Вярвате ли в суеверия, уроки, баене?!

• 22 448
  • 173
  •   1
Отговори
# 45
  • София
И друг път съм писала - не вярвам! Не вярвам в сини мъниста, в червени конци, не вярвам в лоши очи и енергийни вампири, не вярвам, че друг взима решенията вместо мен! Naughty

В измивната сила на водата вярвам, ако е придружена със сапун и много търкане. Laughing

Че има сила на положителната мисъл и позитивното настроение - този форум го е доказвал неведнъж, когато много хора са се молели за чудо. Но на баби-баячки, гасени клечки, плюене през рамо и т.н. простотии не вярвам.

# 46
Отговорих с 4-та опция...

# 47
Не, не вярвам на такива "щуротии"  Mr. Green

# 48
Категорично отричам подобни "глупости".

Поддържам изцяло това мнение:
И друг път съм писала - не вярвам! Не вярвам в сини мъниста, в червени конци, не вярвам в лоши очи и енергийни вампири, не вярвам, че друг взима решенията вместо мен! Naughty

В измивната сила на водата вярвам, ако е придружена със сапун и много търкане. Laughing

Че има сила на положителната мисъл и позитивното настроение - този форум го е доказвал неведнъж, когато много хора са се молели за чудо. Но на баби-баячки, гасени клечки, плюене през рамо и т.н. простотии не вярвам.

А вярвам и в Бог. Peace

# 49
  • София
не.
но вярвам, че който, в каквото вярва - това му се случва....

# 50
  • София

Точно се сетих да допълня, че ако някой има съмнения за лоши сили, уроки или подобни - много по-добре е да отиде на църква, джамия, синагога или каквато му е религията и съответния храм. А не на врачка, баячка, "баба" и т.н. съмнителни шарлатани. Naughty

# 51
Имаше си червен конец на леглото и не купих нищо преди да се роди (диабетичка съм и си беше много рискова въпросната бременност особено след няколко кризи).
И това беше - оттам  нататък нищо повече не съм правила и не мисля да вярвам и да правя.

# 52
Вярвам Peace
И в Бог вярвам Peace

# 53
# 54
  • София
Вярвам Peace
И в Бог вярвам Peace

то малко се отричат взаимно...ама...

# 55
Не, мисля, че не.

# 56
Не съм фанатичка на тази тема, но относно детето ми, понякога вярвам. Мисля си - дали не е урочасан, като е бил крив и въпреки всичките възможни причини, поради които едно бебе може да му е криво, пръскам из къщи със светена вода. Аз самата няколко пъти съм ходила да ми леят куршум.

# 57
# 58
  • Разград
Аз вярвам. На бебето съм вързала червен конец на ръката, след всяка разходка му измивам очите със светена вода.

# 59
Не ,не вярвам на баячки и гледачки,но съм суеверна за някои неща! Peace

Peace

Общи условия

Активация на акаунт