51 начина за уплътняване на времето в US

• 18 203
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Току-що изгледах филма. 4 и 5 част ми харесаха, заради училището най-вече. Много хубво училище си имате НЙ  Peace И както Блажка каза, защото е добронамерено начинание няма да коментирам повече.

# 196
Има ли членове на YMCA и ако да-знаете ли дали има испански за деца във вашия клон? Започнала съм една кампания за подобен клас в нашия локален У и събирам доказателства,мерси предварително Hug
Aнет ние сме членове ,но не знам дали има испански класове.Следващия път като отида ,ще попитам. Simple Smile

# 197
  • У дома
Пумпал , все се каня да ти пиша - в една градина най-хубавата стая винаги е инфантс. Най-поддържана, чиста и сейф. Докато не премине в тодлър руум няма да имаш притеснения. Работила съм с деца от 6 седмични до 8ми клас. Това от личен опит го казвам. Стене ли тодлър, там всичко зависи и от останалите деца. Случвало се е да сложа някои от по-малките и полу-гладни да си легнат, защото с две ръце, ако имаш няколко по-нуждаещи се от помощ просто не можеш да смогнеш. Но зависи и от училището, дали имат достатъчно персонал и т.н. Преценява се на място, пресяваш приоритетите и така.
Моята Мая е на три, досега беше на училище и сега много и липсват децата, но аз си прецених, че за нея не е сейф мястото и си останах вкъщи по никое време. Още се чудя дали постъпих правилно, но и аз за пръв път реших да следвам инстинкта си.
Успех каквото и да решиш.

# 198
Атланта, благодаря  Hug По никое време,но поне ще и се порадваш както подобава  Wink

Анет, сподели какво меню приготви за утре? Готварският е overwhelming  Crazy 

# 199
Пумпаle,ne съм сигрурна че разбирам какво питаш,но ако е менюто за следващата седмица, то
-супа лучена ,само слагам кашкавал и тоуст преди сервиране (канила съм гости на вечеря та част ще отиде още утре)
-спаначена супа
-пиле с гъби и сирена в йена
-кайма за арт мусака (пюре от картофи и кайма на редове,кашкавал,зеленчук ако има) ще се размразява,ще и приготвя такъмите утре
-винен кебап в слоу кукър с ориз (каквото остане от гостито ще се дояде през седмицата)
-крем карамел от пликче

# 200

-пиле с гъби и сирена в йена

значи си намерила пушеното сирене от бг Simple Smile

Блажка, много интересно беше, мерси. Ама какви сладки американчета само, май за първи път точно видях, какво ще бъде моето дете и малко ми стана тъжно  Confused, а уж за подготвена се имам, тюх.

Дами, пожелайте ми успех в понДРелник, имам първото си ам. визово интервю в живота. Да ми се ненадява човек, досега все тънко съм минавала без такива преживявания.

Джена - лек път!

Последна редакция: сб, 29 мар 2008, 23:25 от Biz

# 201
Дами, пожелайте ми успех в понДРелник, имам първото си ам. визово интервю в живота. Да ми се ненадява човек, досега все тънко съм минавала без такива преживявания.

Успех!!! (Това пък защо? Изтървах ви и аз края ...)
Биз, американчета стават децата, да. И са сладки, да са живи и здрави.  Simple Smile Никакво притеснение нямат да си отворят устата, да изкажат мнение, да се мотивират бързо и без комплекси, от малки ги учат на това, за мене е хубаво нещо.

Последна редакция: сб, 29 мар 2008, 23:46 от блажка

# 202
Biz, стискам палци и на краката!
Джена, лек път! Peace

# 203
  • Boston, MA
Офф, днес съкратиха една колежка, мен ни мА съкратиха, ни мА промотираха, чудя се добри новини ли са това.

Абе, чудех се онзи ден, усеща ли се при вас на корпоративно ниво рецесията? В смисъл, спиране на бюджети, съкращения, спиране на финансиране, проекти и т.т.?

