Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво беше това newsm78, за което се говореше в разговорките?
Как участниците във форума реагират на теми, свързани с бременността и раждането?
Как реагират участниците на новите майки и техните бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво беше това newsm78, за което се говореше в разговорките?
-
Как участниците във форума реагират на теми, свързани с бременността и раждането?
Участниците изразяват различни емоции и опит по отношение на бременността и раждането. Някои споделят своите притеснения и очаквания, докато други празнуват радостта си за новородените бебета и техните майки. Освен това има хумористични коментари, които отразяват разнообразието от емоции и преживявания на участниците.
-
Как реагират участниците на новите майки и техните бебета?
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
-
Какви са признаците на предстоящо раждане?
Ценителката мерси за разяснението .
ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ СЛАДУРИТЕ И МНОГО ДА ГИ СЛУШКАТ И РАДВАТ! 
на обяд бяхме на 8-ма страница, сега сме накрая на темата
Аз, Aquariel, cenitelkata, ВаняМ...???? изпускам ли някоя?

защото и на мен много ще ми липсват
и ние вече си имаме педиатър!Най-накрая и този ангажимент отпадна!!!
Пък после ще видите как ще се присъедините към мартенските мами и ще ни изоставите! И ще ми е много мъчно за всяка от вас. Уф, нещо ме обхван сантименталността, ама то откачена работа, бременен мозък!
Той си заспа, а аз повече не можах. Четох книга до 6 без 15, после гледах "Дързост и красота"
и в 6.30 най-после съм откъртила, та откарах до 9 ч.
Кво да ме прави, жал му е да се навеждам!
?!?!
!!! Искам да споделя, че съм втрещена от очите на alokazia, дано не я засегна по някакъв начин