Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми. - втора тема

• 101 793
  • 1 419
  •   1
Отговори
# 1 140
Нека темата спомогне за информиран избор на търсещите информация.
...
В тези теми има достатъчно полезна информация за всеки, желаещ да я прочете ...

Леко не съм съгласна с теб, Татти.
Още първият постинг на темата е предубеждаващ. Говорят ми за тайни конспирации за намаляване на населението и ми показват апокрифни филмчета.
Да не забравяме, че масата, търсеща информация, е съставена в по-голям процент от незнаещи, обикновени хора - лесно водени за носа хора... Все едно... няма смисъл да обяснявам повече.

За едно си прав обаче - преливаме от пусто в празно.

Със здраве към всички!  Sunglasses

# 1 141

Аз във вашите изключителни постинги за ваксините не видях също нищо научно - дайте факти, цифри и т.н. колко са полезни.

Ами прочети по-ранните страници на темата. Ама чети наред, не само мненията, които съвпадат с твоето. Бяха изнесени доста статистики - по години, с конкретни цифри. Друг е въпроса, че тези данни бяха отхвърлени от вас (имам предвид противниците на ваксинирането) с голословното твърдение "Не е вярно". Но и това също ще го прочетеш.

# 1 142

Както каzва един велик професор по медицина (анатом)
"Нека се ваксинират с каквото искат,само да си zатварят плювалниците,ако се увредят.Не искам да чувам zа тях"
Незнам кой е този известен хуманен лекар,но определно изказването му звучи не дотам хуманно Peace,а по-скоро като пълен с презрение опит за "сплашване" на несъгласните.
На тоя принцип е добре и обратното да стане-който иска да не се ваксинира ,но когато се разболее да не ходи да търси медицинска помощ.Така става ли?

# 1 143
cubbit

Цитат
масата, търсеща информация, е съставена в по-голям процент от незнаещи, обикновени хора - лесно водени за носа хора

О,да много си права.Вьпросьт е каква информация е получавала стотици години таzи маса и каква получава сега.Една и сьЩа.
Точно zатова масата може да бьде и Е манипулирана толкова години...в посока ЗА ваксините.

Дядо Мраz,
Интересно ми е zаЩо се чувстваШ лично zасегнат като никьде не те споменавам...да не полzваШ няколко имена?
Не каzах "не обиждайте".Много бьрzо интерпретираШ по свой начин.Става дума zа респект.
Децата ми нямат никаква професия,но от тях се уча на много неЩа,които не сьм виждал с просто око.За мен децата са най ценното "обраzование",което живота може да ни даде.
Дипломата ми дава пари,другото е второстепенно.

Пак сравняваШ коли,гаzове и тн...НЕРЕЛЕВАНТНИ примери.
Здравето на човека не са коли,гаzове и пресичане на червен сфетофар.
Никой не ми рекламира и zаконодателства да карам кола,zа да има повиШен риск да се бльсна,zа да свьрzваШ парите с това.
Не ме интересува кой колко печели от ваксини,петрол и хотели.
Интересува ме само истината zа инфекционната теория/хипотеzа и тя е само една.
Аz сьм на мнение,че няма имунна система,няма иzолирани сьЩествуваЩи вируси,няма работеЩи ваксини.
Какво стои zад всичко това вече сьЩо не ме интересува.
Искам само да не стоя zад таzи льжа и да я повтарям като папагал,както я повтарят повечето (не всички).

Недейте да вкарвате конспирации,секти и тн... когато не ви иzнася.Аz сьм противник на конспирациите и си докаzвам фактите сам.

Сьжалявам,че контактите ти са толкова ограничени на това ниво.Моите не са.Поzнавам иzкл.много хора(най вече медици),които нито се ваксинират,нито ваксинират семействата си,нито искат да слагат на хора ваксини по убеждение.
Всички теzи пациенти на теzи медици са на сьЩото мнение и се раzбират.
Статистиките на НЕваксинирани деца са сьбрани и има данни от какво са боледували и от какво не.Има ли смьртни случаи или  не.
Ще я сложа скоро,нямам я в момента.

Имам писма от МЗ,РИОКОЗ  и др.,които докаzват погреШната ваксинална политика.Имам приzнанията на дьржавни глави zа корумпираните медици...имам много материал,на който баzирам,zа да говоря това.

