Пролетта в БУРГАС ни завари на среднощно съботно сафари - 50

• 13 014
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
  • тъгата в мен
Гале, Катка, я се стягайте - че другата седмица нали пак ще ходим ...

[
къде,беее?Или самосиндикално се разбирате нещо Sad

# 136
svra4eto абе такъв е лафа
айде да не е др.седмица, мартенско събиране направихме - идва априлското  Mr. Green

# 137
  • тъгата в мен
мартенско направихте,ама аз си бех  дОма Joy Joy
Отдала съм се на арт-терапия-дано помогне! Mr. Green

# 138
Момичета, видяхте ли тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=278594.0
Детенцето е от Бургас. Ако някой знае добър доктор УНГ, да помага!  Praynig
Винаги са ми били много странни хората, които се допитват по здравословни проблеми във форума!Умът ми не го побира, как ще си държиш детето ревящо от болка вкъщи и ще разпитваш хората какво да правиш и къде да ходиш.Болници има за тая работа, болници с много лекари!

# 139
 Здравейте  Simple Smile явно почти всички са се разписали днес   Wink 
 Хей мамчета, хайде да ви запитам , за  добър фитнес в района на пристанището... доки,  каза че мога спокойно да си позволявам леки тренировки, а от както съм забременяла  съм забравила какво е това спорт (а как ми липсва)

# 140
  • Бургас
Абе то ако редовно има гимнастика надали ще ме заболи нещо Mr. Green,пък то само спане  Crossing Armsи то на "криво". Ама мина ,де ,че и малкото носих през цялата "разходка".

# 141
svra4eto абе такъв е лафа
айде да не е др.седмица, мартенско събиране направихме - идва априлското  Mr. Green
Тъй, тъй, април е време за пленуми!

shumii, що не си правиш упражнения в къщи или ходИ на гимнастика за бременни.

Аз нещо съм отекла в лицето Rolling Eyes. Снощи пък за първи път в живота ми потече кръв от носа.
Да правим срещата по-скоро, че .... Grinning

# 142
че и гърба ми се схвана ,явно си ме "заразила" в събота Crazy

Големи съвпадения бе, то да не е някакъв вирус. И мен оня дено от обяд до вчера на обяд ме боляха ребрата отстрани и отзад. Преди никога не ме е боляло така. Ама майка ми мацна един пантогел и се оправи работата.

# 143
  • Бургас
shumii, ако си тренирала редовно преди да забременееш, може да си позволиш редовни тренировки, макар и съобразени със състоянието ти, но иначе е по-добре гимнастика за бременни. Не се сещам в момента за фитнес около пристанището, но иначе в сградата на Съюза на архитектите е Танцово студио Дюн, там има йога за бременни, питай, може да ти дадат инфо.

# 144
Здравейте на всички майки от Бургас. Ние сме тука. Мама Здравка и дете Валентина На 3г 9 месеца. Ходим на детска градина " Вълшебство" в Бургас. Много се радвам че има такава тема  за Бургас Hug

# 145
  • Бургас
Фитнес има в хотел Приморец но някъде отстрани се влизаше (ако още съществува де). Колегата редовно ходеше да вае снагата  ooooh!
Ама ако питаш мен само ядове можеш да си навлечеш със фитнес. Я по-добре се впусни в повечко разходки, а и шопинг терапия много добре се отразява  Mr. Green За бебчето да пазариш естествено, е какво ти пречи и на тебе да си вземеш нещо. Постави си цел и по магазините разходки - сега ти се е паднало, после няма  Tired Ще висиш в онлайн магазините като мен и много като мен  Mr. Green

Да се оплача и аз - ами имаме си бронхит вече, благодарение на личната ни лекарка и моето доверие с което подходих към нея. Да си блъскам сега кухата глава. Правихме снимка, ясно се вижда, няма  шест-пет. Сега урбазон му бият на милото и ако до неделя няма файда ни чака пеницилин и болница. Не искааааааааам  newsm45

# 146
оле,ужас шушона дано всичко мине добре и не ви приемат,изпитвам ужас от болници!повелавам ви късмет!

# 147
Здравейте на всички незнам дали мого тука да включа тази тема но реших все пак тук да пиша. Знаете ли в кои бургаски училища има подготвителни групи за 1 клас. Живеем на центъра и малката в момента е в 1 гр на детска градина Вълшебство. Има в градината и предучилищна група, но се интересувам имали такива групи в училищата и къде? Някой посещава ли ги?

# 148
Шуши, к'ви болници?! Няма да се давате!
Моето пиле шарено е карало бронхит, но лекарствата си свършиха работата и не сме влизали в болница Peace

# 149
  • Бургас
Оф ми дано не се наложи, ама като гледам как е тръгнало и ми настръхнаха косите, реве ми се. До тук 2 антибиотика за 3 дни и днес урбазон  ooooh! Все пак е доста мъничък, че и слабичък се оказа  Tired

Мама Здравка - Братя Миладинови май имаха подготвителна група, ама защо си мислиш че в училище ще му е по-добре. Моето гардже голямото беше в градина и се чувстваше прекрасно. Ама то си е "бебе".  Crazy Има време, на училище ще ходи после 12 години, а на градината знаеш че е прибрано нахранено че и наспано  Peace

Общи условия

Активация на акаунт