще го раздаваш ергенка значи Joy Трепери,Бургас,Джи ще купонясва Peace
Желая бързо оправяне на болните дечица Praynig
Сега пък щели да внасят проекто -закон-да почват децата пак на 6 годинки на у-ще!!Аз пък мойто няма да го пусна,ама ха.. Crossing Arms.

Общи условия

Активация на акаунт