МАЙчета 2005 (108)

• 13 465
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Малейна, Честит Рожден Ден, миличка  Hug

Бъди много щастлива и обичана!Децата да те радват и слушат много! Heart Eyes

# 226

Честит рожден ден, Малейна! Желая ти здраве, любов и много щастие с двамата малчугани!

Адри, привет! Настанявай се удобно и пиши често!  Simple Smile
Мартеа, интересни са фигурките от ролките, но трчбва време и търпение.... Аз, с цел да занимавам лудетината Момчил и да го уча на творчество  Mr. Green, купих пластелин, гланцово блокче,.... Пластелинът беше направен на малки топченца, и изхвърлен постепенно в коша за боклук. Гланцово блокче взе че го накъса и го скрих засега  ooooh! Та засега отлагаме обучението...

Диана, как се развиват нещата при вас днес? Павката оправи ли се?

# 227
Аааа от пластелина правя по поръчка мечки седнали на гърне  Thinking, слон на колело.... сам си прави кебапче, като дължи да го сервира в най-голямата чиния  Laughing . От гланцовото блокче също каквото каже това режем и после сам ги лепи. Миналата седмица докато седяхме в къщи доста апликации направихме. Като остане време ще ги наснимам за албума.

Малейна ЧРД! Да си жива и здрава, а за много щастлива ще се погрижат децата и мъжо!

# 228
Малейна, честит рожден ден! Бъди жива, здрава, винаги така всеотдайна и любяща майка и съпруга!    bouquet

Момичета, нали не греша, но имаше една мама Ванче, която пишеше при нас?! И тя има РД днес. Желая здраве и късмет, ако все още чете тук!  Hug

Пластелин не съм купила за у нас. В градината ползват и много му харесва на Наско. В къщи по-често ползваме цветни моливи, но той много се кефи на маркерите и химикалите. Защото цапат повече!  Laughing

# 229
сам си прави кебапче, като дължи да го сервира в най-голямата чиния  Laughing .

ооо, тогава със сигурност ще одобрите нашата пица Laughing Разстиламе тесто от жълто, след това правим моркови, домати,  чушки и т.н - каквото се сетим - и ги нарязаваме с нож за пластелин на кръгчета, правим пицата, печем я в печката и после хууубаво я омесваме на топка.
Забележка: тази рецепта важи при нов пластелин.
Впрочем, аз спрях да купувам, защото не остана ненапластелинено кътче вкъщи Laughing

# 230
Мартеа двамата определено имат сходни виждания за нещата - готвят, мият чинии..... Да я цункаш малката муцунка!

# 231
Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие, слънчеви детски усмивки и сбъднати мечти ти желая!
Благодаря на всички за топлото посрещане!
Имам малко време и се хвърлям в подробности около нас. Маги се роди мъничка-2.760 кг. и 49 см. Сега вече е 102 см. и 15 кг. От малка е страшна артистка. Когато нещо не и харесва се започва един театър - ужас. Проходи на 1г.2м., като преди това пълзеше като мравка. Дневния памперс го свалихме на 2г., но нощен все още ползваме. Влече я музиката и съм я записала на танци. Все се надявах, че ще се разтоварва там, ама не. Проговори сравнително рано и сега не може да и се затвори устата. Записах я миналата година на ясла, но се скъса да боледува. Не съм я отписала още, но и повечето време си се гледаме в къщи. По характер е много своенравна и е ужасен инат. Иначе е и любвеобвилна и страшно контактна. От няколко дни са я прихванали лудите и е започнала да хапе и да посяга /не деца, а родата и мен включително/. Досега не съм имала такъв проблем и силно се надявам да е период, който бързо ще премине. Поувлякох се, затова спирам. Хубав и весел ден на всички  Hug

# 232
Малена ,честит рожден ден!Много щастие и успехи!
Ники рисува, гримира се,пластелин още нямаме,но мисля да взема.Играе си на детска градина  май най-много гледа филмчета.
Мартеа сайтовете са много хубави.

# 233
Много сте поспаливи.....
Дмес май ще е ден за релакс  umbrella

# 234
Здравейте!
На мен днес ми дадоха почивен ден  newsm44 /рядко ми се случва/
Тати заведе Маги при баба и дядо, а и той с нея tooth
Ако успея, ще се отдам на релакс, ама като се познавам .... пак ще се хвърля в чистене и готвене  Wink
Приятен ден на всички и да са послушни дечицата  smile3525

# 235
Привет-мривет ,мили мами!
Честин Рожден ден ,МАлейна! Да си здрава и много обичана!  bouquet
Адри,добре си дошла!Твоето момиче се е родило долу-горе като моето момче по мерки CrazyКак ти завидях за почивния ден Crossing Arms
камий,живот си живееш ти,ама както са казали хората -всеки с късмета си! Laughing
Дианче,как е Павчо?Много ти съчувствам за здравословните проблеми! Sad

Радо вече се оправи,заключението на докторката беше-тридневна треска!Обрива мина за 24 часаНовото е че вече не спира да повтаря "ма-ма"
Данчо е добре,щурее си и планира Рожденния си ден.Той се пада точно на Великден,та ще пробвам да запазя клуб за 28.04 bowuu
Ще ставам,защото Радо недоволства в проходилката,а батко му се катери по камината,а малчока е точно отдолу! Crazy

# 236
благодаря ви за пожеланията и честитките, мили майчета! Да ви се връща по две, както се казва.  Grinning

# 237
малейна честито   bouquet

Adry добре дошла  Hug

момичета какъв е този дъжд. Днес е ужасно времето, въпреки това ние с Криси излязохме (вредих се за колата  Wink) на кафенце с другарче и после при любимия и дядо (моят баща)... незнам мисля че мартеа писа преди беше ми домъчняло за разходките ни (откакто съм на работа понамаляха), когато сме само двечките и въпреки че неможахме да се разходим прекарахме си много добре, сега съм се захванала с баткото че ваканцията свърши и утре е отново на училище Wink
спокойна вечер от мен

# 238
Гадно време  Crossing Arms .

# 239
даа, гадно е времето.
Кога ще се оправя, знае ли някой?
Теа още не се е оправила съвсем, а утре вече трябва да отида на работа...

Щях да пиша за разни весели истории, свързани с големи дъждове, но нещо ме домързя, а и да не щракам много на детето, което заспа долу при мен...

Общи условия

Активация на акаунт