Отговори
# 180
# 181
Асе, с голямо закъснение!
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ НА КАЛОЯН!
И аз искам да изглеждам като теб с десетгодишно дете  Heart Eyes Мацка та дрънка! Как празнувахте?

Ние вчера бяхме при Чами. Предписа едни капки с още по-странно име - Jaborandi  Laughing Това някакво тропическо дърво било. В ниска потенция е, трябва да го пие сутрин и вечер 10 дни. После се уговорихме да отидем за нова тимпанограма.
Стискайте палци!

Четохте ли за шоуто на Дисни "Мечо Пух", което ще се играе през юни в зала 1 на НДК? Било нещо страхотно! Цените на билетите са безумни  - от 25 до 60 лв. Ето сайта: http://mechopuh.net/ Мнооого искам да отидем. Ще намеря пари на всяка цена и ще купя билети та ако ще турско да е!

Деска, много са хубави момичетата! Приличат си, но са различни.
Ясен е точно копие на Дара на тази възраст. Ако го облека в розово, ще е същия  Laughing

# 182
Нелка стискам палци и с нетърпение чакам резултат, дано стане Praynig
на Асето със закъснение, да и е жив и здрав юнака, Асе кака се живее с 10 годишен мъж Rolling Eyes
Чоча как си Cry
Вики е в неделя на цирк, баси 20 лв билет за 1-ви ред амам си заслужава Peace

# 183
Криси, къде има цирк? Кой е цирка?
Кога има представления и колко време ще стои?
Казвай бързо!

# 184
Криси, къде има цирк? Кой е цирка?
Кога има представления и колко време ще стои?
Казвай бързо!
мацка цирк Балкански
зад МОЛ-а на Стамболийски
цирка ена световно ниво
личното ми мнение е, че дори е евтин билета
страхотно е
в неделя е разказвам още

# 185
AAA ясно.
ние нали ходихме миналата година с Неви и Ели. Хубаво е много. Дара още ми повтаря, че искала пак. Не ми каза дали имаш представа до кога ще е в София и кои дни има представления.

# 186
  • у дома
Чоча, мила, съболезноваия и от мен! Sad Представям си колко ти е тежко, прегръщам те!

Темата ни е станала мрачничка напоследък.
Шокирана съм и от толкова проблеми с трета сливица. И при нас има някои признаци, лошият дъх не ни е само сутрин, а постоянно. За чуването никак не се разбира, особено при толкова малко дете.
Аз все отлагам замерването. Но кашлицата не спира ..

Янче, честити ходещи крачета на Боянка.  Hug

# 187
  • София
Ase, Честит юбилей на Калоян. Леле като ги гледам нашите фъстъци и 10 ми звучи ехеееей... далеч в бъдещето...

# 188
ООО СУПЕР БЕÚЕ ЦИРКА
направо ви завиждам ако пак са същите китайчета  Party

# 189
AAA ясно.
ние нали ходихме миналата година с Неви и Ели. Хубаво е много. Дара още ми повтаря, че искала пак. Не ми каза дали имаш представа до кога ще е в София и кои дни има представления.
представления има всеки ден от 16,30 и 19,30
не знам колко време ще е в София, сигурно още 2-3 седмици зад МОЛ-а, после май винаги го местят и в Младост Peace
Фъстъче не отлагай Peace

# 190
Шокирана съм и от толкова проблеми с трета сливица.....
Май и ние ще се присъединим към тази групичка....
Макар и да няма от станзартните признаци-не хърка нощем,няма налепи по зъбките или устичката,няма мош дъх,но кашля така,все едно че не знам от какво е болен,а гърлото му е съвсем леко зачервено,гърдите-чисти.Единственото предположение е,че е от третата сливица,която е възпалена от зачестилите напоследък боледувания.Тъй като кашля от доста време доцентът реши да се направи носна посявка и ако се изолира нещо-да се направи антибиограма,и тогава ще се изписва АБ.Не знам.....
Аса,честит ти голям мъж!Вече навлизате в двуцифрени числа!  bouquet

# 191
  • у дома
Ванилке, и Дани ли?

Може ли координати на Френгов плийз?  Praynig Довечера сме при педката пак.
Извинявам се ако има назад в темата....

# 192
Френгов приема всяка сряда и петък от 14.30 до 17 часа
тел. 932 37 65
0888370960
няма нужда да се записват часове

# 193
  • Sofia
Момичета,днес беше погребението.Вече ми е някакси по-леко.Първоначалният шок премина.
Майка почина внезапно,ако може така да се каже  от перитонит.Много се е мъчила,15часа е лежала припаднала на плочките в антрето,докато се сетиме,че не вдига телефона и да отидеме до тях да видиме какво става.Никой не е очаква,че жена на 56г ще мре и веднага да се сетиме да тръгваме Sad Беше ужасно докато чакаме линейката и докато я закараме.Тя живее на 19 етаж и нямаше асансьор ooooh! А и е доста тежичка.В Пирогов докато установят за какво става реч и я вкарат за операция и минаха още няколко часа.Операцията беше дълга 6 часа и малко след като е излезнала от операция е починала още в реанимация.Това е Cry
За цирка да кажа,че е точно до нейния блок.До края на месеца е в София и даже смятам другата седмица да я водиме Вики,че пропуснахме миналата година.

# 194
Моите съболезнования, Чоча.

Общи условия

Активация на акаунт