МАЙчета 2005 (108)

• 13 489
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Буба, Мартеа, поздравления за добрите резултати от прегледите!
Диде, как бе, жена те уцелиха точно тебе с новата кола! Най-важното е, че си добре Heart Eyes
Димана, много хубаво си направила. Как се чувстваш сега с нова глава? Аз съм с дълга коса, която на моят мъж пък, въобще не му се нрави. Все ме кара да се подстригвам.

Аз да се похваля,сложих си 1 кубик бразилски гел.

Какво е това?
Кажи какво е, че поне да знаем какво ти честитим Wink

Биренка, все такива късметлии а сте!
Деспина, права си.Времето е скапано и прави всяко гадно нещо да изглежда 100 пъти по-гадно! Дано им се размине на децата Hug
Гуш, имаме ли новина Whistling

# 121
Камий, честити нови устнички!Ама това 1сс не е ли много малко?Личи ли си?Може ли снимчица и разкажи по-подробно...нали е с упойка?
Дидке, как така стана бе, жена? Най-важното, е че си добре Hug.....
Диманке, и аз чакам снимков материал.....с тези драстични промени нещо ще ти се случва май....
Гуш, как си?

Много болнички-скорошно оздравяване!
Още щях да пиша, но ме привикват нещо.....утре пак....

# 122
  • София
Тюх, успокоих се тая сутрин  Whistling

# 123
Ех Гуш...
Бразилския гел е подобен на силикон-слага се в устните за уголемяване.Вале малко е другата седмица ще сложа още 1, защото моята уста е доста малка.Без упойка, не болеше въобще.
Диманке чакаме снимки...

# 124
Добро утро!

Теа е болна. Много ми е тъпо, разбира се, какво да ми е. Снощи си я взех с вече обилна хрема, подкашляше. Към 9 вдигна Т. През нощта Т стигна до 39. Едва я овладях с Нурофен и чорапки с оцет.

Естествено страшни комбинации с пустата ми работа, абе обичайната красота.
Прекрасен подарък за годишнината ни днес.

# 125
Честита годишнина, Мартеа! Най- искрено ви пожелавам постоянно да се преоткривате и да запазите дъъълги години любовта и разбирателството в брака си  bouquet

Теа, да се оправя бързо!
Всички болни на отчет!
Камиж, предопложих аз, че нова уста си си правила, но мислех, че единствената козметична процедура от Бразилия е "бразилската" кола маска Laughing Честито!
Гуш, и на теб Wink

На мен ми е горчиво в устата и ме държи от снощи. Ние с "милото" още не си говорим, а снощи се скарахме пред детето и то се уплаши Embarassed. А аз се вбесих още повече, защото мъжът ми въобще не забеляза този факт. Тая сутрин пак се развика, аз само изсъсках да мълчи. Малката пак почна да сно ве между нас - "Тате, мама ще слуша, не викай", "Мамо ,няма нищо, няма нищо"... Леле, направо съм смазана, чувствам се като престъпник...

# 126

На мен ми е горчиво в устата и ме държи от снощи. Ние с "милото" още не си говорим, а снощи се скарахме пред детето и то се уплаши Embarassed. А аз се вбесих още повече, защото мъжът ми въобще не забеляза този факт. Тая сутрин пак се развика, аз само изсъсках да мълчи. Малката пак почна да сно ве между нас - "Тате, мама ще слуша, не викай", "Мамо ,няма нищо, няма нищо"... Леле, направо съм смазана, чувствам се като престъпник...
съчувствам, много...
и на мен ми е мъчно, и Теа почти непрекъснато е в такъв стрес. Последните караници успяваме да ги изнесем извън стаята, но това не означава, че тя не усеща какво става на тих тон зад вратата.  Не зная какъв съвет да дам...

# 127
  • София
Мартеа, честита годишнина   bouquet

Камий, браво на теб за смелостта Simple Smile Честито

Гуш
и на теб честито  Laughing

Дидка
, ама много кофти с новата кола. Дано не се повтаря.

При нас нищо ново. Пуснах Любака на ясла днес, нищо му няма на детето. Дано и той не лепне този вирус, че много народ се е изпоразболял  Confused

# 128
Мартеа, честита годишнина! Бъдете винаги един зад друг и се обичайте, за да дарявате и Теа с топлина и любов!

Кате, не е най-приятната ситуация, в която си изпаднала, но има и такива моменти. Аз съвет немога да дам, че моя мъж пък хич не е от хората кавгаджии. Приема нещата с мълчание и до аларма дори и да искам не стигаме. Пожелавам ти да се оправят скоро нещата.

