Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми. - втора тема

• 101 820
  • 1 419
  •   1
Отговори
# 1 125
Гледам и двамата с дядо Мраз сте се регистрирали специално да се заяждате, предполагам връзката ви Весела.

Детективската ти компетентност отговаря ли на компетентността ти по въпроса за ваксините? Защото в профила ми пише кога съм регистриран Simple Smile

Аз май ще ви изпреваря и първа ще уведомя модератор за това, че се опитвате да дразните и провокирате хората тук, вместо да спорите интелигентно.

Разбирам Simple Smile Аз имам модератор и не се страхувам да го използвам Simple Smile
Това същия модератор ли ще бъде, който е заковал вашата тема, докато темата за ваксините е плуваща?

# 1 126
Дядо Мраз, спам е почти целия ти последен постинг. Спам е и въпроса, на cazaril, на който не счетох за необходимо да отговоря. На вас май трябва отново да се припомни заглавието на темата.

# 1 127
Дядо Мраз, спам е почти целия ти последен постинг. Спам е и въпроса, на cazaril, на който не счетох за необходимо да отговоря. На вас май трябва отново да се припомни заглавието на темата.

Този ми постинг ще е offtopic разбира се, но моля те цитирай кои части от предходния ми пост са спам и защо? Освен една малка част с обясненията ми по повод твоите лични нападки другата си е съвсем на място и по темата. Или всичко различно от твоето мнение е спам?

# 1 128
Хайде нека модератор каже какво е спам и дали съмненията в компетенцията на някой,който се опитва да доказва дадена теза е спам?

# 1 129
  • София
Аз лично никого в нищо не убеждавам. Просто споделям научни факти и нещата, които съм чела много задълбочено и разсъждавала върху тях. Peace  Опитвам се да отговоря на зададените въпроси. Ако не съм компетентна, просто замълчавам. Мисля, че така е редно.

Аз пък така и не видях НИТО ЕДИН научен цитат - т.е., НИТО ЕДИН НАУЧЕН АРГУМЕНТ в полза на твърденията ти.
Само някакви глупости, извадени от разни интернет сайтове... Или вече си забравила какво означава "научен спор", "научна литература"? И какво те кара да отговаряш на въпроси, по които си некомпетентна?

# 1 130
На вас май трябва отново да се припомни заглавието на темата.

Хайде бе!  Close
Ако бяха ПРОТИВ ваксините нямаше да им припомняш темата, но понеже спорят и имат ПРО-мнение за ваксинациите, се чувстваш некомфортно нещо, а?
Заглавието е ПОЛЗА или ВРЕДА, но 95% от темата е конспиративна.

Катастрофи с коли стават всеки ден и всеки ден умират хора или остават инвалиди, но никой не се отказва от този транспорт, нали? Същото е и с ваксините.

Има хора, които са ЗА, други - като вас - против. Хубаво, всеки е свободен да вярва в каквото иска. Уважавайте мнението и избора на другите. Стига сте плюли само.

# 1 131
Нямам нищо против различното мнение. Напротив, точно по този начин светът е вървял напред. Но е хубаво, когато то е поднесено с добронамерен тон, с желание да осъществиш комуникация, тогава се получава един много приятен диспут.  Simple Smile
Имам много приятели, които Слава Богу, ме познават добре и ме обичат именно защото съм добронамерена, готова да помогна и изслушам и тяхното мнение, което не винаги съвпада с моето. Ужасно далече си от моята същност.
Спирам да пиша, ако някой иска нещо да ми каже, има си ЛС, нека не занимава хората с излишни неща. Темата е за друго и как ще се почувства човек, влязъл тук да почерпи някаква информация.

# 1 132

Спирам да пиша
Темата е за друго и как ще се почувства човек, влязъл тук да почерпи някаква информация.
Невярвам

Как искаш да се почувства?Нали имало "информация" на първа страница.От там нататък трябва да разбере,че не всичко написано е вярно и че противници винаги и на всичко ще има. Peace

# 1 133
Темата е за друго и как ще се почувства човек, влязъл тук да почерпи някаква информация.

Темата определено не е за друго. Още от първия си постинг цялата тема крещи НЕ НА ВАКСИНАЦИИТЕ!
Чудя се изобщо защо има ПОЛЗА в името.
Информацията на първа страница е дълбоко пронизана от конспиративната нишка. Как ли ще се почувства някой, който е влязъл да почерпи информация тук, а?

Примерен линк: Ваксинациите като средство за тайно, насилствено намаляване на населението на Земята <--- вярвате ли си?

# 1 134

Ами съвсем по заглавието на темата си е. Изразяваме съмнение в компетентността ти да говориш по въпроса за вредата от ваксините.
Фанатичното отричане на истината не е спор, независимо какво мислиш. И преди да ме попиташ къде - ето например: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=317926.msg8288671#msg8288671

# 1 135
Aман от конспирации и "моля, модераторе, ма те ме обиждат".

# 1 136
Гроzно,много гроzно и най вече проzира...

Както каzва един велик професор по медицина (анатом)
"Нека се ваксинират с каквото искат,само да си zатварят плювалниците,ако се увредят.Не искам да чувам zа тях"

Тук не става вьпрос дали има инциденти с коли и дали да ги караме,нито други подобни нерелевантни примери.
Няма скрита истина при колите или другите смеШни примери.
Тук става вьпрос да се прогледне,че хипотеzата е греШна (поредната) и да се спре това престьпление на световно ниво. Peace

Много медици го прогледнаха,zаЩо да не го прогледнат повече и повече.

