Януарчета ни гукат от сега, щастливо поздравяват те света!

• 17 355
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Цитат
първо я увихме в една пеленка /от тези които си постилам при преобуване/, отгоре една блузка която съблякохме от Мони, надолу обухме чорапогащника на Мони, а на Мони й обухме чорапите на Маги. Мъжа ми се бъзика за какво изобщо да купуваме дрехи за бебето  Laughing

Александра, голям смях, трябваше ти да си тръгнеш с обувките на татко, а той с твойта шапка  hahaha Joy
Или пък с някои части от бельото !  hahaha
Алекс , добре се посмях . Опасна си .  Peace

# 181
  • Варна
Бъзикайте се вие  hahaha Ама ви дадох хубави идеи за подръчни материали при такива фалове  Laughing Има и снимки, ама още не съм ги свалила. А Мони толкова услужливо си съблече дрехите  Grinning

# 182
  • на плажа
 Алекс,  Joy много. Да са ти живи и здрави мацките и все така да делят всичко по сестрински  Wink.

# 183
Мерси на DesiT за паролата. Честито на рожденниците! Хубав ден ви желая!!!

# 184
Честито на двете рожденнички!Да са живи и здрави и много щастливи майки!  bouquet  bouquet  bouquet
Зимна приказка, благодаря за ЛС Hug

# 185
Честит рожден ден на двете рожденнички днес Incandenscent и  Vania_84 !Честит рожден ден и на Зимна приказка на патерици!Пожелавам и на тричките много щастие и любов!

# 186
Честит рожден ден на  Incandenscent и  Vania_84 !Честит рожден ден и на Зимна приказка на патерици! Много усмивки да изпълват дните Ви!
Благодаря за поздравленията за именния ден на Фил, на мен ми е много любопитно защо точно тогава има имен ден,така и още не съм разбрала.
Слънчоглед, и на моят бебчо, му е запушен слъзния канал на едното оче. Прави често конюнктивити и доста сълзи. Офталмолога ме посъветва да правя на всяко кърмене масаж от вътрешния ъгъл на окото/там има една вдлъбнатинка/ към основата на носа без да връщаш обратно,умерен натиск. Цели се да се получи нещо като вакум. Хубаво е ако има гурелчета първо да се капва антибиотика и после да се продължи с масажа и така до към 6 м, а според някои автори до годинка. Ако не се оправи се сондира под пълна упойка/дано не стигаме до там/.
Благодаря за паролата, големи гадове има и наистина е най добре с парола.

# 187
Честит рожден ден на двете рожденички  bouquet и на Зимна приказка на патерици  bouquet
Тази сутрин бях на изпит и имам 6! Голяма отличничка съм Mr. Green
Преди малко се прибрахме от разходка, времето е страхотно Grinning

# 188
  • Пловдив
Алекс  Hug браво за находчивостта  Peace

Ние също бяхме на разходка. Само че този път Михаела като ревна, не иска да спи, все на ръце искаше да я носим, че да кокори очи и да гледа  Crazy  Grinning Та мъж ми бута празната количка, пък аз я нося, а тя се смее   Heart Eyes
Аз не мисля че е рано да слагате бебоците в леко изправено положение на количката. Та нали в шезлогна стоят така?
И аз качвам в момента снимки за през месец март, че като гледам той свършва скоро  Simple Smile

П.С. Ееее, колко чаках да се качат снимките, пък нещо не се получи  Confused

Последна редакция: сб, 29 мар 2008, 17:21 от Ханна

# 189
Честит рожден ден, Incandenscent и  Vania_84 !

matza83, браво за шестичката! (Ле-ле от кога не съм ходила на изпит, ама хич не ми е зле Flutter)

МИА, аз имам помпа Авент, която не ползвам. Ако искаш и ако има как да се видим мога да ти я дам.

Алекс, много смешно как сте закърпили положението след наакването, проявили сте доста творчество  Joy

И ние бяхме на дълга разходка днес, след което Беа спа още 3 часа в коридора в количката и изпусна едно хранене. Но затова пък си го беше наваксала през нощта, когато яде в 2 часа, след като поне от две седмици не се будеше нощем.

# 190
Честит рожден ден на двете рожденнички днес Incandenscent и  Vania_84 !
Честит рожден ден и на Зимна приказка на патерици!
Пожелавам и на тричките много щастие и любов!

Ние сега се прибрахме от разходка, времето наистина е струхотно .
Четох, че през Април се очаква голямо повишение на температурите - до 30 градуса .
То ще  е направо за моренце ....

# 191
Мерси на DesiT за паролата. Честито на рожденниците! Хубав ден ви желая!!!

Peace

# 192
  • София
Vania_84 Честит Рожден Ден! Всичко най-добро ти желая   bouquet

Zimna prikazka много благодаря за предложението, но вече купихме нова, пък и като гледам в каква серия съм влязла да чупя помпи само ще и се шашкам  ooooh!

Оказа се точно бучка това чудо. Направо се чудя как не съм я усетила по-рано, при положение че се цедя и опипвам по 7 пъти на ден. За щястие детенцето ми е душичка и колкото и да е хранено с шише като му набутам гърдата се съгласява (все още) да дърпа. Та с негова помощ и половин час под душа май оправих положението.

Ханна май се оказа, че не от зор съм счупила помпата, а защото тя беше счупена ми се е появила бучката. При помпите на авент има едни малки клапи, които като се амортизират и при по-силен вакуум хлътват и трябва да се разглоби цялата помпа , за да се продължи. Та моята беше станала така и аз от желание да я щадя, явно не съм изцеждала добре. По принцип ги заменят с лекота от сервиза, но уви случи ми се почивен ден.

# 193
  • Пловдив
M_I_A  Hug
Добре, че се е оправило положението. Моята помпа е електрическа на Медела (малка е, на батерии я ползвам, но е хубава), ала когато ми се образуват бучки разчитам само на бебка.

# 194
viji, ако четеш да знаеш, че кутията ти от вчера е пълна и не мога да ти пратя паролата, а видях, че си си направила албумче.

Общи условия

Активация на акаунт