Мами в Италия 79

• 23 810
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Целувки за ходеЩия сладурковец Андреа и от мен  Heart Eyes Браво на детенцето Hug

Дами, аз се изнасям, до скоро виждане с едни от вас Party
А с други: до скоро писане след 2 седмици Crazy

bouquet

# 166
Ехоо, банда  Crazy

Ето ги наши … 094;а 

Hug Hug Hug

ПП Има едно шпионче из яйчицата аххахаха кое ли е то ахаххахаха

# 167
Здравейте на всички! Hug
И аз завиждам благородно за срещата  Hug , още повече че тази година няма да си ходя до България по стечение на доста обстоятелства. Tired

Иначе успях да приготвя яйца и козунак за утре, така че ще празнуваме.  Wink

Честити ходещи крачета на Андреа!  Heart Eyes  bouquet

Пожелавам на всички много здраве, радост и пролетно настроение!

# 168
Благодаря на всички за информацията !!!И това което сте написали,ще ми е от голяма полза.Сега трябва само,здравата да се захващам с уроците по италиански,защото знам само 10 думички на кръст newsm53.Може след някой и друг месец и аз да стана една от''Мамите в Италия".
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!! kyllmg

# 169
Христос Воскресе!

# 170
Во истина воскресе!

Simple Smile

# 171
Во истина Воскресе!

# 172
Здравейте мами Hug
4ЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО  bouquet
Ани Андреа е голям сладур Heart Eyes да ти е жив и здрав.
Кала и твоите яй4ица са много хувави Peace
Аз нито яйца боядисвах Confused козунаци пък не мога да правя Rolling Eyes абе с две думи съм голяма вагабонда Laughing
Моята свекърва е в психиатри4на клиника,та се въртим покрай нея.Всеки път като ходим в клиниката ми се  Cry като  виждам колко млади хора има по тия болни4ни заведения Confused
В4ера така я бяха наблъскали с хап4ета свекито,4е не можеше да си каже малкото име Confused.Стана ми много жално

# 173
Помощ не зная с коя програма да ви кача снимки .

# 174
http://www.imageshack.us/ Peace

# 175
  • Italia
Ето видео: http://gilax.multiply.com/video/item/1/PrimiPassi.MOV
Цветовете са ужасни, понеже е снимано вечерта на лампа, но най-същественото се вижда. Wink

4естити ходеЩи кра4енца на Андреа  Hug  bouquet
Безаварийно и волно ти4ане му желая  Heart Eyes

# 176
Още преди да мога официално да отчета сумата, искам да благодаря на всички момичета, живеещи в Италия, които дариха средства за проекта в ДМСГД - Хасково!

Сърдечни благодарности!   bouquet

# 177
  • Italia
Още преди да мога официално да отчета сумата, искам да благодаря на всички момичета, живеещи в Италия, които дариха средства за проекта в ДМСГД - Хасково!

Сърдечни благодарности!   bouquet

Предполагам,4е парите на са кой знае колко много,но дано поне някоя дупка да можете да позапълните с тях  Hug
Аз исках да благодаря на ДЮн за това,4е подхвана инициативата и осъЩестви набирането на средствата Hug  bouquet

# 178
Дани , хайде де дай снимки на бебокааааааааа...............

# 179
 Rolling EyesЗдравеите ,аз съм нова и дори не знам какво да напиша.Ако има някои близко до Рим или в Рим ще се радвам да се запознаем (а и с вси4ки други)Извинявам се за грешките, но ми е за първи път Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт