LaRedoute - Кодове

• 65 764
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • София , Монтана
А като се сложи веднъж един код може ли после да се изтрие.Както като си избера някоя дрешка я слагам в кошницата, като се раздумам я трия.
В какъв смисъл? Може да пробваш различни кодове на първа стъпка, за да видиш кой колко или дали намаля от цената, както дали маха доставката, или пък дава ли подарък или не и какъв. Това не означава, че поръчваш. Когато вече си въвела даден код, потвърдиш, платиш и валидираш (т.е. направиш поръчка), ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА! Незная дали ме разбра.
Да точно това имах в предвид.Много благодаря. Heart Eyes Hug  bouquet

# 526
 Код-26050           
ми е пратен в пощата ,не знам как да копирам офертата да я покажа! Sad  Мисля от това което горе долу  разбрах-35%

# 527
И аз съм получила този код, тествах но при мен не работи  Thinking Ако някой постигне успех моля да сподели как...  Laughing

# 528
Някой намери ли работещ код за безплатна доставка без много изисквания

# 529
  • София
Някой намери ли работещ код за безплатна доставка без много изисквания

Вчера толкова се мъчих с какви ли не кодове за да си махна доставката, но нито един не сработи и накрая си пуснах поръчката така  Sad

# 530
И аз не мога да си намеря такъв, а всичко ненамалено което харесах, вече го поръчах. Сега само намалени неща съм харесала и искам код, който маха само доставката. Ако някой намери, да споделя. Аз, ако намеря, ще свирна веднага. Заравям се сега у френските форуми....

# 531
От намаленията не съм поръчвала. Сега реших да направя поръчка и мислех да ползвам любимия ми код COLIS, но ужас, той не работи вече... И аз пробвах всевъзможни кодове за махане на БД, но неуспешно.  Sad

# 532
От намаленията не съм поръчвала. Сега реших да направя поръчка и мислех да ползвам любимия ми код COLIS, но ужас, той не работи вече... И аз пробвах всевъзможни кодове за махане на БД, но неуспешно.  Sad

# 533
  • Sofia
той не работи от 1мес

# 534
Някой да знае код за намаление на GEOX?

# 535
Този код 22500 при какви условия работи?Аз превеждах, пробвах със зелени цени не става!

# 536
Този код 22500 при какви условия работи?Аз превеждах, пробвах със зелени цени не става!

# 537
При мен 45381 все още дава БД, Но при наличие на поне един продукт PRIX MINI. Пробвах с лот от 3 пола за 2.1Е Н86

# 538
При мен 45381 все още дава БД, Но при наличие на поне един продукт PRIX MINI. Пробвах с лот от 3 пола за 2.1Е Н86

Дай линк към тези пола, намалени ли са?

# 539
57428
Току що ми даде БД за намалени детски дрехи на стойност над 50Е  Peace
А кодовете 26425 и 26433 за 15Е от 40 + подарък и БД ми вдигнаха двойно стойността и даде подарък

Общи условия

Активация на акаунт