Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява предложеният закон за освобождаване на българите в чужбина от здравни вноски?
Какви са препоръките за отглеждане на домати?
Как мога да намеря машини за рязане на колбаси в италианска търсачка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява предложеният закон за освобождаване на българите в чужбина от здравни вноски?
Предложеният закон за освобождаване на българите в чужбина от здравни вноски има за цел да освободи гражданите, които са пребивавали извън страната повече от 183 дни през определен период и дължат здравноосигурителни вноски, от задължението си. Законът предвижда възстановяване на платените суми. Въпреки това, той предизвика силни реакции от депутати и се обсъжда възможността за връщане на платени суми и процедурни грешки при приемането му.
-
Какви са препоръките за отглеждане на домати?
Отглеждането на домати изисква подготовка на мястото, където ще се засадят, и разсад. Препоръчително е да се отвори месеченце в градината, да се разположат спрямо слънчевите лъчи и да се използват колчета за подпора. След израстване на растенията някои клонки трябва да бъдат премахнати, а редовете трябва да са разположени така, че да не се засенчват един друг. Също така е важно да изберете подходящо време за засаждане, като в България се препоръчва след Великден, около края на април.
-
Как мога да намеря машини за рязане на колбаси в италианска търсачка?
За да намерите машини за рязане на колбаси в италианска търсачка, можете да използвате ключови думи като „macchina per taglia salumi“ или „affettaтриce professionale“. Освен това можете да разгледате уебсайтовете на производителите като „essedue.com“, „rheninghaus.com“, „vanghettirobertо.it“ и „omasspa.it“, които предлагат професионални машини за рязане на колбаси.
-
Как мога да намеря евтино място за настаняване в Рим?
-
Има ли евтини полети от София до Бергамо Орио ал Серио/Милано и какви документи са необходими за пътуване?
ама нейсе!
но и да се захлади може да се отдадеш на шопинг има много готини магазинчета с малко надути цени а за млякото за децата за всеки случай си носи че е малко зле откъм супермаркети не знам дали ще има точно такива
приятно прекарване
Ши мъ извинявате предварително за нахалството .. то не че хич не отбирам ама искам да съм сигурна кво точно пише ????Та ето затова става дума :
момичета искам да попитам някоя от вас сменила ли си е фамилното име след брака защото на мене ми казаха в общината в Tревизо че вече не го правят и въобще кoe е за предпочитане да го запазя моето или да добавя това на бъдещия ми съпруг
Дохранване със зеленчуково пюре. Плодовите не ми ги харесва, днес ме оплю с едни ябълки, дето се опитах да ги пробутам. А да готвя време нямам, имам още един звяр на 2 години. Затова - цак бурканчето на хип, алете или бебевита в микрото и да лапа.