Клуб "Вечен фен на сериалът "Приятели" - 2

• 32 293
  • 470
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Роз благодаря за радушния прием Hug
мнооого сложен въпрос е това да знаеш, което ме попита - много ми харесват всички, но имам особено положителни чувства към чандлър  Laughing една скобка само, че в каквито и филми да гледах матю пери след сериала, все търсех нещо на чандлър Rolling Eyes
а любима серия- още по-сложен въпрос... една от любимите ми серии до скоро преди да родя беше когато рейчъл раждаше- "ако още някоя дойде тук да роди само..."- моята ситуация беше същата когато коко се раждаше- нямаше жена дето да не влезна и да не роди и накря си бях само аз  Grinning Grinning

разбира, се имам и други любими Laughing а сега даже мисля пак да ги гледам, не знам за кой път, но всеки път си намирам по нещо на  което  не съм обърнала повече внимание другите пъти Laughing пък и да опресня малко нещата Laughing

Ти явно не си ми виждала нормалния аватар, ма да ти кажа - Чандлър няа го пипаш Naughty

# 271
  • София
хехе, шъ съ разберем. сетих се и за друг готин момент от тези серии, когато гинеколожката казва на рейчъл че има 2 см разкритие и трябва да почакат, а рос се обърна и каза, ми то аз имам 2 см разкритие (може би не точно това бяха думтие, но беше много яко) Laughing
ще си ги врътна пак сериите, съвсем ми домъчня като влезнах и в тази темичка Grinning

# 272
  • Germany
Момичета, ами вие от къде сте се сдобили със сериите? Много ми се иска да си ги купя и да си ги гледам като ми се догледа  Confused Ходих на МЕТРО, но ги няма  Sad

# 273
Момичета, ами вие от къде сте се сдобили със сериите? Много ми се иска да си ги купя и да си ги гледам като ми се догледа  Confused Ходих на МЕТРО, но ги няма  Sad

аз ги взех от Метро ама наистина беше отдавна, трбява да ги има и в торентите, провери е арена и в замунда , няма начин да ги няма

# 274
  • София

Мъжа ми ги е свалял май от Замундата преди 2-3 години, имаме 10-те сезона на ДВД bowuu bowuu bowuu

# 275
  • София
роз ако не мога да си ги сваля всичките (имах абсолютно всички серии, обаче преди няколко години м исе сбози ПЦ-то и се затриха, а тогава нямах записвачка) таааа, дали ще може да ти дам ДВД-та и да ми ги врътнете а? Blush

# 276
# 277
  • София

ооо душатааа благодаря ти сърдечно Heart Eyes ще потърся дано има.
в арената май са ми закрили акунта, язък голЕм рейтинг имах Laughing

# 278
  • София
роз ако не мога да си ги сваля всичките (имах абсолютно всички серии, обаче преди няколко години м исе сбози ПЦ-то и се затриха, а тогава нямах записвачка) таааа, дали ще може да ти дам ДВД-та и да ми ги врътнете а? Blush

Миииииииииии, що да не може, само че от гледане качеството вече не е както ми се иска, и са без превод Hug

# 279
  • София
ще го измислим Hug
а видя ли новия сериал с матю пери по НТВ ? или поне така беше на рекламата ( с него) - аз не успях та любопитствам какъв ли е Mr. Green

# 280
  • София
ще го измислим Hug
а видя ли новия сериал с матю пери по НТВ ? или поне така беше на рекламата ( с него) - аз не успях та любопитствам какъв ли е Mr. Green

Не съм, как се казва? Аз рядко гледам ТВ Embarassed

# 281
  • София
студио 60 се казва, днес е било от 20 ч. по НТВ-то, САЩ 2006 г., 22 серии (пише в програмата) ама не съм го гледала а днес му беше 1та серия  Confused става въпрос за телевизионно шоу.
тюх че ме е яд че не съм го видяла, ама с бебока нямаше как Rolling Eyes

# 282
Да се включа и аз при любимия ми сериал.
Студио 60 е тази вече, петък от 20 ч. Не си го изпуснала Hug

# 283
  • София
хихи днес пък гледах по фокс лайф една серия която не съм гледала явно- в която моника прави бонбони за да се сприятели със съседите, а фийби се учи да кара колело Laughing готино Heart Eyes

# 284
  • Варна
И аз я гледах тази серия наскоро.
Много е трогателно когато Рос подарява колелото на Фиби  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт