ЮЛСКИ БЕБЧЕТА '08 (тема 32)

• 13 557
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Току-що се чухме с тати по телефона и мъничето започна да подскача. Винаги когато говоря с него започва едно оживление в корема ми. Не зная как разбира  newsm78 дали не е от емоциите, които аз изпитвам?

И моя разбойник така прави  Grinning А мъж ми много се радва като му кажа  Grinning

# 226
Добро утро и от мен  Grinning Ох хич не ми се мърда навън днес , ама пак имам задачки закачки за вършене .
Ивонче ,мила , представата ти за стройното ми тяло вече сериозно се разминава с действителността  Laughing Тази сутрин се качих на кантара и съм + 14 , обаче вече няма да мрънкам , обещавам  Wink А че бях много слаба преди да забременея си е истина и се оказах неподготвена психически за тази " пълна промяна " с тялото ми . Ивонка , радвам се че си по-добре , ако мърдаш пак към бургас се обади да се видим  Hug
Дуци , аз в момента се чуствам толкова разкисната емоционално , че не искам и да си помислям даже да ме отделят от мъжо . Може би мамите които имат тренинг са свикнали малко или много . Дано времето мине бързо и неусетно . А вечер можеш да правиш нещо , което ти отвлича вниманието , като например да усъвършенстваш сладкарските си способности  Wink Hug
Тити , това за целулита и при мен е така . Не знам как ще облека летен панталон , аз като вървя и задника ми става на трапчинки . Златната ми рецепта за премахване на целулит / която е изпитана и ефективна / е 5 л. вода на ден , но сега не е подходящо данатоварваме так бъбреците си и изобщо организма . А и ако пия по 5 л на ден трябва направо да ме свържат с канализацията .
Май няма да е подходящо и докато кърмим , дано да кърмим де , но нека мамите които имат опит с кърменето да се изкажат по този въпрос .
От една седмица искам да ви се похваля с една новина , но настроението във темичката беше тъжно и реших да изчакам . Нашите кръстници ще си имат бебе !!!!!!!!!! Много съм щастлива и се моля всичко да мине без проблеми и живот и здраве ноември да гушкат едно сладко бебче !!! Много исках да споделя това щастие с вас защото знам че и вие ще се зарадвате за тях / без дори да ги познавате / !
Хайде лек ден на всички момичета и много усмивки !

# 227
Танита, не се притеснявай  Laughing, аз затова неисках да споменавам Майчин дом, но малко ми стана смешно, че само в София има частни болници. Сигурна съм, че и там ще се грижат чудесно за теб и бебчо.

не, не съм написала това. Иначе щях надуто да го подчертая Simple Smile Много добре знам в кои градове има частни болници.  и все пак щом са ви разказали такива неща, че секциото ще ти пречи на кърменето, че дават бебето на третия ден, щом се налага изобщо да търсиш още информация от форума и не си спокойна, значи има разлика  Peace

# 228
  • Варна
Танита, не се притеснявай  Laughing, аз затова неисках да споменавам Майчин дом, но малко ми стана смешно, че само в София има частни болници. Сигурна съм, че и там ще се грижат чудесно за теб и бебчо.

не, не съм написала това. Иначе щях надуто да го подчертая Simple Smile Много добре знам в кои градове има частни болници.  и все пак щом са ви разказали такива неща, че секциото ще ти пречи на кърменето, че дават бебето на третия ден, щом се налага изобщо да търсиш още информация от форума и не си спокойна, значи има разлика  Peace
Hug

# 229
Добро утро мамита!  Simple Smile Вчера се разходих страхотно! Сега отивам да си взема болничния и сигурно ще направим и консултация, но док. ч в болнични, значи пак само ще ме мерят и теглят!  Sad
Инка26, какво толкова страшно и грешно са казали на лекцията, че се отказа да раждаш там?  Shocked Ако наистина 2-3 дни си на обезболяващи и антибиотик, по- добре за бебо да не кърмиш, поне аз така си мисля! Я разкажете малко за тази лекция, че ми стана любопитно!  Thinking

# 230
Дуци, като цяло е доста гадно. Ние с моя мъж сме заедно от 7 години и до миналата година не се бяхме разделяли за повече от 1-2 дена, но тогава започна нова работа, която беше свързана с дълги командировки в чужбина - по 2-3 месеца, след това друга работа, но пак с командировки, и въпреки че се чуваме всеки ден и през деня си пишем в скайп, изобщо не е същото. И не е вярно, че се свиква с това, никак даже за съжаление. Но повече от 1 месец не издържаме и или той си идва поне за 1 уикенд или аз му ходя на гости  Grinning. Сега му е още по-гадно като съм бременна, а не може да е до мен, но за съжаление така се получи, че почти през цялото време го няма. Но аз 2 пъти вече ходих при него за по 1 седмица. И сега тъкмо трябваше да се връща вече и да си е тук докато родя, но му предложиха много изгодна работа в Словакия и сега заминава направо там  Cry. Вече не знам как ще издържа, искам бебо да се роди и когато вече може да пътува, да отиваме при него  Praynig. Добре че поне бременността ми минава леко засега, да чукна на дърво, че иначе съвсем щях да се побъркам.
А пък ти поне си имаш детенцето, ще си поканиш гости или ще си се занимаваш с него и ще мине времето. А ние иначе сме цяла вечер в скайпа и си говорим и така минава времето.

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 10:19 от kupa

# 231
Добро утро, момичета!!!
Днес имам рожден ден   smile3510 Черпя Ви виртуално, като предварително се извинявам , че няма да поствам тортички и лакомства за да не се дояде на някой Laughing

Дуци аз така и не можах да свикна с командировките на съпруга ми.... но последния път ми направи впечатление , че докато го нямаше все апокалиптични мисли ми минаваха през главата  Simple Smile явно е нормално за бременните  Laughing но момичетата са прави - щастливка си, че имаш Пепи да те разведрява.

