Мами в Италия 79

• 23 799
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте дами пики,кари и карета.
 Дуне 5 дами на ден ли.Това е добре.
 Ама вие всички ли сте вече в Бг.Знаех за Тсигумито и Шурка,сега разбирам ,че почти всички сте се изнесли.Айдееее на козунаците и червените яйца.На Лазарка ще ходите ли?И изобщо ,кога се връщате?
Забравих да поздравя ,валетата и спатиите.
Малко скука е настанала във форума,а?

# 121
Ве4е сме 7  Wink Дирок4е и Италин4е  Hug

Ов4и, аз съм оЩе тук  Party ...една седмица...

За мега среЩата: ок, където и да се реШи. Тцугумито де се изгуби с бебинка, да се стяга за среЩа и тя.

Ах, дами, мисля  краен срок за внасяне на пари4ки да е идната сряда, 23 април, заЩото за да се преведе сумата по сметка отнема около ден/два, та да мога да ги дръпна преди тръгване   Peace

До после
  bouquet

# 122
Здравейте  Hug
Набързо минавам и пиша, изобщо нямам време вече.
Дюн,  писах, писах и нещо не ми праща съобщението, ще пробвам на ЛС  ooooh! Thinking
Линдита, как така ти пратиха козунаци, не е ли забранено за храни?  newsm78

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 20:31 от Tsugumi

# 123
А Дуне на 27 ли тръгваш?Всъщност каква сума кеш е разрешено да се носи?.Притеснявам се с тези хилядарки да не те арестуват Simple SmileМалко са все още, викаш.Ами тогава влизам в ролята на онази, как се казваше,Вана Марки ?ииииии моля дами отваряйте сърца и портфейли че солта не се разтваря.
Пуснах ти ЛС

# 124
След като става ясно, че на срещата ще сме цяла тумба, аз мога ли на всичкото отгоре да дойда и с антураж - с половинката и с третинката? Simple Smile

# 125
Шуре, ма как без половинки и третинки....който е на лице да се яви на срещата ....даже ще е по-весело....нас ни бройте  2ма   Peace

лека  Tired

Аз снощи бях на среща с класа  и сега искам да спяяяяяяяяяяяяя Tired Tired Tired

# 126
Ааа к'ви срещи бре к'ви пет лева Rolling Eyes, зна4и заговорни4ите по между си и нищо не казвате Twisted Evil
Дуне до кога сте в БГ вие?

# 127
Честит празник!

# 128
ЧЕСТИТ 
ПРАЗНИК  НА ВСИЧКИ  bouquet

# 129
Момичета, всички, които ще сте на 3 май във София - организирам рожденния ден на Бобо в Патиланци, така че сте поканени с дечковци, половинки и третинки и четвъртинки /който ги има/. Да няма отсъстващи, ей!
Понеже и аз обърках вече бройката, пишете моля ви, тук или на лични, дали ще дойдете!

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 19:34 от moia kukla

# 130
Привет !
Ние сме добре исках да ви кача снимки , но няма да е днес .
Италина , справя се добре с децата Юссеф , само дето след това имам много да чистя .
А след 4 деца да чистиш не е лесно .
Поздрави на всички ви и успешна седмица . Heart Eyes

# 131
Хей, Дани, приет! Hug

Деска, нас ни брой и тримата за купона! Party
Ей, след няколко исторически разминавания, най-сетне ще се запознаем on-life! Grinning
А ти можеш ли да напишеш къде се намира Патиланци и някакъв по-точен час на 3-ти май?

ПП. А ние на 2 май ще отбелязваме 1 годинка. Heart Eyes Grinning

# 132
Ани, Патиланци е в Младост 3. Ето ти линк към техния сайт http://www.patilanci.com/?&show=item&usbid=9872#stayhere с карта, ама не е много ясна за ориентиране. Ако си с кола, стигаш до бившата Деница и завиваш наляво към Младост 3 и след малко ще го видиш вдясно, няма как да го подминеш.
В 4 и половина следобяд.
Кой друг ще идва?

# 133
Данииии  Party здравейййййййй .
Сега остава и Влади да се появи , че липсата и малко ме притеснява . Confused Rolling Eyes

# 134
Ей ме на и мен  Crazy

Дани  Hug Hug Hug

Аз няма да мога да присъствам на рождения ден на Бобо  Rolling Eyes ,така че който ме иска да ми пише на лични да се видим  Crazy

Наоколо съм  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт