LaRedoute - Кодове

• 65 796
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • София
64106 дава БД. Работи и на двата ми акаунта!

Вчера пуснах поръчка с него, от всички кодове за БД само този проработи.

# 106
57479 за безплатна доставка, вчера при мен работеше, днес не съм пробвала

# 107
Ето един сайт с доста хубави кодове Peace.
http://www.payer-cher.com/la-redoute-reduction-254-page-1.html

# 108
  • София-Лагера
58157 - 14 евро
60739  -14 евро
57177 -14 евро
58639  20/50
51691 -10 евро
51888- 10 евро
Всичко това работи при мен .Пробвах ги с едни дамски сандали от 39.90 е.
Пове4ето дават и подарък Peace

# 109
Desi_2, информацията ти е малко подвеждаща. Кодовете, които си написала, че дават -14 и съответно -10 евро, всъщност дават процент намаление. В първия случай този процент е 30, а във втория - 20. Пиша го, за да не се мъчи някоя девойка да сваля 14 евро от 20 например. Надявам се да съм била полезна.  Peace

Последна редакция: сб, 29 мар 2008, 15:33 от pepi7096

# 110
  • Там....където всичко е възможно ....
Днес и аз се порових за кодове Whistling и след множество изпробвани мога категорично да заявя ,че най изгодни си остават 36900 който маха 25 от 50. Hugи дава подарък.
И още един изгоден 15евро от 40 и подарък сак код 19453.
И двата кода работят при не намалени стоки.

Намерих код за раничката  ratatouille  18023,маха също така 15 от 40 и 20 от 70 но за съжаление при мен не работи.
Та пробвайте при вас Hug

И един въпрос за код 64947 пише че маха 50 евро от 100 някой ползвал ли го е да сподели за какъв вид стоки става въпрос? Praynig

# 111
При мен 64947 действа върху ненамалени и т.нар. безцветни стоки от колекция Пролет-Лято. Не съм пробвала върху цветните.

# 112

И един въпрос за код 64947 пише че маха 50 евро от 100 някой ползвал ли го е да сподели за какъв вид стоки става въпрос? Praynig
Аз го пробвах и наистина маха точно 50Е от поръчка на ненамалени неща над 100Е.Нещата трябва да не са при верт,при мини,ноуве или червени,т.е. може да са новата колекция,но да са от безцветните!Пробвай с няколко неща ,които не са от тези цени и мисля,че ще стане!Не мисля,че е персонален,защото работи и през двата акаунта.

# 113
Аз съм нова при поръчването Flutter  да си призная ще правя поръчка за първи път Crazy та искам да попитам дали мога за една стока да използвам 2 кода понеже поръчах този код с мишката и ми намали 16Е и подарък та искам да попитам дали мога да използвам код и за БД Thinking Flutter

# 114
Аз съм нова при поръчването Flutter  да си призная ще правя поръчка за първи път Crazy та искам да попитам дали мога за една стока да използвам 2 кода понеже поръчах този код с мишката и ми намали 16Е и подарък та искам да попитам дали мога да използвам код и за БД Thinking Flutter

Hug  и до вратата да ти го донесат,ако може  Laughing   За съжаление има място само за 1 код,но се радвай,че можеш да поръчаш мишката,много хора биха искали да я имат Wink Успех в поръчките и внимавай,че става болестно състояние  Hug

# 115
Ако разбирам правилно, все още не си пуснала поръчката. Кодът, който ползваш дава и безплатна доставка, но при поръчка над 25 евро. В една поръчка може да се използва само един код. Ако вече си пуснала поръчка и искаш да направиш нова, тогава спокойно можеш да ползваш друг код за безплатна доставка.

# 116
на мен не ми даде БД Sad Дрехите бяха от намалените-към 50-тина Е,може би затова

# 117
Ако разбирам правилно, все още не си пуснала поръчката. Кодът, който ползваш дава и безплатна доставка, но при поръчка над 25 евро. В една поръчка може да се използва само един код. Ако вече си пуснала поръчка и искаш да направиш нова, тогава спокойно можеш да ползваш друг код за безплатна доставка.
Разбрах мерси  bouquet

# 118
  • София-Лагера
Desi_2, информацията ти е малко подвеждаща. Кодовете, които си написала, че дават -14 и съответно -10 евро, всъщност дават процент намаление. В първия случай този процент е 30, а във втория - 20. Пиша го, за да не се мъчи някоя девойка да сваля 14 евро от 20 например. Надявам се да съм била полезна.  Peace
Ами аз затова съм писала ,4е съм ги пробвала със сандали от 40 евро Laughing

# 119
Днес аз също получих на майла си офертата за спално бельо,сложих в кошницата си чаршафи за около 50 евро,една част са при мини , а друга на Urban shop малко намалени и ненамалени,пробвах кода 62308 и няма никакъв ефект ,да не би да действа само при хора с карта Кенгуро ? newsm78
Пробвах и почти всички дадени в темата и общо взето някой ми намалиха малък % от безцветните ненамалени неща в поръчката Rolling Eyes,може ли да ми предложите някакъв код за тези чаршафи ? Praynig

Общи условия

Активация на акаунт