Ами при нас се усети, и може би ще се усеща още повече - ние сме тясно свързани със строителната индустрия, накъдето върви тя, там и ние. Засега няма масови съкращения, имахме мърджър в края на миналата година и оттам съкратиха някои позиции, иначе намалиха пътуванията до минимум (нямам против), пести се от всичко. В моя отдел имаме едни планирани проекти с външни консултанти (пак от нашата фирма, но от централата в Швейцария), само на тях имаме да им плащаме над $500,000, сега почнаха да мрънкат не можело ли да се правят вътрешно. Може, ама съвсем ще ми се пийне соса.  Rolling Eyes

Биз, стискам!

Джена, чакаме включване!

# 204
Еха, видяхте ли страницата на Google днес? COOL!

биз, стискам палци!  Simple Smile

Бубка, и на теб (да те повишат следващия път)!  Simple Smile

Анетт, що го споделяш това меню, нещо не разбрах, а, супер мамо? Хубаво е иначе, няма лошо. Simple Smile ...Ох, божее, куку (АЗ), то си пише защо.  Embarassed

Блажка, непременно ще гледам довечера (на този комп. нямам слушалки)

Дженна, кога и за колко? Лек път!

# 205
Блажка, ами нали съм безвизова сега и ще идвам по работа през юни и затова. Мерси за палците на всички Simple Smile

Въпрос - някой чел ли е и има ли отзиви за Positive Discipline by Jane Ed.D. Nelsen и Children: The Challenge by Rudolf Dreikurs?

# 206
Блажка, ами нали съм безвизова сега и ще идвам по работа през юни и затова. Мерси за палците на всички Simple Smile

Ох ... стискам тогава и аз като Тандури палци и на краката!

# 207
Абе, чудех се онзи ден, усеща ли се при вас на корпоративно ниво рецесията? В смисъл, спиране на бюджети, съкращения, спиране на финансиране, проекти и т.т.?

Ние сме non-prime лендър, макар и не за недвижими имоти. 12 човека бяхме август м.г., в момента сме 7 smile3505. Ама ще мине и това.

Джена къде пак ще ходи  Thinking?

Биз, стискам палци fingerscrossed. Напоследък лесно пускат, но ние с мъжа ми сме всяка година в консулството и знам колко е стресиращо.

Анет, ти много готвиш  Laughing. Аз правя две манджи на седмица, останалото време караме на шишчета, печена риба и тем подобни аламинути  Simple Smile

Ще ставам леля на трето момиченце  smile3521.

# 208
Juturna, честито! Ех, каква хубава новина! Аз като леля на две момиченца мога само да завиждам. Чакам сестра ми да ме изненада с още едно, ама май ще си почакам.

Бистре, успех. Дано нямаш проблеми.

Пумпал, на мен като на по-глупава, може ли да ми обясниш защо ти трябва менюто на Анет? Четох, четох, и нищо не разбрах.  Laughing

# 209
Хехе, Атти, позна! Родих на 21ви март, ден преди моя рожден ден, беше пълнолуние и се очакваше. Както предполагах, раждането приключи много бързо. Едва днес сварих да ви изчета. Времето естествено не ми стига, нищо, че свекърва ми е тук да помага - не се оплаквам де, поне готви жената, ама не понасям, че върви подире ми. Не мога да остана насаме с беба, само нощем, и май колики ни почнаха, така че не е много весело... Нормално ли е толкова рано според вас? Ще се радвам, ако споделите изпитани методи за облекчаване на болките - по възможност без лекарства (засега давам само чай от копър).

Някой питаше за самолетни билети. Аз преди ползвах Смарт Тревъл, но последния път купихме билети от lessno.com и съм много доволна от цените.

Home-schooling не мога да го възприема, въпреки че най-добрата ми приятелка тук (американка) смята така да обучава сина си. Първо, искам детето ми да расте сред връстници, да общува с подобните си, а не изключително и само с мен или с една учителка. Един вид, да се запознае с реалния живот отблизо и от ранна възраст. Второ, ако детето ми има заложби да се занимава с история и география, аз на какво мога да го науча, след като ме бива в математиката и езиците... Та такива мисли ми се въртят, макар че ми е рано..

Общи условия

Активация на акаунт