МАЙчета 2005 (108)

• 13 472
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря!
Супер, дано да не е диване, като моето  Laughing
Ами незнам, все едно влизам неканена в нечий дом. Май съвсем съм превъртяла  #Crazy
Моята щерка е дива и луда, като за две. Слуша ..... музика. Май си е типично теленце  Joy

# 211
Здравей, Adry !
 welcome Добре дошла в отбора  Hug!
Прекрасно име си избрала за детенце  Flutter
Ренка, идвам на шаранче  Heart Eyes, ще донеса винце или биричка препочитате...време е да се сродяваме  smile3558 Oha!

# 212
Adry, добре дошли при нас!  Hug

# 213
Иви, айде, чакаме ви  Hug  Иначе за носенето - и бира, чедо, и бира  Laughing Това е от един мохабет:
- Дядо попе, какво ще пиеш - ракия, вино...
- И бира, чедо, и бира
 Mr. Green
Нали сме фенове не "мама на работата" - биричката  Laughing

# 214
Ренка, много ми хареса приказката  Laughing

Наздраве!

# 215
Добро утро, майчета!

Цяла седмица не съм се разписвала, защото, лудницата на работа продължава да е голяма... TiredДано скоро всичко да си влезе в нормалният ритъм! PraynigОт ден-два Вали се опитва да се разболява.... #Cussing out

Andry, добре си ни доша! Hug
Виждам, че говорите за празничните почивни дни.Запланували сме една кратка обиколка из България, но незнам дали ще осъществим плановете си...Дано!
Катка, много хубаво е казала за заведенията с детски кътове в Бургас...изключителна рядкост са. #2gunfireВсе още и аз незнам къде ще празнуваме рожденният ден на Вали. newsm78

Хубав съботен ден! Heart Eyes

# 216
Dobro utro!
На нашата улица грее слънце Grinning
Адри, добре дошла!

От ден-два Вали се опитва да се разболява.... #Cussing out

А, не! Не давам! Кажи му да се държи Hug

Слънчев уикенд Heart Eyes

# 217

Thinking .... ще ми се и на мен... ама е мръчкаво.

Адри добре дошла.

Ксения дано пресечете боледуването.

Почивните дни... и ние може би ще мръднем на някъде, ама да видим. Здраве и живот да е.

Пък ние отиваме семейно на зъболекар. Цяла седмица говорим как ще отидем, как първо тати ще отвори уста , после мама, после Калоян.... да видим какво ще излезе.

..................

Като зачетох назад - Диана и аз за гентамицина знам че е опасен за слуха, но пък наистина за чревни го изписват. Като изследвате акото няма ли да стане ясно каква е бактерията? и евентуално да се види дали не се трепе и от нещо друго? или не съм разбрала добре нещата?

Относно мненията на Бърди аз имам... доста резерви към тоз човек.

За гастро - нищо не мога да помогна.  Стискам палци.

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 10:34 от Tia

# 218
Ха добрутру и от югозападния район!   Grinning
Слънцето и при нас пече, ама не ще да влезе през прозореца и да погали принца по бузката, та да го събуди  Laughing
Станахме с татито в 10, ошетах, подготвих филийки - само да ги опържа и сега чакам с кафе в ръка поспаланко да стане. Никога толкова рано през деня не ми е била оправена кухнята  Laughing

Ще ида да туря някоя снимчица "изкуството на Наско", че нещо мозъкът ми само щуротии ражда.
До после!  Hug

# 219
И аз сега се излюпвам...,Ники е при свеки, Жоро на тренировка,,,ех добре ми е така newsm44
За почивните дни,още не сме решили,ще ходя сигурно на една вила в Божурище с мойта приятелка и децата.На 6ти имам именик,ще видиме.
Привет на Адри.

# 220
Пия кафенце и ще отида да поработя малко, и ще взема после Ники от свеки.

# 221
добър ден, майчета! аз скромно да почерпя виртуално за моята скромна особа, която днес има рожден ден! Аз на вас ви желая много здраве, щастие, късмет, любов, успехи на всички фронтове! хубав ден, пийте по едно за мое здраве!  Hug

party023 beer beer2 beer3 cook baloni

# 222
Честито Милена!
Да си жива и здрава, винаги така лъчезарна и оптимистично настроена! Хайде наздраве Wink

Привет Адри! Страхотно е, че имаме нови попълнения! И на мен името на твоето "теленце" много ми харесва, красиво е!

При нас - вчера бяхме на един детски РД, но без Теа и отидохме в 9:30 Mr. Green Така че детенце беше само поводът големите да пийнем за нейно здраве. Останахме да спим при майка ми, като се прибрахме, се оказа, че брат ми е с гадже и беше голям екшън Laughing Теа сутринта напираше да влиза при тях да ги питала нещо тайно, "ама много тихичко" Laughing
Големи бисери имаме последните дни - едното е, че имала афта и трябвало да отиде на зъболекар да й я "маскират". Другото - разказва приказката за Принцесата и граховото зърно и обяснява - и тогава кралят отворил широко пощата на двореца.
А пък вчера като се събуди от сън, направо ме втрещи с една реплика, косъмът ми настръхна - казва - ти знаеш ли колко съм живяла на тоя свят и колко неща знам? Ама ей така го изтърси, със събуждането.... Явно е реплика от някоя приказка, но все пак се смразих...

А иначе - отдавна се каня да пиша за творенията, но все не стигам дотам. Човечета рисува отдавна, имаме си едно от градината, което сме си окачили на хладилника с магнитче, но майка й все не стига дотам да го снима. Другото, което й е много интересно, е да очертава силуета на разни неща - ръката си, разни фигурки от шоколадови яйца. Оцветява добре, учителката в ДГ много ги занимава, все имат някакви ръкоделия. Най-голямото творение, което добре, че снимахме с телефона на мъжа ми, е името й, изписано на магнитната дъска - то нали е кратко и съдържа букви на близки хора - нейната, на едната й баба и на леля ми. Та знае как да го пише, но на лист досега не го е писала, така че добре, че се сетихме да снимаме магнитната дъска, че много бързо изчезна Wink Като свалим снимките от телефона на мъжа ми, ще го кача в творенията.

Наканила съм се тези дни да отида до офиса на Гуш и Феъри, да вземем да се видим, пък по пътя ще отида до едно магазинче, за което ми разказа моя приятелка, намира се на Дойран. За такива страхотни неща ми разказа, че нямам търпение да отида. Всичко е ръчна изработка, имало детски играчки, но и разин неща за големи. И всичките играчки били с образователна цел, без китайски боклуци. Ще се похваля, ако си наловя нещо  оттам.

Иначе тези дни нали работих вкъщи и междувременно се разрових за разни занимавки - ей тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=199148.0 е много готина в това отношение, примерно - какво можем да направим от ролки от тоалетна хартия Laughing http://www.dltk-kids.com/type/tp_roll.htm - готини са животните...

Хайде стига съм писала, че сигурно ви писнах.

# 223
  • София
Андри, здравей  Hug Надявам се вече не се чустваш неудобно Simple Smile Казвай, разказвай и ще се опознаем  Hug

# 224
Малейна, честит рожден ден!
Пожелавам ти здраве, щастие, късмет и любов!

Общи условия

Активация на акаунт