Птички пеят вън, а АВГУСТинчето се мръщи, че си седи вкъщи!

• 8 496
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря Ния точно от твоя пост се присетих да питам   bouquet

# 76
  • Златна Добруджа
Иви, на Рошлата главата измерена на 9-ти беше 42 см  Peace
Кой питаше за водата - не пие  Crossing Arms С триста зора й давам след пюретата поне да изплакне устата, като усети, че е вода и плюе  Crazy
Ния е на много млечни хранения  Mr. Green - сутрин, следващо 17-17.30, после вечер, после и през нощта - ако съм късметлийка веднъж, ако ли не - се буди по 2 пъти да яде  ooooh!

# 77
Цитат
Машинки няма да купувам. У дома комари рядко влизат, а за навън ще им взема OFF на пастичка...
Кърли какво е това?

Иви, Ние сложихме комарници на всички отваряеми крила още, когато Гери се роди. Специални врати за терасите също, тъй че у дома няма проблем, но навън е ад... Close
Просто няма къде и как да се скриеш.
На каката й действаше добре пастичката OFF /това е продукт на Johnson/ и освен, че предпазва от комари е неоценима срещу паяци, бълхи, кърлежи и всякакви буболечки по парковете.
Мисля и Калина с нея да мажа.
Ето така изглежда лосиона, но аз съм вземала тубичка с паста, защото по-прецизно се разнася, особено върху лицето... Simple Smile

И ние вода не пием. Не и предлагам дори вече. За сметка на това се кърмим 6-7 пъти в денонощието /с акцент върху нощието Mr. Green/
Главичката преди месец й беше 44 см., но утре ни е следващата консултация, та ще видим...  Simple Smile

# 78
  • Canada
Хе-хе и при нас кърменето е 5-6 пъти на денонощие, но много искам да махна частта нощие  Mr. Green.
Момичета, млечните хранения на дечицата са много важни до навършване на 1г., не ги махайте с лека ръка!
На Раян главата е голяма, но скоро не е мерена, та да кажа. Той целия е голям, де Laughing.
Калина наистина е като един малък Чаплин, много сладка Heart Eyes. Много сполучливи коментари на снимките имате.  Simple Smile

Наведи, все се каня да те питам, защо използваш толкова много препинателни знаци един след друг? Нещо специално ли искаш да ни кажеш по този начин?  newsm78

И друго щях да пиша, но забравих.  Simple Smile Като се сетя, ще продължа.  Mr. Green

# 79
И аз мисля,че 1 млечно хранене е недостатъчно.Ние имам е 2 +каша,която приготвям с мляко.Докато си яде млякото сутрин и вечер ще съм доволна.

Франи,то може да не са го измерили младежа правилно на предната консултация.Затова сега няма разлика.Аз винаги си го меря вкъщи за да сравня,че им нямам много вяра.

За сиренето,аз започнах да го слагам в зеленчуковите пюрета,че попарата е недолюбваме нещо Wink

# 80
  • Враца
И ние сме с комарници на всякъде и в нас няма комари. Имаме и комарник към легълцето на Влади, но едва ли ще ми се наложи да го ползвам. Хареса ми идеята на Лулу, за преносимия  ултразвук против комари на Chicco и може би ще го вземем него за навън, дано да върши работа  Peace
В четвъртък ще ходим на консултация и тогава ще кажа мерките - дано да ги запомня на главичката, че тях винаги ги пропускам покрай ушите си.
Лулу, май няма да можем да се видим и тогава, защото имаме куп други задачи за вършене покрай консултацията.

# 81
  • В светлината на слънцето
Хари, нищо. Другият път.  Hug
Иви, на 4 март като мерихме главичката на Сашко, беше 42 см. Дано обаче нещо не бъркам, че и някакви 44 см ми се мотаят в главата, но това май бяха гърдите. Не мога сега да проверя в момента, че бележника ми е в стаята с леглото на Сашун, а току що го плеснах да спи. Но май така бяха размерите. newsm78

# 82
и ние сме с комарници( а иначе тук са наизлезли някакви огромни комари  Shocked

за млечните хранения - 4 пъти мляко+1 път пюре. или 3 пъти мляко+1 път пюре+ 1 път каша с мляко. ама второто е доста рядко. през нощта все още посуква по малко, но за съжаление, все по-малко  Sad

за главичката ще пиша утре ако успеем да отидем на консултация

# 83
Да се отчета и аз, днес бяхме на консултация - дребосъка тежи 11кг и е 76см, размерът на главичката е 48см. За добро или лошо това е.
Млечните ни хранения са 3-4 за денонощие. Сутрин и вечер кърма, следобед кашичката е с АМ + плодово пюре, а ако реши да се буди и нощем ( само по веднъж на нощ ) ни е още едно кърмене. На обед хапва зеленчуково, а от скоро и месно пюренце, сутрин след кърмене хапва и плодово пюре. Това ни е хапването.
Лека вечер, момичета!

# 84
главата е 44см а гърди4ките 45см Peace

# 85
# 86

Калина наистина е като един малък Чаплин, много сладка Heart Eyes. Много сполучливи коментари на снимките имате.  Simple Smile
Hug Благодаря.....
Ние комарници нямаме, но сме на 11 етаж а до сега 2 години откакто живея в този апартамент комари не съм виждала. Имам едно спрейче подарено ми от списание "9 месеца" и смятам да го използвам, ако ми се наложи.

# 87
 Blush

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 22:54 от ptigra

# 88
Ребус  ама ... другото май ще е женско  hahaha  hahaha
aма защо така? не разбрах newsm78
Мира каза първо "дядя" и коментара на майка ми беше: "Следващото /дете/ значи ще бъде момче" и  по същата логика реших, че твоето следващо ще е момиче  Joy  Joy

Иви наш'та глава, измерена на 11.03 е 42 см
Оооооо гледам и за моите любомци си говорите  #Cussing out Мен комарите мнооого ме обичат  #2gunfire Ни комарниците ме спасяват, ни нищо ...няк'ви фенове са ми. Чувала съм, че и те като въшките имат предпочитание към кръвната група  Joy
млечните ни хранения продължават да са 5 от които 3-те са в комбинация съответно с каша, зеленчук/месно "пюре" и плодово "пюре". Тъй като гледам скоро няма да са и по-малко ... с количествата които яде /на пюретата де/
herelina ти къде се беше покрила?
Пости, да! И аз съм на постите на ptigra и rebus4e  Whistling
Гита Ог, съветите за миризмички в купички са точно като от кухнята на Гита Ог  Mr. Green
Тези комарници/мухарници май и ние ще слагаме тази годин на дограмите, ама повече за прах, че при нас е пясъчно като в пустинята

това от оная книга "Рецептите на Гита ОГ" ли е?  Joy  Joy  Joy  hahaha Ей опасна си shoshi  Joy
Нали така беше книгата? Скоро не съм я мяркала ... мъжо я наредил до поредицата

# 89
Ivy, главичката на Камен беше 44см на последното мерене. От педито чух, че на 7м се изравнявали обиколките на гърдичките и главата.  Peace Не знам защо
ptigra,  Blush
ledenata, вие с беб засега обирате точките по килца  Mr. Green
sladkish4e, може да не си искала ти 2 бебета скоро, а мъжът ти  hahaha Спомням си нещо подобно като коментар

Общи условия

Активация на акаунт