ЮЛСКИ БЕБЧЕТА '08 (тема 32)

• 13 512
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Дуци, виж товаhttp://www.premaman.com/wapr/ml/int/cat_index.jsp?aref=0027414, гледам я и в каталога, трахотна е! Оффффффффффффф, дадоха мо каталога на Premaman за 2008 г. от 268 стр. и направо се побърках Crossing Arms

Ето ги и възглавничките http://www.doomoo.be/doomoo_enbuddy.html

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 61
Катинче, на живо как е? Хубава изглежда иначе Simple Smile
Аз да ви се похваля, поръчах си едно розовко одеалце за дребната Flutter Това ще ми е първото розово нещо. Една приятелка по Коледа ми подари бебешки комплект дрешки, но синички, не знаехме пола още. Та с одеалото ми стават две чисто нови неща за госпойцата. Надула съм се, да ви е ясно Mr. Green
Сакура, искрено се моля този път всичко да е окей. Много ме разчуства твоя пост, чак се насълзих. Тези дни нещо ми става, много неща могат да ме разплачат Blush
Дано всички момичета, които отпаднаха от тази тема, скоро се похвалят с положителни тестове Praynig
Астарта, честит рожден ден Hug

# 62
Да ви кажа една тайна- от 2-3 дни си правя подобна възглавничка , като навивам на руло едно олекотено одеало- идеална работа върши!!!  Peace

# 63
Вижте какво открих за София!Ще има изложение всичко за детето!5-8 юни тъкмо за нас-ще можем да пазаруваме всичко от едно място! http://www.bforum-bg.com/?inc=page&id=243&s_id=1&lang=bg

# 64
Тези възглавници продават ли се тук някъде?

# 65
Честит рожден ден, Астартаnewsm59 Много щастливи мигове ти желая!
Сакура, от това по-хубава новина няма! Всичко ще е наред този път!   bouquet

Аз днес направих първата покупка за бебето - едно боди Simple Smile Хаха, много ме разсмиват бебешките дрешки! Влязох в един такъв магазин да купя подарък на 5-месечното дете на една приятелка и така и моят нероден Петко намаза  Mr. Green

А после приятелката ми ме затрупа с дрехи за бременни! И то такива за топло време, когато ще ми личи откровено, че сега изглеждам като леко преяла просто... Whistling

# 66
Тези възглавници продават ли се тук някъде?

Да, в магазин Premaman!

Дуци, на мене много ми харесва в каталога, на живо не я видях, защото получаваха стока и в магазина беше лудница!

За Пигис Хаус незнам дали правилно разбрах - в понеделник (ако купиш нещо) получаваш членска карта, с която ползваш намаление от 5% независимо в кой ден пазаруваш, така ли?

За изложението, аз най-вероятно няма да чакам до тогава Wink

# 67
Нипче, аз за тортата не се шегувах  Wink Докато си в Дианабад може пак да се видим на по кафе и приказки - близо е до работата ми, когато ходя може да ти се обадя Simple Smile

# 68
АСТАРТА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Sacura   bouquet

Дани, пиши после как е минал прегледа  Simple Smile

Пърли за пореден път ни спаси   bouquet

А сега отивам да готвя  Wink после ще чета какво сте писали ....

# 69
Защо ме заболя корема бе, защо, защо  Banghead  Днес точно приключвам с Утрогестана. До кога ще съм закачена за тези лекарства Cry Cry Cry

Иде ми да се гръмна, честно.

# 70
Ох, днес такива киселини са ме налегнали, от както обядвах не ми минават. А спах на две възглавници, ядох бисквити след това... Много гадно Confused

А сега отивам да готвя  Wink после ще чета какво сте писали ....
Къде живееш Mr. Green После може да отидем в Агата за десерта Laughing

# 71
  • Sofia
Айде и аз да ви покажа първите неща за бебчо, че малко да се разсея от тази болка в стомаха Confused

Изпратиха ми ги като подарък де, иначе аз още нищо не купувам.

Хора, направо имам чувството, че ще умра от тези болки в стомаха, киселините и поривите за повръщане цял ден, изтощена съм вече Cry
Това ли са нормалните бременни пристъпи за повръщане?

ПП. Сега погледнах как сме подредили последните постове с оплаквания Wink

# 72
Аууу, гащеризончето е страхотно Heart Eyes

# 73
Благодаря  bouquet Непременно ще отида да проверя, много ми харесаха, дано да ги има тук във Варна.

nova_badeshta_mama, дрешките са страхотни Simple Smile

# 74
  • София
Нова бъдеща мама - дрешките наистина са страхотни  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт