Вегетарианците превръщаме във месоядни в Дюканските редици славни - 91 тема

• 28 974
  • 823
  •   1
Отговори
# 540
Фоли,а тези ,които танцуваха по масите? Joy

# 541
# 542
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Шъ въ Замоля да ме светнете кое е русото гадже изправено и високо на снимката.... и между другото има много дами, които са с манекенски форми и не са за режима според мен  Peace
Браво на Варненки, които ни отсрамиха и както виждам са ни представили ДОСТОЙНО!!! Heart Eyes

# 543
  • София
Ееее, ама вие сте изчакали да си тръгна и сте заформили купона, а? Crossing Arms    
Маймунки такива! Joy

Последна редакция: сб, 29 мар 2008, 19:15 от Мишле_

# 544
И там ли ще ви качат Hug Hug Hug
Ривела, smile3501Изглеждаш страхотно!
И такива работи ли имаше ooooh! hahaha hahaha Joy Joy
Катяджин,русото маце е Жедира Peace

# 545
О, колко е хубава общата снимка! Sunglasses thumbsup
Я, ма на снимката виждам позната муцунка, която май не е дюканка, това ли ще да сте открили в съседния салон Grinning

# 546
Олееее ама то верно баш купон си е било!  Joy Joy Joy Трябваше да дойда...... newsm78

# 547
С манекенските форми са в 3 и 4 фаза, а те са най-трудни, затова можем да им пожелаем успех в опазване на постиженията.  Peace
Embarassed Аз като опитна - с 1 неуспешен в 3 фаза им стискам палци.

# 548

Май още ги събират, не могат да ги извадят от заведението Party

# 549
  • София

Май още ги събират, не могат да ги извадят от заведението Party
Ейййййй, минералната вода какво ли не прави! rotfImbo smile3532 

# 550
гледах записа всички, ама всички сте излезнали страхотно
без  МЕН ЗАД КАДЪР СЪМ  Hug

# 551
Кац и тук   bouquet

Здравейте отново. Да потвърдя и аз, че всички момичета са супер свежи и много готини. С пъти по-добре изглеждащи от колкото на снимките. Който не е дошъл - много да съжалява  hahaha Аз лично съм много доволна, че успях да си поговоря с Вещи, Кри, Бачи, Фоли, Лео, Ла Бомба, Мамчето, Бубето, прекрасните и фини варненки  Hug  
Прекарах чудесно, за което благодаря на всички  Heart Eyes

# 552
Изправена съм пред голяма дилема Sunglasses От утре съм във втора фаза.Може ли да си сготвя борш,но като изключа месото и всякаква мазнина?И едно мъъъъъничко парченце руло Стефани с малко салатка....Ох,дано може Praynig Кудкудякам вече от толкова протеини Laughing

# 553
  • София
Може ли да си сготвя борш,но като изключа месото и всякаква мазнина?И едно мъъъъъничко парченце руло Стефани с малко салатка....Ох,дано може Praynig Кудкудякам вече от толкова протеини Laughing
Що ще му махаш месото? newsm78 ако е пилешко или пуешко- остави го.
за рулото- сама си прецени, но мисля че няма да минеш с едно парченце, от опит ти го казвам. Аз съм на принципа на алкохолиците- без едно мога, ама с едно не мога. Затова по-добре и без едното, защото нали знаеш- апетита идва с яденето Crossing Arms

# 554
Ейййййй, минералната вода какво ли не прави! rotfImbo smile3532 

Ами така е,особено като я омешаш с кола  Drunk  Joy

Общи условия

Активация на акаунт