Искам да помоля да респектирате професиите и обраzованието на всеки,неzависимо дали е лекар,химик,чистач,продавач.
Подобно дьржание покаzва ниzост на личността и омьрсен дух.

# 1 137
  • Sofia
Хайде да поспрете малко с шампионските прояви, моля!
Обръщам се и към двете страни (уточнявам, за да не стане грешка в тълкуването на по-долните редове).
Ако ви харесва да преливате от пусто в празно, си е ваш проблем.
Бъдете така добри да не го превръщате в махленска свада.
Съгласен съм, че в толкова поредни теми се поизчерпа арсенала и на едната и на другата страна.
Ако обаче ви е писнало да пишете премерено и неагресивно или просто ви е топло и нервно, разрешението не е да се фокусирате върху мустаците и ноктите на опонентите си и да пишете нищозначещи тиради-апели или чаршафи с цитати-извадки от последния месец.
Нека темата спомогне за информиран избор на търсещите информация.
Виждам, че доста от вас имат повече или по-малко крайни и изчистени мнения, което не трябва да е повод да наблюдаваме пехливански борби "до победа" при всеки зададен въпрос.
В тези теми има достатъчно полезна информация за всеки, желаещ да я прочете и ще е жалко да се превърне в съвсем кална територия, която да има нужда от детайлно почистване.
Успех!

На потребителя, който си "има модератор", предлагам да се снима с него и да си го сложи за аватар. Шегувам се разбира се, явно е грешка, но използвам случая да напомня, че модераторите, като такива, не са "страна", но и не са "пъдари".

# 1 138
djadomraz, да съм се обърнала директно към теб, че да ми цитираш постинги? Не мисля.
Това дали съм руса, червена, пембена или нещо друго теб не те засяга, още по-малко се смятам за тъпа.
Аз във вашите изключителни постинги за ваксините не видях също нищо научно - дайте факти, цифри и т.н. колко са полезни.
Тази тема е крайно време да се помете малко.

# 1 139
Гроzно,много гроzно и най вече проzира...
....
Подобно дьржание покаzва ниzост на личността и омьрсен дух.

Е хайде сега, така почваш, така и завършваш... Нима който не е съгласен с вашето мнение е низък и с омърсен дух и изявленията му са грозни? Ако има някое грозно изказване и съм засегнал някой (примерно аз) моля те посочи конкретно какво е грозното и ще го коригирам. Помоли и Марианка, моля те и теб - не говорете общо ами кажете кое е грозното или обидно и ще го коригирам. Аз чета и препрочитам и нищо такова не намирам.

Тук не става вьпрос дали има инциденти с коли и дали да ги караме,нито други подобни нерелевантни примери.
Няма скрита истина при колите или другите смеШни примери.

Нима? А защо тогава все още караме коли, задвижвани от бензин или дизел? Колко се изприказва по въпроса за алтернативните горива но много малко са навлезли в живота ни... замислял ли си се колко печелят петролните компании и защо Бурж Ал Араб в Дубай е 6-звезден хотел където и дръжките на вратите са от злато? Давам пример за конспирация свързана с колите при които според теб няма скрита истина а всъщност може да се поспори. Отново не са издържани докрай доводите ти.

Тук става вьпрос да се прогледне,че хипотеzата е греШна (поредната) и да се спре това престьпление на световно ниво. Peace

Много медици го прогледнаха,zаЩо да не го прогледнат повече и повече.

Ами не знам кои са тези "много медици" аз не познавам нито един такъв, моите приятели също а половината са Щатите, няколко са в Германия - специално ги попитах и няма такова нещо. Не е като да сме се допитали само до корумпираните Български лекари. Наистина си направих труда да проуча въпроса преди да се включа в темата.

----------------------------------------------

djadomraz, да съм се обърнала директно към теб, че да ми цитираш постинги? Не мисля.

Все пак пишем във форум. Ако искаше да се обърнеш конкретно към даден потребител можеш да го направиш на лични. А щом съм решил да ти направя реплика и да те цитирам явно е имало защо след като дори да не е адресирано до мен изказването ти по някакъв начин е провокирало реакция.

Тази тема е крайно време да се помете малко.

Например с изказванията на хора чиито мнения не не съвпадат с твоето ли? Доста тенденциозно почват да се намесват модератори и да се спряга думата спам, помитане на темата и прочее дейности свързани с това.

----------------------------------------------

Ако ви харесва да преливате от пусто в празно, си е ваш проблем.

Май си абсолютно прав Simple Smile Но все пак беше редно след толкова страници ахкане и охкане колко са вредни ваксините да се прояви малко здрав разум и да се опита някой да покаже грешките в логиката на някои хора.

Ако обаче ви е писнало да пишете премерено и неагресивно или просто ви е топло и нервно, разрешението не е да се фокусирате върху мустаците и ноктите на опонентите си и да пишете нищозначещи тиради-апели или чаршафи с цитати-извадки от последния месец.

Хехехе това ми хареса Simple Smile Отделно колко е верно!

Общи условия

Активация на акаунт