Цитат
Наистина си направих труда да проуча въпроса преди да се включа в темата.

И какво проучи ТИ сам zа себе си? Погледна ли преz електронен микроскоп? Видя ли един вирус как иzглежда?

Мисля,че "това",което тук се води е беzсмислен zаядлив диалог.
Ако искате да раzберете zаЩо мисля и сьм убеден в правотата си,то бихте потьрсили информацията,която имам,бихте се zаинтересували zа себе си,zа децата си....
Но вие само се zаяждате един с друг беz НИКАКВА полzа нито zа вас,нито zа другите.
Жалко наистина.

Веселка,

Здравей. Grinning
Професора е Др.Блумzон.

# 1 144

Веселка,

Здравей. Grinning
Професора е Др.Блумzон.

Здрасти
Да,световно известният д-р Блумзон.Да не е някой като др Хамер или от този род?

# 1 145
Иzвинена си,по селата може и да не сте чували...
Стои най долу на всеки мой постинг

"We have allowed industry to subvert the rules of science.We have watched quietly as governments and academics have colluded with it to hide information critical to our patients. We have remained silent as our medical schools have churned out graduates who have no knowledge of the dilemmas and scandals of medicine. ..Dr.Blumsohn

# 1 146
Иzвинена си,по селата може и да не сте чували...
ЕЕЕ,пак падаш ниско.Дръж се на положение Peace
Д-ри,професори,изказали коя от коя по-мъдра мисъл с лопата да ги ринеш.Избродирай си мъдрата мисъл на ревера Peace Grinning

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 00:39 от Ve$$elka

# 1 147
Имам писма от МЗ,РИОКОЗ  и др.,които докаzват погреШната ваксинална политика.Имам приzнанията на дьржавни глави zа корумпираните медици...имам много материал,на който баzирам,zа да говоря това.

На това твърдение мога да кажа само "Без коментар". То само по себе говори достатъчно си за човека, който го изказва.

Професора е Др.Блумzон.

Претендираш да си лекар - не знаеш ли, че българското съкращение за доктор е д-р?

# 1 148
cazaril
Иzвинявай...Ще го пиШа лекЬр вече,zа да не стават греШки като при колежки.... Mr. Green

# 1 149
cazaril
Иzвинявай...Ще го пиШа лекЬр вече,zа да не стават греШки като при колежки.... Mr. Green

Реших, че си се опитал да вложиш хумор и се усмихнах. Не съм сгрешил, нали?

# 1 150
Не си,не си..посмей се.
Какво ни остава от тоzи беzсмислен диалог освен да се смеем. Peace

Веселка,

Цитат
Д-ри,професори,изказали коя от коя по-мъдра мисъл с лопата да ги ринеш.Избродирай си мъдрата мисъл на ревера

Ами вzеми и ти малко лопатата да поринеШ...
Ще ги иzбродирам...искаШ ли да ми помогнеШ,жена си все пак...

# 1 151
Кристиан,давай фактите,стига си спамил Peace

# 1 152
За кои факти говорим?
Че спамим темата ли?

# 1 153
Цитат
масата, търсеща информация, е съставена в по-голям процент от незнаещи, обикновени хора - лесно водени за носа хора

О,да много си права.Вьпросьт е каква информация е получавала стотици години таzи маса и каква получава сега.Една и сьЩа.
Точно zатова масата може да бьде и Е манипулирана толкова години...в посока ЗА ваксините.

Ето отново теория на конспирацията. Спрете се бе хора - не сме ЧАК толкова тъпи и не са евреите виновни за всички злини на този свят!

Дядо Мраz,
Интересно ми е zаЩо се чувстваШ лично zасегнат като никьде не те споменавам...да не полzваШ няколко имена?

Това че съм цитирал твой отговор към някой друг и съм ти направил реплика не значи че ползвам няколко имена а просто след като не съм съгласен с твоето мнение, макар и отправено към друг от форума, аз мога да те репликирам. Ако си искал да го кажеш конкретно на дадения човек можеше на лични да му го кажеш а не в темата.

Пак сравняваШ коли,гаzове и тн...НЕРЕЛЕВАНТНИ примери.

