Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми. - втора тема

• 102 109
  • 1 419
  •   1
Отговори
# 765
Амииии ваксините предизвикват реации в организма, които хомеопатията се стреми да изчисти. Аз не съм склонна да ти казвам ти кое намираш за правилно. За мен комбинацията е доста странна и не мога да намери аргументи в нейна полза. Много от сериозните хомеопат в България са с класическо медицинско образование, но това не им пречи да не приемат ефекта от ваксините върху организма.

# 766
Няма ли вариант да си държи на ваксините, защото иска да спазва законно установените правила и да няма проблеми с институциите, защото все пак е JP и в същото време пак да си разбира от хомеопатия и да лекува с нея. Сина ми е боледувал само два пъти и когато чатната педиатърка искаше да му изпише антибиотик, личната отрече нуждата от него и го излекува с хомеопатия. За ваксините не мога все още да среща подкрепа у никое медицинско лице, но поне в нея бях сигурна че е противник на антибиотиците. За ваксините се убедих че повече вредят на човешкия организъм точно преди поставянето на последната задължителна ваксина. Попитах я има ли вариант да не я слагаме и тя ме попита защо съм го решила чак сега накрая. Обясних и каква е причината. Вярно че нищо не отрече , но по скоро не искаше да коментира темата, само си държеше да я сложим понеже била последна. Оставих нещата така , за да нямам проблеми с ясли и градини (поне да не бях слагала нищо от самото начало). Но от тук нататък съм убедена че няма да слагаме и ще имаме по сериозен разговор когато му дойде времето. Не я защитавам, просто се чудя дали мога да разчитам на знанията и в хомеопатията или наистина да търся друг.

# 767
  • Варна
 В интерес на истината много ме учудва "Хомеопат,който държи на ваксините"???Нашия класически хомеопат ни е казвал,че и голяма част от традиционите медици са против ваксините,но не смеят да го изразяват гласно и ,че много от случаите за увредени деца след ваксина се укриват.Това пак е някаква полтика...

# 768
Всъщност, от поста на А н и ми се струва, че лекарката й не държи на ваксините, но не е искала да налага мнението си... Предполагам, че ако си искала още в началото да си спестиш ваксинирането е щяла да те подкрепи, но тъй като си повдигнала въпроса чак накрая, тогава е разбрала отношението ти към ваксините...  Peace

# 769
Всъщност, от поста на А н и ми се струва, че лекарката й не държи на ваксините, но не е искала да налага мнението си... Предполагам, че ако си искала още в началото да си спестиш ваксинирането е щяла да те подкрепи, но тъй като си повдигнала въпроса чак накрая, тогава е разбрала отношението ти към ваксините...  Peace

Ами и на мен точно така ми звучи!  newsm78

# 770
Аз искам да попитам дали все още някъде може да се намери книжката на Коток???  Преди няколко месеца ми я изпратиха от Варна (не си спомням за съжаление коя мама беше, май че Мимето), но я дадох да я прочете една близка и .... явно няма да ми я върне  Cry
Та молбата ми е, ако я има все още някъде би ли се навил някой да ми изпрати!  Имам електронен вариант, но държа на хартиения носител... Crazy
Благодаря на тези, които биха ми услужили!
Може да ми оставите съобщение на личните.

# 771
  • гр.Добрич
Мисля че Мари Анка я разпространяваше. Ако е на български и аз бих искала да я имам.

# 772
  • София
  Да Спинки на български е, ако искаш ми дай мейла си и мога поне в електронен вид да ти я пратя.

# 773
Включвам се, но си признавам, че не съм чела цчлата тема. Появи се при мен следното чудене и моля за мнения! Дъщеря ми е набор 95. В училище са им раздали листовки за ваксината срещу рака на маточната шийка- обща информация. Заедно с това и декларация, която да подпишем ние родителите, че сме съгласни да бъдат ваксинирани. Озадачих се не разбрах всичко, дори се ядосах кактака ще подписвам и на другия ден отидох да се срещна с училищната лекарка. Тя също не беше особено информирана. Този набор щели да са първите, които ше бъдат ваксинирани( безплатно 3 поредни ваксини)- един вид "опитът". Никва друга информация. Чудя се как да постъпя?

# 774
  • София
  Мисля че сама си си отговорила, надали би искала именно дъщеря ти да е буквално опитното зайче. Има много други начини за превенция на рака на маточната шийка, а в света вече има дори смъртни случаи след поставяне на тази ваксина.

# 775
  Да Спинки на български е, ако искаш ми дай мейла си и мога поне в електронен вид да ти я пратя.

Aila ,моля те и на мен да я изпратиш!  Blush  Ще ти изпратя имейла си на лични.

# 776

Aila ,моля те и на мен да я изпратиш!  Blush  Ще ти изпратя имейла си на лични.

и аз искам....ако е възможно...ще пиша на лични...

# 777
giusi, не бих подложила на такова безумие дъщеря си. На твое място категорично ще откажа.

# 778

Aila ,моля те и на мен да я изпратиш!  Blush  Ще ти изпратя имейла си на лични.

Аз също имам желание да прочета електронния вариант.
На лични - мейл.  Peace

# 779
Включвам се, но си признавам, че не съм чела цчлата тема. Появи се при мен следното чудене и моля за мнения! Дъщеря ми е набор 95. В училище са им раздали листовки за ваксината срещу рака на маточната шийка- обща информация. Заедно с това и декларация, която да подпишем ние родителите, че сме съгласни да бъдат ваксинирани. Озадачих се не разбрах всичко, дори се ядосах кактака ще подписвам и на другия ден отидох да се срещна с училищната лекарка. Тя също не беше особено информирана. Този набор щели да са първите, които ше бъдат ваксинирани( безплатно 3 поредни ваксини)- един вид "опитът". Никва друга информация. Чудя се как да постъпя?

Стига бе?!?!? В училище? Безплатно? Айдеее, подкараха ни децата. Егати далаверата се е спретнала, щото държавата го плаща това "безплатно", нали ви е ясно?

Общи условия

Активация на акаунт