Дани, аз съм + 15  Shocked по-дебела съм от теб  Crazy но хубавата новина е , че от две седмици не съм качила нищо, което ме навежда на мисълта, че или съм достигнала максимума или в един момент качването на килограмите става по-равномерно  newsm78

# 232
Добро утро момичета. И аз съм от ранобудните. Стажам около 6ч. ама докато си сърша нещата в къщи и то станало обяд.
Идеята за вестителките е добра. Аз знаех, че има такива мами, но не знаех, че така се казват. Смешно название.  Laughing
nova_badeshta_mama стискам палци на сестра ти раждането да мине леко и по вода както се казва. Бебчето да е здраво и жизнено.
Сега се сещам, че една приятелка ми беше казвала преди време едно поверие за да родиш по-лесно и безпроблемно. Преди за тръгнеш за родилния дом да вземеш едно яйце или сапун (едно от двете) и три пъти да го прехвърлиш през пазвата си (от вътрешната страна на блузата). Аз така се бях шашнала преди насточената ми дата за секцио, че бях готова на какво ли не, камо ли на някакво яйце. Извърших ритуала и всичко с мен и бебето мина по план.
Ей Дуци, много сладки бебоци си пуснала. Сладурчета!! И моята Михаелка така я бяха опаковали в началото. Като пъшкуп на пеперуда.
Shada Честит Роджен Ден  newsm59    ura Много здраве, щастие и само весело настроение!

# 233
  • София
Shada, честит рожден ден! Да си изкараш незабравимо днес, а всеки следващ ден да е още по-прекрасен!   bouquet

Случайно намерих

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 10:46 от saxophone

# 234
Здравейте, момичета!

Шада, Честит Рожден Ден  bouquet! Много здраве, любов и едно пухкаво прекрасно бебче през юли!

С Алекс се върнахме от педиатърката преди малко и продължаваме още 3 дни АБ. Не му е минало още, не знам какво става, но и аз и мъжа ми, всички се изпонатръшкахме болни Sad. Направо тази зима като съм започнала да боледувам от ноември, та не се спрях досега ooooh!. Добре поне, че на Алекс това му е първи АБ за зимата.
Виждам, че коментирате кърменето след секцио. Аз раждах нормално, но също бях 3 дни на АБ след раждането. На Алекс също му даваха АБ и не са ме спирали да го кърмя. Друг е въпроса, че ми го водеха винаги заспал и нахранен и така и не се кърмихме нито веднъж истински през тези 3 дни. С това исках само да кажа, че ако майката е на АБ след раждането, това не означава, че не може да си кърми детето, защото има АБ, които не са вредни за новородените, а и количестовото на коластрата, която те сучат през първите 2-3 дни е толкова нищожно малко, че не би им се отразило.

Нова бъдеща мама, успешно и леко раждане на сестра ти и здраво сладко бебче Hug.

Дуци, разбирам те и ти съчувствам за раздялата с мъжа ти. Аз бих извикала някоя приятелка или близка роднина на гости за времето, когато няма да го има. Така ще се откъснеш малко от лошите мисли, за които са виновни хормоните ни Peace.

# 235
Сега се сещам, че една приятелка ми беше казвала преди време едно поверие за да родиш по-лесно и безпроблемно. Преди за тръгнеш за родилния дом да вземеш едно яйце или сапун (едно от двете) и три пъти да го прехвърлиш през пазвата си (от вътрешната страна на блузата). Аз така се бях шашнала преди насточената ми дата за секцио, че бях готова на какво ли не, камо ли на някакво яйце. Извърших ритуала и всичко с мен и бебето мина по план.

когато пък беше моето секцио, прочетох в църковния календар/дане би детето да се роди с някой светец с приемливо име/, че са някакви миши дни и не трябва жените нищо да режат. Е, как да го кажа на моята лекарка, че не трябва да ме реже  hahaha

ЖЗ да стигнем до вестителството Simple Smile винаги ми е било странно как си изтипосват телефоните в нета на видно място, аз не бих го направила. Навремето си ги разменихме на лични, направихме списък, така всеки имаше поне 5-6 телефона на другите мами.

# 236
  • София
Шада, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! Бъди здрава и много щастлива ! Живо и здраво бебенце през юли и само хубави и положителни емоции! Много късмет и любов !

# 237
Честит Рожден ден, Шада!! Да си жива и здрава и много щастие и радости да има в живота ти Simple Smile

# 238
  • Варна
Честит Рожден Ден, Shada!!! Любов, късмет, здраве и прекрасни мигове през годината !!!

# 239
  • София
Shada, честит рожден ден! smile3525 Пожелавам ти безсмъртие  Joy (Една клиентка днес ми го пожела и ми прозвуча много забавно).
А аз си мислех, че съм много разглезена да не мога да издържам и 2-3 дни без мъжа ми. От снощи ми е последния пример. Мъжо беше на някакъв коктейл. Аз си легнах към 0ч и към 1ч като се събудих и видях, че още го няма така се изнервих, че после докато не си дойде и чак доста след това заспах. А и бебка явно усещаше тези ми емоции и само ме риташе. Не ми се мисли как се живее по няколко месеца без мъж. Сигурно някакси се свиква Shocked

Цитат
Нашите кръстници ще си имат бебе !!!!!!!!!!
danibon, такива новини винаги много ме радват. Леко бременеене на мацката  Simple Smile
На нашия кум щерката днес прави годинка Heart Eyes Утре сме на детски рожден ден. А какви бонбонести дрешки сме и взели Flutter

Общи условия

Активация на акаунт