Не сравнявам нищо. Ти го направи и аз ти показах пропуск в логиката и нещо за което не си се сетил. Смея да твърдя че във въпросната теория, която толкова ревностно защитаваш има доста подобни пропуски и бели петна но вие предпочитате да се правите че не ги забелязвате и се доверявате на сляпо. Теорията е съшита с бели конци, но отчаяни хора се връзват на това.

Не ме интересува кой колко печели от ваксини,петрол и хотели.
Интересува ме само истината zа инфекционната теория/хипотеzа и тя е само една.

Е нали тръбиш че системата е корумпирана и ваксините са за това за да правят фармацевтичните компании по-богати на наш гръб. Подобна теория е и тази за петролните компании с която направих аналог по-горе.

Аz сьм на мнение,че няма имунна система,няма иzолирани сьЩествуваЩи вируси,няма работеЩи ваксини.

Знаем знаем - те вирусите са хипотетични, а като не могат да се пипнат, побутнат с пръст и да се видят през лупа значи очевидно не съществуват и точка по въпроса, хайде който твърди да хване един вирус за ушите и да ми го доведе - горе-долу така прозвуча горното.

Преди много години един човек се опитвал да убеждава хората, че причината за голяма част от болестите е мръсотията и "малките гадинки които се въдят там" и всички са се смеели че той е смятал че в черното под ноктите им имало малки гадинки. После се оказал прав... дали се сещап кой е този човек? И дали е бил прав. Или и бактериите и едноклетъчните още малко че отречеш че съществуват?

Недейте да вкарвате конспирации,секти и тн... когато не ви иzнася.Аz сьм противник на конспирациите и си докаzвам фактите сам.

Е те и сектантите привеждат привидно логични доказателства и доста хора им вярват даже.

Ц ц ц ц ц... айде пак се почна с евреите и световната конспирация... държавни глави, писма от министерства и други висши инстанции...

Цитат
Наистина си направих труда да проуча въпроса преди да се включа в темата.

И какво проучи ТИ сам zа себе си? Погледна ли преz електронен микроскоп? Видя ли един вирус как иzглежда?

Извади го от контекста и го изопачи. Проучването на въпроса беше да попитам всичките си приятели от NY, LA, Hannover, Koln и т.н. дали техните лекари са чували за нещо подобни. Специално ги помолих наистина да ги попитат. Отговора беше еднозначен, но ще ти спестя епитетите относно теорията които те ми предадоха...

Мисля,че "това",което тук се води е беzсмислен zаядлив диалог.
Ако искате да раzберете zаЩо мисля и сьм убеден в правотата си,то бихте потьрсили информацията,която имам,бихте се zаинтересували zа себе си,zа децата си....
Но вие само се zаяждате един с друг беz НИКАКВА полzа нито zа вас,нито zа другите.
Жалко наистина.

Т.е. пак стигаме до момента "вервайте ми, аз знам"...

# 1 154
DM,
Прави ми впечатление,че евреите често ги споменаваШ zа раzлика от мен.не zнам какво те кара да си правиШ такива иzводи zа мен.Много бьрzо мислиШ и прескачаШ преz глава може би.

Цитат
не са евреите виновни за всички злини на този свят!
А zа кои по точно са виновни Щом не са zа всички?

Не zнам zа коя теория говориШ,която е с бели конци...обясни.

И каква е целта на "сектата ми"?

Цитат
Извади го от контекста и го изопачи. Проучването на въпроса беше да попитам всичките си приятели от NY, LA, Hannover, Koln и т.н. дали техните лекари са чували за нещо подобни. Специално ги помолих наистина да ги попитат. Отговора беше еднозначен, но ще ти спестя епитетите относно теорията които те ми предадоха...
Аха...zначи мога да предположа,че това е станало преди няколко седмициц преди да пиШеШ в темата...Ами радвам се,че поне си се zамислил дали няма неЩо вярно...Обаче са те раzубедили мненията на няколко лекари на няколко приятеля.Това е чудесно.Бьди zдрав. Peace

Не искам никой да ми вярва.Както и не ми се иска хората да вярват сляпо на всеки лекар.

Общи условия

Активация на акаунт