# 129
Добър ден ,мили дами!
Ей Гуш,метна ни все пак! FlutterЧестито успокоение! bowuu
Катка,значи снощи не сме били сами в кавгите. WhistlingИ моя мъж така ме изнерви,но аз пък успявам да запазя самообладание и да си кажа думите по-късно,когато ще имат въздействие!Най-вече заради децата,не е честно аз да съм потъпканата в дадения момент,но....го предпочитам,за да могат момчетата ми да станат по-стойностни МЪЖЕ от моя!личи горчивината в думите ми,нали
Мартеа,кофти,но все пак ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!  Heart EyesПожелавам ви да намерите правилния път! Peace
Камий,ха честито!Сега ,малиииЙ, какви целувки ще получава твоя мъж! Wink
Валя,как е Лео?Пада ли чистене,драска ли?Аз съм имала котка и повече няма да повторя!

Вчера егати деня,катастрофи ,караници с Владо,ДАката надра монитора на компа с ножица Shocked и Радо получи зверско разстройство!Кажете дали не може да са зъби?От снощи 20ч. не е вдигал температура,но сега цялото му телце е в ситни червени пъпчици.Това реакция от температурата ли е?Питам,защото с Данчо не ми се е случвало! newsm78

# 130
Мартеа, честита годишнина!!! много любов и разбирателство в семейството ви!  Heart Eyes

Катка, единственото, за което се сещам за вашето положение е, ако можете да оставите Ава на някой да я гледа за половин-един ден, да направите нещо любимо с мъжа ти и на спокойна глава (без никой да се пали, ако може) да поговорите.

Деспинка, мнооого здраве ви желая и хубаво пролетно време, за да се разведриш!
Гуш, честито ти спокойствие  Wink
Камий, честито разкрасяване!

аз да се изкажа по моите терзания с Надето: докато съм на строга диета, уж всичко е добре с акитата и пр., вчера бяхме при хомеопатката за нея, тя каза, че могло от Малтофера да са тези кървави нишки, спираме го. Но вчера й дадох малко оризова каша и по-късно вечерта повърна на фонтан няколко пъти. Въпрос: може ли, ако се задави от хрема, да повърне на фонтан? Няколко пъти? Та така, пак съм в чуденка - от какво ли пък сега така...  newsm78

Дидка-питка, може от претопляне да са пъпките, още повече, ако е бил с Т и повечко облечен... изчакай, ако минат днес, не се тревожи!

# 131
Мартеа, честита годишнина!

Дидка, много кофти случка си преживяла, наистина Confused Дано скоро се оправят нещата.  И малкия да се оправя бързо. Вероятно наистина пъпчиците са от претопляне, щом са ситнички....при Дени поне като се претопли лятото, точно подобни ситни пъпчици му излизат.

kamij, хайде честити ти нови устни. Като приключиш и другата седмица, метни наистина една снимчица да видим резултата Hug

Мен вчера бая ме послъгваха, цял ден. Бях цял ден на работа и кой откъдето дойдеше, все ме мяташе на джанката - кой успешно, кой не чак толкова... Аз никой не излъгах, ама не ме бива в тия работи и хич и не се опитвам Blush

# 132
  • София

Ей Гуш,метна ни все пак! FlutterЧестито успокоение! bowuu

не съм се опитвала даже да ви метна...не бих, за такова нещо  Naughty

# 133

не съм се опитвала даже да ви метна...не бих, за такова нещо  Naughty
между другото,и аз за такива неща не се шегувам! Heart Eyes
Сиси,честито р на Дени!Как ти се отразява работата?Чакам с нетърпение момента да тръгна на работа!

# 134
Вчера егати деня,катастрофи ,караници с Владо,ДАката надра монитора на компа с ножица Shocked и Радо получи зверско разстройство!Кажете дали не може да са зъби?От снощи 20ч. не е вдигал температура,но сега цялото му телце е в ситни червени пъпчици.Това реакция от температурата ли е?Питам,защото с Данчо не ми се е случвало! newsm78

Ееее, биеш ме кофти ден по всички показатели Heart Eyes
Относно разстройството- Ава винаги така вадеше зъби- с разстройство, подсичане и/или сополи Peace За разлика от други деца не вдигаше температура. Пъпчиците обаче са ми странни, защото пишеш, че са по цялото тяло. Опитвам се да си спомня за някаква зависимост между пъпките и температурата... но  не искам да те притеснявам, защото ставаше дума за тридневна температура Peace

Малейна,
тази седмица детето е на градина, имаме достатъчно време да се улучим насаме. Просто в момента не желая аз да отстъпя отново.
Когато е имала много секрети, Ава веднъж  поврърна обилно  2-3 пъти за една вечер- от кашляне/ давене и от лекарство... Не знам при Надето да ли е по същият начин Peace

Деспина, как са децата днес?
Кременхен, как я кара Марти?

Общи условия

Активация на акаунт