Тук сме се събрали бърборани, за СЕПТЕМВРИ бъдещите мами!

• 16 530
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
А, Люси, Линда звучи като име за куче Rolling Eyes
За цветовете - както казах имала съм 6 колички и всичките са сини. Или със сини елементи. Последната е тъмно лилава.
За дрехите - до нас има едно ателиенце... поръчах си панталон - трико, черен. Чудесен е. От там ми е и туниката, с която бях в Часът на мама. Аз също не мисля, че дрехите за бременни са грозни... може би там, от където пазарувам нещата наистина си струват. Пак до нас има едно ателие и за бременни дрехи... Люси, ако искаш утре да те водя. И без това си ми близо Hug
Предходната бременност пазарувах само от Мамма Донна. Вярно, дънките бяха 60 лв, ама много модерни кройки.. А за роклите да не говорим. Та ако искате да ми дойдете на гости да ви разведа из кварталните красоти. Може и да си харесате нещо Grinning
Шейли, всъщност моят мъж ще се роди в твоята компания Hug У дома събираме боклука разделно още щом се появиха такива контейнери в квартала, въпреки, че бяха на около половин километър от блока ни. Освен това всичките ни крушки са енергоспестяващи... На път съм да купя едни перли за пране, които са без сапун. Да не говорим, че бършем с тозди микрофибърните кърпи и не ползваме много препарати...
Мъжът ми е бесен, че нямаме специални места за изхвърляне на батерии и затова ги складира в едно чекмедже у дома и чака да направят такива ooooh! Та така... Но това за памучните пелени няма общо с тези ни разбирания. ТО е, както казах заради желанието ми за ЕБХ. Защото знам какво ми костваше, когато дъщеря ми имаше психологическа спирачка и месец и половина не можеше изобщо да се научи да пишка извън памперса Sad
Елс, ама то това не е истински Джуниър Wink Все пак става въпрос за жена. Така и баба знае. Съмнява ме мъж да се навие на подобно нещо, но то луди всякакви Wink
Бора, надявам се нащата при вас да се развият възможно най-благоприятно Praynig Praynig Praynig

# 76
bora, Praynigза татко ти.......
 welcomeна новите мамчета:)Лека и безпроблемна бременност Hug
Lucicity-момче се гледа по-лесно от момиче:)Приятелката ми скоро роди женско,а има син и й е мн.странно с момата LaughingЕ,разбира се,с всичко се свиква:)
Mariam, HugНямате ли 3Д е Ямбол?Аз нямах търпение да видя какво чудо сме сътворили,а и не само за това ходя на 3Д.Просто док.работи с такъв и имах щастието още в 14с да разбера,че нося 4470На теб пожелавам един хубав и здрав юнак:)))
Асе,моят котарак се казва Мирослав/Миро/ и така си е записан в паспорта Joy/като вметка,че Линда ти звучи като име на куче Party/И още нещо-Твоят мъж ме кефи Peace

# 77
Добър вечер  Hug Запис и от мен.ще има ли нощна смяна? newsm78

# 78
Уанди, ама Миро или Мъро отива на котка. Ама Линда наистина ми е като за куче Confused Най-вероятно в мен е проблемът. (Ако срещна дете с такова име надали ще асоциирам точно така.. В квартала имаме един бонбон на име Кларис. Момченце е. И в началото ми беше изумително странно. Сега просто съм свикнала и не ми прави впечатление... дори ми харесва. И сякаш на самото детенце му отива Grinning
Но аз не си падам по ного изкелифенчени имена. Въпреки, че на някого името на моята щерка може да му се стори странно Simple Smile
Ох направо съм бясна. Пусках прахосмукачка, чистих, обирах и дребното сега наяде един кекс... направо на земята Confused Рядко й правя забележки за такива неща, но напоследък много си ценя труда, защото ми тежи Rolling Eyes

# 79
бора, надявам се баща ти да се оправи, мила newsm17 newsm17 newsm17

Асенце, аз като по-нагла, ще се възползвам от предложението "развеждане из кварталните красоти"  Joy Joy Joy
когато вече хептен в нищо не се вмествам

нинка, аз харесвам синьото, черното и бялото. моите дрехи са изцяло в последните два цвята, но за чудовището на мама черното отпада категорично.  Grinning

момичета, аз все пак не мисля, че може категорично да се каже момче или момиче се гледа по-лесно!  baby_neutral смятам, че не е лесно отглеждането на едно малко човече!

# 80
Здравейте момичета,
ДНес бях на консултация с бебо нещата са си наред - расете си и като го видях днес си се чувства екстра.
Но  при мен нещата не са хич  розови резултата от цитонамазката ми е III Вnewsm45  , при което доки изпадна в тих ужас взеха ми някакви изследвания който струват 220 лв. и естествено здр.каса не ги покрива.А забравих- плацентата ми била много ниско и е много дебела Confused: .Ако трябва да бъда точна ама нищичко не разбирам #Crazy. Записах си час за проф.Карагьозов на 03.04.08, а до тогава как ще изкарам незнам.Е стига съм ви отегчавала.
На всички новодошли добе дошли и лека и безпроблемна бременност.

# 81
Асе-нямаш вина за това как ти звучат имената PartyПросто на мен ми стана смешно:)Една мед.сестра разказваше за кучето си-Жеко/но за това,че става въпрос за куче разбрах по-късно/как се нахранил,качил се в леглото й и като я олигавил-го изгонила,пък той не спрял да лае:)Ама докато слушах си мислих,че говори за мъжа си,докато не спомена лаенето JoyТа и моят котарак така Joy-спя с Миро и Жоро-да ми завиди човек,а hahaha/ако не знае кой-кой е  Joy/
Софи,деца се гледат трудно WinkОсобено когато боледуват Sad
stejssy-не бързай да изпадаш в паника HugДано всичко е о.к.... Praynig

# 82
Гледам, че се събрахме тумба еколуди - Асе,Шийла! Hug
Няма да ви разправям за моя мъж, че той е по-луд от мен. Ако има начин, ще сложи качествен филтър за дъждовната вода, за да можем да я ползваме и за миялната  hahaha
Да живее технологията и нашия път назад към природата! Joy
Луси е права, че в България нещата още не са съвсем узрели за толкова екологично живеене.
Шийла, да те питам - вие у вас само био ли хапвате? Защото натам ми мирише Wink
Видяла ли си Зелената тема в Дом и семейство?
Софи, относно ЕБХ мога да споделя, че бебетата наистина говорят, стига да имаш време и желание да ги следиш и да разбираш какво ти казват. Обаче в днешно време наистина е много трудно да се прилага и се иска желязна дисциплина, за да успееш да приложиш на практика по 24 ч. идеята. Не знам аз как ще осъществя нещата с третото. Имам много неща да споделям със скромния си опит, но  мисля, че ще стане в процеса ни на опознаване.
Имам мерак за момиченце, ама кой ме пита. Дето една позната тук, с която бременеем заедно ми вика - Ами женския модел са се изчерпали и не приемаме вече поръчки. Joy

# 83
  • София
stejssy- дано всичко да е наред при теб, не се притеснявай предварително.
bora - стискам палци татко ти де се оправи.

Да докладвам - записах за ФМ в Марков Център за 13.05.08

# 84
  • София
Благодаря момичета за подкрепата! В бременно състояние, при тия луди хормони, сякаш нещата се възприемат още по болезнено! Но вярвам и силно се моля да се оправи, да види внучето наесен!
Лека вечер!   

# 85
  • София
steissy, моята плацента също е разположена ниско. Докторката ми обаче не се шашка от това, успокоява ме, че ще се вдигне по-нататък и засега само ще я наблюдаваме всеки месец. Кога ще ти излязат резултатите от допълнителните изследвания за цитонамазката? Стискам палци нещата да са по-розови, отколкото ти изглеждат сега!  Peace

bora, много положителна енергия за татко ти!  Hug

# 86
Здравейте септемврийски мами  Simple Smile
Аз за първи път се включвам в групата - чакам моето първо бебоче на 3.09 Simple Smile

# 87
Romoleta, добре дошла newsm51!
Леко и прекрасно бременеене и здраво бебе през септември!
uanda, за мое съжаление "у наше село" нема  3D, но пък разбрах, че в Сливен има и скоро ще ходя за да си начеша любопитството Wink като сравня моята снимка от 14 седмица с твоята балкан разлика, а при моята лекарка видеозона е 2D.
Да ти е живо и здраво момиченцето, а вече се вижда, че ще да е красавица smile3521
bora, подкрепям те в духа си за баща ти, дано всичко да е наред и да дойде изцеление и здраве!
Момичета по темата за дрешките, аз си мечтая за една лека ефирна рокля с висока талия и дълга дълга за да ми бъде удобно и приятно, но все още не съм я намерила. #Silly

# 88
  • София
stejssy- дано всичко е ок с изследванията и се оправиш бързо  Hug
bora Praynig за татко ти
 welcome на всички нови мами
Дидка, Lucicity,  не ми е невъзможно да ходя до Хладилника /работила съм в Кемпински, така че съм го свикнала този маршрут  Wink/ ама пък ми се иска да е през деня и вечер да съм си с мъжо. като не ходя на работа мога да си го позволя  Party преди в спортното в Свобода имаше йога, трябва там са проверя  newsm78
аз не съм отгледана в памперси, както предполагам и вие. Убедена съм, че майка ми не е чувала за ЕБХ като терминология, на аз на 9-10 месеца вече съм давала знак за "нужда". Преди съм чувала, че ме е наблюдавала и че и на мен и на нея й се е харесвал резултата  Simple Smile Един колега казва за дъщеря му /2 г и 2 м/ , че тя се инати и стиска - като я "отлепят" от гърнето и тогава си свършвала работата  newsm78 - навик - сигурно и на мъничетата не им е лесно  Embarassed
Мицуууу  Whistling - къде си? нито дневна, нито нощна  Thinking

# 89
steissy, не знам какво означава този резултат от цитонамазката, но дано другите изследвания да покажат че няма нищо страшно. Не се тормози за ниската плацента още.

bora, пожелавам всичко най-хубаво на татко ти!

Веч, ако био значи "organic", да, ядем колкото е възможно. Намириса ме добре. Тука в този щат са малко назад с био храните, но повечето се намират ако се търси.
Аз съм лудата вкъщи. Като забременях с първата девойка, изчетох всичко, такава отговорност ме нападна. Та от тогава доста промени нападнаха, но в крайна сметка, не е трудно да се направят. Особено при нас, на запад, където има много варианти за избор.

Добре, открих старият ми постинг относно пелените за тези които се интересуват - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=271373.msg6719328#msg6719328

Трябва да хвърча. Приатен ден!

Общи условия

Активация на акаунт